Ez a póló meg bögre eladásos dolog nekem is egy kicsit sok, hisz az ő 'rajongói' tinilányok, akiknek még nincs saját keresetük. Ezeket is csak megvetetik a szüleikkel, nem elég a könyv (pedig azért valljuk be, manapság már a könyvek is elég drágák). Akik meg fanatikus rajongói, úgyis megveszik a cuccait, akármilyen fölösleges is.
A könyvre nem szólok semmit, bevallom nem olvastam engem ezek a típusúak nem kötnek le. Ha valaki szereti, az ő dolga mindenkinek szíve joga eldönteni mit szeret és mit nem.
Leiner Laura: „Sűrű tavaszunk lesz”
2014. november 30. 10:53
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
PÁr éve imádtam az Szjg-t meg a Bábelt. Ma már mindkettőt utálom. Egyrészt az egész tiszta hihetetlen ( most komolyan, létezik ennyire tökéletes ember mint Cortez?! Kétlem.) másrészt ugyanaz a megfogalmazás, az összes könyve tiszta sablonon alapul. Példa: van egy lány, Renáta aki tiszta lúzer. Van egy pasi aki k*rva helyes és menő. A csaj rögtön beleszeret, a pasi bunkózik vele( már bocsánat, de ha valaki tetszik nekünk és összeakarunk jönni vele, azzal miért lennénk bunkók??) aztán smaci és minden happy end. Párizs meg blablabla. Tiszta sablon. Bírom Laurát, de könyörgöm a Késtél is tiszta gáz - pár barátnőm már mesélt róla...
2014. november 30. 10:56
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
SoooGood : szebben nem is mondhattam volna. Leiner tudja, mitől döglik a légy, azóta pedig próbál minél több pénzt kicsikarni a vásárlóiból. Gratulálok.
2014. november 30. 11:13
Én nem tudom mit szidjátok annyira! Lehet azért erről a szól az összes, mert ez a legnépszerűbb téma a tibik körében! Megnézném hogy ti mikor írnátok olyan könyveket mint Laura! Lehet nektek nem tetszik, attól másnak tetszhet! Valamiért csak ilyen nagy siker a SzJG és az összes többi könyve.
2014. november 30. 11:29
|
|
bea203új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 99 Csatolások: 2 Azonosító: 173830 offline
|
Emberek
Ha valaki nem kedveli az ironot es a konyveit mi a francert olvassa el a cikket?
Ha csak azert hogy utan legyen egy (Szerinte) hu de jo beszolasa akkor az szanalmas...
ha nem szereted ne usd bele az orrod, egyszeruen keruld ki, mert lehet, hogy mas mas velemennyel van a dolgokrol
Szanalmas, hogy csak azert szoltok be, hogy most hu de menonek tunjetek
Az aki idaig azt irta,hogy szerette Laura konyveit de mostmar utalja az is csak szanalmas...ha tenyleg igazan szerette volna, akkor nem utalta volna meg (szerintem), es ha meg is utaltad minek kell ide irjal?Csak hogy irjal valamit?Nevetnem kell rajtatok komolyan
)))
"'Leiner Laura a magyar tinik kedvenc írónője'-hát ez elég szomorú."- Nem nem ez szomoru, hanem az hogy ezt egy olyan ember irja aki meg Laura tehetsegenek negyedevel sem rendelkezik....Laura nem csak a csodalatos konyveivel lopta be magat az olvasoi szivebe, hanem azzal is hogy torodik veluk....ja meg persze az is szomoru hogy ti csak szidni tudtok egy ilyen csodalatos embert, csak azert mert irigyek vagytok ra....hat ez a legnagyobb szomorusag, nem a te idetlen beszolasod
Csak azon csodalkozom hogy ezek az emberek ogy nem sullyednek el szegyenukben
Ha valaki nem kedveli az ironot es a konyveit mi a francert olvassa el a cikket?
Ha csak azert hogy utan legyen egy (Szerinte) hu de jo beszolasa akkor az szanalmas...
ha nem szereted ne usd bele az orrod, egyszeruen keruld ki, mert lehet, hogy mas mas velemennyel van a dolgokrol
Szanalmas, hogy csak azert szoltok be, hogy most hu de menonek tunjetek
Az aki idaig azt irta,hogy szerette Laura konyveit de mostmar utalja az is csak szanalmas...ha tenyleg igazan szerette volna, akkor nem utalta volna meg (szerintem), es ha meg is utaltad minek kell ide irjal?Csak hogy irjal valamit?Nevetnem kell rajtatok komolyan
"'Leiner Laura a magyar tinik kedvenc írónője'-hát ez elég szomorú."- Nem nem ez szomoru, hanem az hogy ezt egy olyan ember irja aki meg Laura tehetsegenek negyedevel sem rendelkezik....Laura nem csak a csodalatos konyveivel lopta be magat az olvasoi szivebe, hanem azzal is hogy torodik veluk....ja meg persze az is szomoru hogy ti csak szidni tudtok egy ilyen csodalatos embert, csak azert mert irigyek vagytok ra....hat ez a legnagyobb szomorusag, nem a te idetlen beszolasod
Csak azon csodalkozom hogy ezek az emberek ogy nem sullyednek el szegyenukben
2014. november 30. 11:54
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Ariana000 @ 2014.11.30. 09:53)
Ez a póló meg bögre eladásos dolog nekem is egy kicsit sok, hisz az ő 'rajongói' tinilányok, akiknek még nincs saját keresetük. Ezeket is csak megvetetik a szüleikkel, nem elég a könyv (pedig azért valljuk be, manapság már a könyvek is elég drágák). Akik meg fanatikus rajongói, úgyis megveszik a cuccait, akármilyen fölösleges is.
A könyvre nem szólok semmit, bevallom nem olvastam engem ezek a típusúak nem kötnek le. Ha valaki szereti, az ő dolga mindenkinek szíve joga eldönteni mit szeret és mit nem.
Hahó, diákmunkáról nem tetszett hallani? Ismerek jópár olyan szjgert, aki nem a szüleitől kunyerál, hanem a saját pénzéből veszi meg a cuccokat. Meg az is hülyeség, hogy csak tinilányok a rajongói. Vagyunk jópáran 20+ évesek is.
2014. november 30. 12:46
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Imádom ! A legeslegjobb írónő! A hetedik szjg találkára már muszáj lesz elmennem !
2014. november 30. 13:21
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
bea203, törődik, igaz? Pont Instán láttam, hogy egy rajongó kérte, hogy júniusban(vagy júliusba, nem emlékszem) legyen dedikálás, mert akkor jön haza. Nem írt neki. Aztán a lány még azt is írta, hogy "Kérlek írj vissza" Akkor se írt... Hát ennyit erről. Igenis meg lehet utálni valamit amit szerettél. Én is bírtam, könnyű kis olvasmánynak oké volt, de valóban mindig ugyan az a történet. Az
SzJG tiszta sablon: Titokban szerelmes a menő srác a béna lányba, happy end
Bábel: Titokban szerelmes a srác a a lányba, ez is happy end
Akkor szakítsunk: Hatalmas "dráma", és komolyan, vajon mi lesz a véééége??? Ujjujuj, de izgulok... Ja, happy end...
Nem azért mondom el a véleményem, hogy "hú de menő legyek", hanem mert van. Most ezek az SzJGerek, ASZerek, Bábelerek, Bexierek (??????? Ez is olyan... Ennél a nőnél ezerszer tehetségesebb íróknak sincsenek ilyenjeik. Nincsenek Darrenerek, Kojaszanerek, Ragyogáserek
D) lefejezhetnek, de nekem akkor is ez a véleményem. És hogy miért kattintok rá, ha nem szeretem? Mert reménykedtem hátha valami új és érdekes dolog lesz, nem csak a szokásos
SzJG tiszta sablon: Titokban szerelmes a menő srác a béna lányba, happy end
Bábel: Titokban szerelmes a srác a a lányba, ez is happy end
Akkor szakítsunk: Hatalmas "dráma", és komolyan, vajon mi lesz a véééége??? Ujjujuj, de izgulok... Ja, happy end...
Nem azért mondom el a véleményem, hogy "hú de menő legyek", hanem mert van. Most ezek az SzJGerek, ASZerek, Bábelerek, Bexierek (??????? Ez is olyan... Ennél a nőnél ezerszer tehetségesebb íróknak sincsenek ilyenjeik. Nincsenek Darrenerek, Kojaszanerek, Ragyogáserek
2014. november 30. 15:02
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nem értem mit kell ennyit fikázni. Csak mert nem írt világirodalmi remekeket, és a rajongótábora főleg tinikből áll, attól még nem kell elítélni... Mondjuk az igaz, hogy elég sablonos sztorikat ír (a legújabb sorozatába már nem kezdtem bele), de én személy szerint jól szórakoztam az SzJG - n is, a Bábelen is, meg még az ASz is elment... Értem én, hogy nagyon kifinomult és érett ízlésre vall, ha valaki utálja Laura könyveit és ellenszenvesnek tartja magát az írónőt, de én még mindig azt mondom, hogy nem voltak rosszak...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. december 01. 05:02
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Eddig csak az SZJG 1. részét olvastam, de nagyon megtetszett!
El se tudom mondani, mennyi elem tetszett nekem ebben a könyvben.
Elolvasom az összes könyvét az tuti!
El se tudom mondani, mennyi elem tetszett nekem ebben a könyvben.
Elolvasom az összes könyvét az tuti!
2014. december 01. 08:10
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Imádom a könyveit... Főleg az akkor szakitsunkot!! Olvassatok ki nagyon jo könyv!!
2014. december 01. 10:14
az Szjg a kedvencem meg a Bábel is...
Az Akkor Szakítsunk, már nem nagyon nyerte el a tetszésemet..szóval kétszer meg kell gondolnom hogy elolvassam-e az új könyvét vagy ne...
Az Akkor Szakítsunk, már nem nagyon nyerte el a tetszésemet..szóval kétszer meg kell gondolnom hogy elolvassam-e az új könyvét vagy ne...
2014. december 01. 16:36
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
Horváth Gréta, egy könyvet elolvasunk nem pedig kiolvasunk...
Nem tudom érzed-e a külöbséget. Bár ez ilyen könyvmoly dolog
2014. december 02. 12:53
azok akik csak beszólogatni jöttek el is mehetnek.ha legalább elolvasnátok egy laura könyvet akk megváltozna a véleményetek.boldog vagyok hogy laura imádja a rajongóit és ezt tartsátok tiszteletben.fogadjunk hogy akik beszólogattak egy könyvet se tudnak elolvasni
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.