Nyilvánosságra kerültek az első képkockák a nagysikerű Star Wars készülő új részéből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Star Wars 7 első trailere
2014. november 29. 13:26
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. november 29. 13:31
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
Szerintem az már nem lesz olyan, mint az IGAZI star wars. Abban az volt a jó, hogy ugyanaz tervezte, ez már nem lesz olyan jó, szerintem. Túlságosan erőltetik, a Disney nem tud StarWarsot forgatni, maradjanak a Violettánál és hasonló ötleteiknél. Nem kéne egy ilyen világhírű, remek filmet elrontani.
Xx
Xx
2014. november 29. 13:38
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Egyáltalán nem hozott lázba. Elején a néger elég fan made-re sikeredett, az a kard meg hülyeség. Tudom hogy teaser trailer de valahogy nem az igazi.
2014. november 29. 13:44
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Apukám nagyon szereti a filmet, én még mindig nem értem, hogy miről szól
pedig már 1x megnéztem vele
2014. november 29. 13:46
|
|
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline
|
Én imádtam a régebbi részeket, de szerintem ez már túl modern
de nem itélem el, lehet hogy jo lessz
de nem itélem el, lehet hogy jo lessz
2014. november 29. 13:53
Én jobbra számítottam
De azért megnézem majd 4D-ben
De azért megnézem majd 4D-ben
2014. november 29. 13:55
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Én már tegnap láttam Facebook-on, és nem mondanám, hogy lenyűgözött. Jó ez egyenlőre csak "pár képkocka", épp ezért kíváncsi vagyok a további előzetesekre, és egyszer mindenképp megnézem, miután bemutatták, de nem hinném, hogy valaha is a kedvencemmé válna. Ahogy pamoreworld is mondta, ez már túl modern, nem élvezhető annyira, mint az első hat rész.
2014. november 29. 14:50
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Már napok óta vártam ezt az előzetest. Egyszerűen imádom a SW-t és tűkön ülve várom a 7. részt. Örülök, hogy a régi szereplők is visszatértek, de az újakkal egyáltalán nem vagyok megelégedve. (Leginkább Lupitára gondolok), de mivel J.J. Abrams rendezi, rosszul nem sülhet el. Az a sith-kard pedig nagyon királyul néz ki.
2014. november 29. 14:54
kár, hogy ilyenn kevés részletet mutat a videó..ennek ellenére nagyon várom *-*
2014. november 29. 15:34
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
hojjoj nagyon nagyon kíváncsi vagyok
D imádom az összes részt remélem nem cseszik el mert ha igen akkor súlyos hibát követtek el
D bár megjegyezném hogy az új fénykard kinézetével nem vagyok maradéktalanul elégetett
2014. november 29. 15:57
Az összes rész,megvan DVD-n kiskoromban,és bevallom még mostis ezeket nézem,szegény CD-k már annyira karcosak,hogy csak na,de nem hagyom abba.Nagyon kíváncsi vagyok erre a részre,biztos,hogy amikor megjelenik a mozikba az elsők között leszek akik megnézik
2014. november 29. 16:37
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Már ott néztem egyet, hogy mi az, hogy a klón egyenruhás férfi fekete. Nem rasszizmus, csak akik képben vannak, tudják, hogy az eredeti minta (Jango) nem igazán mondható el feketének. Bár ez bármi miatt lehet, nem tudom. Ó, és a fénykard újabb változata nem szimpatikus, hát mik azok a kis farkincák?
A Star Wars-on nőttem fel, kívülről fújom, és ilyen nem rémlik, hogy bárkinek is lett volna.
Nem tudom, mit gondoljak, ugyanis szerintem ez utolsó rész tökéletes zárás volt, de ennek ellenére érdekelnek a továbbiak. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy nem lesz olyan színvonalas, mint ez eddigiek. És itt nem a különféle látványeffektekre gondolok, hanem magára a szereplőkre és a történetre. Biztosan meg fogom nézni, igazából várom is, de félek, hogy csalódás lesz.
A Star Wars-on nőttem fel, kívülről fújom, és ilyen nem rémlik, hogy bárkinek is lett volna.
Nem tudom, mit gondoljak, ugyanis szerintem ez utolsó rész tökéletes zárás volt, de ennek ellenére érdekelnek a továbbiak. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy nem lesz olyan színvonalas, mint ez eddigiek. És itt nem a különféle látványeffektekre gondolok, hanem magára a szereplőkre és a történetre. Biztosan meg fogom nézni, igazából várom is, de félek, hogy csalódás lesz.
2014. november 29. 16:39
Idézet (rammievengeance @ 2014.11.29. 16:37)
Már ott néztem egyet, hogy mi az, hogy a klón egyenruhás férfi fekete. Nem rasszizmus, csak akik képben vannak, tudják, hogy az eredeti minta (Jango) nem igazán mondható el feketének.
Hát te nem vagy képben mert a rohamosztagosok rohadtul nem klónok, sose voltak
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.