Lebénult kutyust mentett meg egy kanadai modell
2014. november 28. 10:34
Szegény kutyuska! Nagyon szép volt a modelltől, hogy segített rajta. Örülök neki, hogy most már van egy szerető gazdája.
2014. november 28. 14:23
De aranyos kutyus
Én is szívesen örökbe fogadtam volna
2014. november 28. 14:24
Istenem milyen tündéri kutyus, ettől a cikktől pedig én is nagyon megkönnyeztem úgy sajnálom szegény jószágot!
Nagyon szép dolog Meagantól hogy törődik vele és segít rajta, igazán példamutató cselekedet tőle...<3 Minden embernek így kéne gondolkoznia <3
Úgy sajnálom azokat az állatokat akaiket kiraknak az utcára csupán mert már nem tudják eltartani őket..ez egy nagyon felelősségteljes dolog, és nem szabad ilyen felelőtlenül viselkedni egyes embereknek.....
Ha tudják magukról hogy nem állnak olyan jól hogy még egy taggal bővüljön a család akkor ne vegyék meg...
Amúgy gyönyörű ez a kutya a képek pedig nagyon szépek, tisztára meghatódtam
Úgy sajnálom azokat az állatokat akaiket kiraknak az utcára csupán mert már nem tudják eltartani őket..ez egy nagyon felelősségteljes dolog, és nem szabad ilyen felelőtlenül viselkedni egyes embereknek.....
Ha tudják magukról hogy nem állnak olyan jól hogy még egy taggal bővüljön a család akkor ne vegyék meg...
Amúgy gyönyörű ez a kutya a képek pedig nagyon szépek, tisztára meghatódtam
2014. november 28. 14:35
szegénykém nagyon aranyos jajj ilyenkor mindig elszomorodok nagyon örülök hogy modellünk rátalált és segítet neki
2014. november 28. 15:17
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Jajj,ez nagyon szép dolog
remélem Leo ezentúl boldog életet fog élni
2014. november 28. 15:20
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
ooooo de ari a kutyus
latszik rajta h boldog
es jo tudni h meg a mai vilagban vannak meg torodo emberek
es jo tudni h meg a mai vilagban vannak meg torodo emberek
2014. november 28. 17:15
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Meg vannak rendes emberek a vilagon!Sajnos már nem fog többet négy lábon járni ,de igy is kutya jó élete lehet egy olyan gazdi melett bármelyik kutyusnak,mint a képeken a nő.
2014. november 28. 18:02
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Ó, istenem, de édes kutyus! Nagyon sajnálom szegényt, de nagyon aranyos. Rendkívül jószívű és nagylelkű tett volt a modelltől. Remek példamutatás, és szeretnék még ilyeneket olvasni ezen az oldalon.
2014. november 28. 18:39
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Aranyos tőle!
A kutyus ahogy látom meghálálja
A kutyus ahogy látom meghálálja
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: