Harry Styles reagált az őt ért vádakra
2014. november 30. 18:50
Hazza egy elbűvölő személy, Blackett én is szeretném megtudni ki az a nagy "Ő" és remélem valaki olyant talál maga mellé aki tényleg boldoggá teszi
... kiwy akik szidják őt a rajongói körében az nem is rajongó ... és teljesen egyetértek veled ! Gabcs-Gabi-Göbesz miért lenne beképzelt , mert nem kezdett el nyávogni a riporternek ? Hát ha szerinted egy ilyen válasz amit Harry mondott az beképzelt akkor nem tudom elképzelni ,hogy neked mint " beképzelt " szó mit jelent !!!
2014. november 30. 20:16
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
nem írom,hogy meg tudom érteni őt mivel nem vagyok ő, de viszont örülök neki, hogy mostanában nem idegeskedik ezeken a témákon.. nagyon imádom őt és azt is,hogy most már egyre "felszabadultabbnak" látszik és a larrys cuccokat sem veszi olyan komolyan mit pl tavaly
Remélem boldog lesz és talál magának valakit, mert megérdemli, mint minden ember:)
Remélem boldog lesz és talál magának valakit, mert megérdemli, mint minden ember:)
2014. december 01. 14:48
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
egyetértek lathkáva, én sem nagyon értem h most mire reagált
2014. december 01. 16:29
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Reagált!? Itt hol reagál bármire is?! o.O
2014. december 01. 18:01
|
|
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline
|
Szegény. Ezt azért nem érdemli meg. A múltkor még biszexuálisnak tartották, azelőtt pedig pojácának...Nem mondom, én sem igazán csíptem egy időben a One Directiont, de utálkozni lényegtelen. Régebben logikus, hogy aranyosabbak voltak, de előbb- utóbb mindenkinek fel kell nőnie. Részemről egy átlagos, fel- fel törekvő fiúbanda a One Direction, de nem is több, és nem is kevesebb.
2014. december 01. 19:21
|
|
GoogGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.01. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 236697 offline
|
hihetetlen. semmi vonzalmam nincs a BANDA iránt,de nem is utálom őket. a híreket olvasom, de mint magyar lesz*om. és ha meleg? tudom hogy nem, de ha igen akkor mi van? mert sztár ez törvényellenes. ezer ember vonzódik a saját neme iránt. de őket mégse írja a címlap!
2014. december 01. 20:05
Az sem érdekli ha azt mondom ezen a képen úgy nézni mint egy 5 éves kislány?
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. december 03. 16:29
Reagált?Most mi?Kijelentette,hogy nem érdeklik a pletykák.Nagyon jó,de azt hiszem,a legtöbben arra várnak,hogy bevallja,ki a barátnője.Amúgy direkt ilyen a haja,és csökkenteni akarja a rajongói számát?Mert aki ezt meglátja,az kiábrándul tuti.XD
2014. december 04. 09:19
Na hát ez roppant érdekes cikk volt, erről muszáj mindenkinek tudnia....
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.