Megjelent a rapper Siával közös dalához, a Guts Over Fearhöz készült kisfilm.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új klippel jelentkezett Eminem
2014. november 29. 17:23
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem rossz dal ez!
2014. november 29. 17:24
Ez nagyon jó szám. <33
Imádom Eminemet is meg Sia-t is. *o*
Imádom Eminemet is meg Sia-t is. *o*
2014. november 29. 18:10
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nagyon tetszik a szám, Eminem nem tud olyat csinálni, ami nekem ne tetszene. Isteni.
Sia hangja is remek benne, kár hogy ő nem szerepel a klipben..
2014. november 29. 18:21
A kliphez már volt szerencsém , amikor is Eminem megosztotta a saját facebook oldalán. Elsőre nem igazán tudtam hova tenni ,de mint eddig minden Eminem alkotás ez is a szívembe lopta magát. Bevallom , mivel magát a szám hangzását , úgy nem igazán értettem , hogy ez az ütem pontosan mit is akar kifejezni ,és ezért inkább a dal jelentésére figyeltem. És mindig meghat amikor Eminem a múltjáról, az életéről ,a nehézségeiről rappel. Amikor rímekbe foglalja, hogy mit kellet átélnie, de mégsem úgy énekli mintha valami szánalomra szoruló elkényeztetett sztárocska lenne , hanem mint valaki aki legyőzte az összes akadályt. Aki megbirkózott a nehézségeivel. Belátja a hibáit. Igazából a dal kezdete az ami igazán megfogott és ami miatt végül is megkedveltem.
Hirtelen arra gondolok , én örülök ,hogy már nem kezdi újra az egész karrierjét. Mert attól aki most, attól aki volt, attól amit tett, nekem igen Ő kimondom - leírom - Eminem a legnagyobb példaképem. És ez a dal is csak alá tudja támasztani miért ,milyen megpróbáltatások és túlélési elszántság miatt , vagyok képes mérhetetlen tisztelet érezni iránta.
"It's too late ,start over"
Hirtelen arra gondolok , én örülök ,hogy már nem kezdi újra az egész karrierjét. Mert attól aki most, attól aki volt, attól amit tett, nekem igen Ő kimondom - leírom - Eminem a legnagyobb példaképem. És ez a dal is csak alá tudja támasztani miért ,milyen megpróbáltatások és túlélési elszántság miatt , vagyok képes mérhetetlen tisztelet érezni iránta.
2014. november 29. 18:29
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Valahogy sohasem bírtam...bár van pár szám,amit még szívesen hallgatok tőle!
2014. november 29. 21:21
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Imádom! Hogy a fenébe tud, ilyen jó számokat csinálni...
2014. november 29. 22:39
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
jó szám
csak hát elég szomorúúú...
2014. november 30. 07:26
Eminem megint nagyot alkotott. Csak felvett egy tollat meg egy papírt és kiírt magából mindent amit érzett és született egy újabb hatalmas sláger szám. De valamiért inkább amiatt kedvelem E-t mert nem a slágereket akar alkotni , ilyenkor tudja igazán kifejezni azt amit érez , és emiatt képes magával ragadni.
2014. november 30. 09:01
Idézet (dórikkka @ 2014.11.29. 21:03)
NutellaHoney
Enimen a legnagyobb példaképem 
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: