Starity

Leiner Laura: „Sűrű tavaszunk lesz”

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 30. 09:53 #41
Ariana000
Ariana000

StátuszAz ember néha szomorú, néha nem.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 666
Csatolások: 6
Azonosító: 228178
Ez a póló meg bögre eladásos dolog nekem is egy kicsit sok, hisz az ő 'rajongói' tinilányok, akiknek még nincs saját keresetük. Ezeket is csak megvetetik a szüleikkel, nem elég a könyv (pedig azért valljuk be, manapság már a könyvek is elég drágák). Akik meg fanatikus rajongói, úgyis megveszik a cuccait, akármilyen fölösleges is.
A könyvre nem szólok semmit, bevallom nem olvastam engem ezek a típusúak nem kötnek le. Ha valaki szereti, az ő dolga mindenkinek szíve joga eldönteni mit szeret és mit nem.
2014. november 30. 10:53 #42
SoooGood
SoooGood

StátuszVagy őszinte vagyok, vagy kedves. A kettő együtt nem megy.
Hozzászólás: 888
Csatolások: 44
Azonosító: 231042
PÁr éve imádtam az Szjg-t meg a Bábelt. Ma már mindkettőt utálom. Egyrészt az egész tiszta hihetetlen ( most komolyan, létezik ennyire tökéletes ember mint Cortez?! Kétlem.) másrészt ugyanaz a megfogalmazás, az összes könyve tiszta sablonon alapul. Példa: van egy lány, Renáta aki tiszta lúzer. Van egy pasi aki k*rva helyes és menő. A csaj rögtön beleszeret, a pasi bunkózik vele( már bocsánat, de ha valaki tetszik nekünk és összeakarunk jönni vele, azzal miért lennénk bunkók??) aztán smaci és minden happy end. Párizs meg blablabla. Tiszta sablon. Bírom Laurát, de könyörgöm a Késtél is tiszta gáz - pár barátnőm már mesélt róla...
2014. november 30. 10:56 #43
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
SoooGood : szebben nem is mondhattam volna. Leiner tudja, mitől döglik a légy, azóta pedig próbál minél több pénzt kicsikarni a vásárlóiból. Gratulálok.
2014. november 30. 11:13 #44
- törölt felhasználó -    
Én nem tudom mit szidjátok annyira! Lehet azért erről a szól az összes, mert ez a legnépszerűbb téma a tibik körében! Megnézném hogy ti mikor írnátok olyan könyveket mint Laura! Lehet nektek nem tetszik, attól másnak tetszhet! Valamiért csak ilyen nagy siker a SzJG és az összes többi könyve.
2014. november 30. 11:29 #45
bea203
bea203
új tag

StátuszDon't just be another brick in the wall...
Hozzászólás: 99
Csatolások: 2
Azonosító: 173830
Emberek
Ha valaki nem kedveli az ironot es a konyveit mi a francert olvassa el a cikket?
Ha csak azert hogy utan legyen egy (Szerinte) hu de jo beszolasa akkor az szanalmas...
ha nem szereted ne usd bele az orrod, egyszeruen keruld ki, mert lehet, hogy mas mas velemennyel van a dolgokrol
Szanalmas, hogy csak azert szoltok be, hogy most hu de menonek tunjetek
Az aki idaig azt irta,hogy szerette Laura konyveit de mostmar utalja az is csak szanalmas...ha tenyleg igazan szerette volna, akkor nem utalta volna meg (szerintem), es ha meg is utaltad minek kell ide irjal?Csak hogy irjal valamit?Nevetnem kell rajtatok komolyan smileeee.gif)))
"'Leiner Laura a magyar tinik kedvenc írónője'-hát ez elég szomorú."- Nem nem ez szomoru, hanem az hogy ezt egy olyan ember irja aki meg Laura tehetsegenek negyedevel sem rendelkezik....Laura nem csak a csodalatos konyveivel lopta be magat az olvasoi szivebe, hanem azzal is hogy torodik veluk....ja meg persze az is szomoru hogy ti csak szidni tudtok egy ilyen csodalatos embert, csak azert mert irigyek vagytok ra....hat ez a legnagyobb szomorusag, nem a te idetlen beszolasod
Csak azon csodalkozom hogy ezek az emberek ogy nem sullyednek el szegyenukben
2014. november 30. 11:54 #46
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Idézet (Ariana000 @ 2014.11.30. 09:53)
Ez a póló meg bögre eladásos dolog nekem is egy kicsit sok, hisz az ő 'rajongói' tinilányok, akiknek még nincs saját keresetük. Ezeket is csak megvetetik a szüleikkel, nem elég a könyv (pedig azért valljuk be, manapság már a könyvek is elég drágák). Akik meg fanatikus rajongói, úgyis megveszik a cuccait, akármilyen fölösleges is.
A könyvre nem szólok semmit, bevallom nem olvastam engem ezek a típusúak nem kötnek le. Ha valaki szereti, az ő dolga mindenkinek szíve joga eldönteni mit szeret és mit nem.

Hahó, diákmunkáról nem tetszett hallani? Ismerek jópár olyan szjgert, aki nem a szüleitől kunyerál, hanem a saját pénzéből veszi meg a cuccokat. Meg az is hülyeség, hogy csak tinilányok a rajongói. Vagyunk jópáran 20+ évesek is. rolleyes.gif Egyébként a "mindenkinek szíve joga eldönteni..." ide is találó. Ugyan én nem veszek Laurás cuccokat, de mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mire költi el a pénzét... rolleyes.gif
2014. november 30. 12:46 #47
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Imádom ! A legeslegjobb írónő! A hetedik szjg találkára már muszáj lesz elmennem !
2014. november 30. 13:21 #48
antiparadicsom
antiparadicsom
új tag

Státusz"If we burn, you burn whit us"
Hozzászólás: 74
Csatolások: 0
Azonosító: 228444
bea203, törődik, igaz? Pont Instán láttam, hogy egy rajongó kérte, hogy júniusban(vagy júliusba, nem emlékszem) legyen dedikálás, mert akkor jön haza. Nem írt neki. Aztán a lány még azt is írta, hogy "Kérlek írj vissza" Akkor se írt... Hát ennyit erről. Igenis meg lehet utálni valamit amit szerettél. Én is bírtam, könnyű kis olvasmánynak oké volt, de valóban mindig ugyan az a történet. Az
SzJG tiszta sablon: Titokban szerelmes a menő srác a béna lányba, happy end
Bábel: Titokban szerelmes a srác a a lányba, ez is happy end
Akkor szakítsunk: Hatalmas "dráma", és komolyan, vajon mi lesz a véééége??? Ujjujuj, de izgulok... Ja, happy end...
Nem azért mondom el a véleményem, hogy "hú de menő legyek", hanem mert van. Most ezek az SzJGerek, ASZerek, Bábelerek, Bexierek (??????? Ez is olyan... Ennél a nőnél ezerszer tehetségesebb íróknak sincsenek ilyenjeik. Nincsenek Darrenerek, Kojaszanerek, Ragyogáserek biggrin.gifD) lefejezhetnek, de nekem akkor is ez a véleményem. És hogy miért kattintok rá, ha nem szeretem? Mert reménykedtem hátha valami új és érdekes dolog lesz, nem csak a szokásos wink.gif
2014. november 30. 15:02 #49
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Nem értem mit kell ennyit fikázni. Csak mert nem írt világirodalmi remekeket, és a rajongótábora főleg tinikből áll, attól még nem kell elítélni... Mondjuk az igaz, hogy elég sablonos sztorikat ír (a legújabb sorozatába már nem kezdtem bele), de én személy szerint jól szórakoztam az SzJG - n is, a Bábelen is, meg még az ASz is elment... Értem én, hogy nagyon kifinomult és érett ízlésre vall, ha valaki utálja Laura könyveit és ellenszenvesnek tartja magát az írónőt, de én még mindig azt mondom, hogy nem voltak rosszak...
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. november 30. 17:42 #50
- törölt felhasználó -    
egésségünkre xD
2014. december 01. 05:02 #51
DarkHipster
DarkHipster
visszatérő vendég

StátuszIdegen: Fiú vagy, vagy lány? Én: Rumbatök vagyok. :)
Hozzászólás: 190
Azonosító: 235012
Eddig csak az SZJG 1. részét olvastam, de nagyon megtetszett!
El se tudom mondani, mennyi elem tetszett nekem ebben a könyvben.
Elolvasom az összes könyvét az tuti!
2014. december 01. 08:10 #52
Horváth Gréta
Horváth Gréta
visszatérő vendég

Státusz❤Szia! Szavazz! A szavazat visszamegy! Írj az üzenőfalamra véleményt! Jelölj!❤
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 430
Csatolások: 32
Azonosító: 183443
Imádom a könyveit... Főleg az akkor szakitsunkot!! Olvassatok ki nagyon jo könyv!!
2014. december 01. 10:14 #53
- törölt felhasználó -    
az Szjg a kedvencem meg a Bábel is... heart.gif
Az Akkor Szakítsunk, már nem nagyon nyerte el a tetszésemet..szóval kétszer meg kell gondolnom hogy elolvassam-e az új könyvét vagy ne...
2014. december 01. 16:36 #54
antiparadicsom
antiparadicsom
új tag

Státusz"If we burn, you burn whit us"
Hozzászólás: 74
Azonosító: 228444
Horváth Gréta, egy könyvet elolvasunk nem pedig kiolvasunk... smileeee.gif Nem tudom érzed-e a külöbséget. Bár ez ilyen könyvmoly dolog biggrin.gif
2014. december 01. 20:51 #55
Vivyy22
Vivyy22
~کŧụьь๑гŋ~

Státusz~ Carry on my wayward son... ~
Hozzászólás: 2028
Csatolások: 143
Azonosító: 169884
Hova süllyed a világ? :'')
2014. december 01. 21:32 #56
- törölt felhasználó -    
Vivyy22 Egyetértek wink.gif
2014. december 02. 12:53 #57
- törölt felhasználó -    
azok akik csak beszólogatni jöttek el is mehetnek.ha legalább elolvasnátok egy laura könyvet akk megváltozna a véleményetek.boldog vagyok hogy laura imádja a rajongóit és ezt tartsátok tiszteletben.fogadjunk hogy akik beszólogattak egy könyvet se tudnak elolvasni
2014. december 02. 12:54 #58
- törölt felhasználó -    
laura imádlak gyere majd valamikor egerbe is heart.gif
2014. december 02. 16:24 #59
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Győőőr! w00t.gif Ennek most nagyon örülök. smileeee.gif Biztos ott leszek és aláíratom az összes SzJG kötetemet, meg veszek valami kis tárgyat. biggrin.gif
2014. december 02. 18:59 #60
- törölt felhasználó -    
nem csak egy könyve lehet lisa7003?
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok