Starity

Megjelent a Star Wars 7 első trailere

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 29. 17:04 #21
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Idézet (holczerd1997 @ 2014.11.29. 15:03)
De nem várom utálom egy nagy hülyeség az egész.

Köszönjük, értékes információ volt. xD
2014. november 29. 17:52 #22
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Szuper!Bár sosem szerettem annyira,ez lehet,hogy jó lesz
2014. november 29. 18:30 #23
someone99
someone99

StátuszSocial life ? I don't know her
Hozzászólás: 795
Csatolások: 0
Azonosító: 199116
wááá kiváncsi vagyok máár :3 nagyon remélem hogy az Benedict Cumberbatch csodálatos hangja ^^
2014. november 29. 18:43 #24
- törölt felhasználó -    
úúúúúú nagyon tetszik és nem tudom kinél de szerintem Dark Vader-nél (vagy tudja az isten hogy kell leirni) nagyon tetszik a lézerkard heart.gif
2014. november 29. 18:50 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (someone99 @ 2014.11.29. 18:30)
nagyon remélem hogy az Benedict Cumberbatch csodálatos hangja ^^

Nem, hanem Andy Serkisé

Idézet (dori55 @ 2014.11.29. 18:43)
szerintem Dark Vader-nél (vagy tudja az isten hogy kell leirni) nagyon tetszik a lézerkard heart.gif

Darth Vader már vagy 30 éve halott a film idejére. Új gonoszt kapunk (és fény-, nem pedig lézerkard)
2014. november 29. 18:56 #26
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2848
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Apukám örök kedvence, úgyhogy szerintem, ha akarom, ha nem, látni fogom. biggrin.gif
2014. november 29. 19:43 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (rammievengeance @ 2014.11.29. 16:37)
Ó, és a fénykard újabb változata nem szimpatikus, hát mik azok a kis farkincák? :o
A Star Wars-on nőttem fel, kívülről fújom, és ilyen nem rémlik, hogy bárkinek is lett volna.

Azt mondod ezen nőttél fel és kívülről fújod, de lefogadom, hogy a képregényeket nem olvastad mivel abban pont, hogy van ilyen fénykard .. Se baj szeretem ha az emberek úgy tesznek kijelentéseket, hogy utána se néznek a dolgoknak. ^^
2014. november 29. 20:01 #28
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785
Idézet (holczerd1997 @ 2014.11.29. 15:03)
De nem várom utálom egy nagy hülyeség az egész.

Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt az információt, mindenkit az érdekelt, hogy szereted-e/várod-e. rolleyes.gif
Első alkalommal még nem igazán nyűgöztek le a trailerben látottak, de már vagy hatodik alkalommal látom és uramisten, annyira várom a jövő decembert. heart.gif Az a fénykard meg valami istenkirályságos. thumbsup.gif
2014. november 29. 20:45 #29
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
nagyon jo a trailere várom már
2014. november 29. 20:48 #30
Éjla100
Éjla100
visszatérő vendég

Státusznem találtam jó idézetet....
Hozzászólás: 459
Azonosító: 230669
még egy év?!?!
2014. november 29. 20:55 #31
Csöppség
Csöppség
visszatérő vendég

StátuszSic Parvis Magna
Hozzászólás: 470
Azonosító: 214375
Én személy szerint hatalmas Star Wars rajongó vagyok tesómmal együtt. smileeee.gif Bármikor idézni tudok bármelyik filmből, de akkor is a Star Wars egy örök klasszikus és megunhatatlan.
Biztos, hogy megnézem a filmet. smileeee.gif Bár az előzetest látva nem mondhatnám, hogy teljesen megnyugodtam, nagyon félek attól hogy a Disney miatt nem lesz kellő színvonalú, de remélem nem fogok csalódni.
Van egy két dolog, ami nem igazán értek. Az egyik az a fénykard? Szerintem a Star Wars rajongók 90% -a úgy reagált rá ahogy én, hogy WHAT THE HELL!?. Nem igazán értem miért olyan, valahogy nem tűnik túl praktikusnak, mert ha pl. magad mellett tartod leszúrhatod magad vele, szóval nem........azt nem értem. smileeee.gif
A másik pedig a rohamosztagos. Én tudomásom szerint az összes rohamosztagos klón, akit Jango-ról klónoztak, aki nem volt fekete, bár ez még megmagyarázható valamivel, és remélem meg is fogják.
Na mindegy, én mindenesetre biztos hogy ott leszek az első vetítésen, semmi pénzért nem hagynám ki. smileeee.gif
2014. november 29. 20:57 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Csöppség @ 2014.11.29. 20:55)
Én személy szerint hatalmas Star Wars rajongó vagyok tesómmal együtt. smileeee.gif 

...

Én tudomásom szerint az összes rohamosztagos klón

Nem. NEM. NEM!
1 felhasználónak tetszik: metalfren
2014. november 29. 21:12 #33
Csöppség
Csöppség
visszatérő vendég

StátuszSic Parvis Magna
Solarian akkor elmagyaráznád nekem ezt a klónos dolgot, mert úgy tűnik elsiklottam valami felett.
2014. november 29. 21:20 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Csöppség @ 2014.11.29. 21:12)
Solarian akkor elmagyaráznád nekem ezt a klónos dolgot, mert úgy tűnik elsiklottam valami felett.

Ha tényleg akkora rajongó vagy, mondd, hány utalás volt arra a klasszikus trilógiában hogy a rohamosztagosok klónok lennének? 0. Zéró. Az egyetlen alkalom, hogy a klón szó egyáltalán elhangzik, az amikor Obi-Wan nézi Leia hologramját. "you fought in the clone wars", vagyis Obi-Wan harcolt a klónháborúban. ENNYI!

Namármost, felteszem hogy rajongó lévén megnézted a klónok támadását is. És mivel idézni is tudod biztos nem siklottál el afelett, hogy a kaminoiak szépen elmagyarázzák, hogy a klónok kétszer olyan gyorsan öregszenek. A két trilógia között ugyebár eltelik 20 év, ami a klónoknak 40. Szerinted a rohamosztagospáncél alatt nagypapik vannak?

Az, hogy a rohamosztagosok klónok lennének azon illetők agyréme akiknek felfogóképessége megakad azon a szinten, hogy "mindkettőnek fehér páncélja van tehát biztos ugyanazok"
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, metalfren
2014. november 29. 21:28 #35
Csöppség
Csöppség
visszatérő vendég

StátuszSic Parvis Magna
Solarian így már beugrott, és tényleg igazad van. Csak mikor megnéztem az előzetest, akkor ebbe így nem gondoltam bele, csak utólag, hogy mondod. smileeee.gif Kösz hogy megmagyaráztad. smileeee.gif
2014. november 29. 21:43 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Solarian @ 2014.11.29. 21:20)
Ha tényleg akkora rajongó vagy, mondd, hány utalás volt arra a klasszikus trilógiában hogy a rohamosztagosok klónok lennének? 0. Zéró. Az egyetlen alkalom, hogy a klón szó egyáltalán elhangzik, az amikor Obi-Wan nézi Leia hologramját. "you fought in the clone wars", vagyis Obi-Wan harcolt a klónháborúban. ENNYI!
Namármost, felteszem hogy rajongó lévén megnézted a klónok támadását is. És mivel idézni is tudod biztos nem siklottál el afelett, hogy a kaminoiak szépen elmagyarázzák, hogy a klónok kétszer olyan gyorsan öregszenek. A két trilógia között ugyebár eltelik 20 év, ami a klónoknak 40. Szerinted a rohamosztagospáncél alatt nagypapik vannak?
Az, hogy a rohamosztagosok klónok lennének azon illetők agyréme akiknek felfogóképessége megakad azon a szinten, hogy "mindkettőnek fehér páncélja van tehát biztos ugyanazok"

Én úgy tudom, hogy eredetileg a rohamosztagosok klónok voltak, csak később mások is csatlakoztak hozzájuk ezért lett "köztük" néger. Bár nekem a trailer-ből valamiért nem az jött le, hogy "Mit keres ott egy néger rohamosztagos?!" hanem, hogy "Az tuti nem rohamosztagos csak álcázta magát." Valahogy nem úgy nézett ki a csávó mint aki nagyon a sötét oldalon állna. :D
2014. november 29. 22:07 #37
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Én értem, hogy mi van, de miért kell ennyire véresen komolyan venni a hozzászólásokat? biggrin.gif

Ezen nőttem fel, igen, de bennem nem az van, hogy "jóisten,imádom,mindent be kell szereznem,mindent el kell olvasnom,kell bögre,kulcstartó,poszter meg stb,stb" (nem célozgatok, csak vannak ezek a típusú "fanok", akik azért szeretik, mert a fiúkájuk is odavan érte), nem is állítom, hogy tökéletesen tisztában vagyok mindennel, egyrészt azért, mert legutóbb 3-4 éve néztem meg a részeket, és olvastam a meglévő képregényeket, kimaradnak dolgok, ugyanis mint már írtam, szeretem a Star Wars világát, öt éves korom körül naponta megnéztem legalább hármat a filmek közül, pár éve olvastam számos képregényt is, de ahogy mondtam, nem a Star Wars határozta meg az életem, nem tett annyira mély benyomást, hogy A-tól Z-ig minden szereplőt és minden kifejezést pontosan ismerjek.

Valóban, ez a fénykardos dolog elkerülte a figyelmemet, jó is tudni róla, de pl. ezt a rohamosztagosok/klónok dolgot nem kenem vágom, oké, utána gondolva nyilván logikus az egész, viszont mivel tényleg több hónapja nem is jutott eszembe a Star Wars, csak most, hogy láttam a hírt, szerintem nem tragédia, hogy nem ástam bele ismét magam csak azért, hogy megírjam a tökéletes véleményt, ami mindenkinek megfelel.

Nyilván minden embernek van olyan kedvence, amit szeret, és zavarja, ha más hülyeségeket beszél, viszont az kissé sértő, hogy egyből el vagyok könyvelve valaminek, mikor nem arról van szó, hogy tudatlanul írogatok össze-vissza (plusz szerintem még mindig normálisabban fejtettem ki a véleményemet, mint egyesek), csak van, amire már vagy nem emlékszem, vagy éppen nem teljesen úgy,a hogy van, mert x ideje még csak nem is gondoltam rá.

És tudom, ezt még a végletekig lehetne húzni, hogy "de akkor is...", viszont ezt itt lezártnak tekintem, nem akarok teleírni minden helyet, feleslegesnek tartom, hogy vita legyen ebből, az egyetlen ok, amiért írtam, az az, mert a stílust kissé lenézőnek találtam, a véleményeteket elfogadtam, még örülök is, hogy rendbe lett téve a dolog, de úgy gondolom, senkinek nem esne az jól, ha tudatlannak neveznék, csak mert egyszer téved. Lehet, hogy más témában meg én tudom jól a dolgot, de akkor csak legyintek, hogy "persze, gratulálok neked fiam/lányom", de nem írok neki lekezelő stílusban. "^^"
2014. november 29. 22:30 #38
blackside
blackside
visszatérő vendég

Státuszházasságban élek a telefonommal.. kapcsolatunk bonyolult és megszakíthatalan
Hozzászólás: 124
Azonosító: 234349
úeisteen! hat en nagyon nagyon nagyon orulok neki<3 biztos nem lesz olyan jo mint az eredeti, de tuti, hogy meg fogom nezni mert imadtam es imadom meg most is a regieket
2014. november 29. 22:47 #39
gyöngyi99
gyöngyi99
új tag
Hozzászólás: 29
Azonosító: 231709
Ezt el se hiszem!!!!!!!!!!!!!!!Már alig várom, az új részt!
2014. november 29. 23:03 #40
Graveworm
Graveworm
új tag
Hozzászólás: 44
Azonosító: 206929
Mindenhol megy a picsogás A treaser trailer miatt főleg olyanok picsognak akik magukat hatalmas nagy Star Wars fannak állítják de azt se tudják,hogy mi a különbség a rohamosztagos és klónok között.

A kardról pedig egy kis információ.Crossguard lightsabernek hívják, a Jedik között is volt olyan aki ilyet forgatott, elég ritka maradjunk annyiban (Maul Dual lighsaber-je se egy sűrű darab volt). Az meg hogy ennyire cikázik egy instabil mag miatt van.
http://starwars.wikia.com/wiki/Crossguard_lightsaber
Elméletben a sithek a haragjukkal tudták növelni a fénykardjuk erejét a nem hivatalos kánon szerint.
A másik meg,hogy egy badass gonosz sithnek legyen badass kardja már.

Akinek az a baja,hogy túl modern az gondoljon már bele,hogy 2014 van nem 1980. Fejlődött a technika azóta. Ha nem lenne ennyire modern akkor meg azért sírna mindenki,hogy jaj milyen régies meg minden. Az embereknek nem lehet megfelelni sehogy.

A filmet J.J. Abrams rendezi nem a Disney. Ő pedig két dologról ismert,szinte totális kontrolt kap és arról,hogy imádja a Star Wars univerzumot.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, metalfren
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok