Starity

Történelmet írt a One Direction

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 30. 05:01 #101
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Dorina1024 @ 2014.11.29. 21:20)
Tök bírom, hogy bármi jelenik meg róluk, rögtön megy az utálkodás, szarok és a többi idiótaság. Már rájöttem, hogy ez nem lehet már, mint a féltékenység. Hogy talán soha senki sem fog az ilyen utálkodók, akkora sikereket elérni, mint ez az 5 srác. Persze a nagy részük itt a kommentelők közül olyanokat írnak, hogy szarok, fúj, tucat zenét csinálnak, hallgassatok normális zenét, b*zik. Hol élünk emberek? Az oviban? Nem véletlenül történt ez velük. Ha olyan szarok lennének, akkor nem írtak volna történelmet! 
Istenem, ez a sok észlény itt, de komolyan...

Persze, aki utálja a 1D-t, az csak féltékeny lehet. Én is az vagyok, annyira szeretnék ilyen prüntyögéseket játszani, amiket mások írnak meg nekem, semmi hanggal énekelni, és elfoglalni a helyet más együttesektől, akik sokkal inkább megérdemelnék a figyelmet. Mondjuk jól megélnek belőle, az tény... legalábbis amíg le nem jár a szerződés. Utána viszont megnézném, hogy boldogulnak biggrin.gif
Történelmet írtak? Hogy? Úgy tűnik, nem tudjátok, mit jelent ez a kifejezés.
3 felhasználónak tetszik: I Love Paris, AFCfan, johanna92
2014. november 30. 12:03 #102
littleliar
littleliar
új tag
Hozzászólás: 77
Csatolások: 0
Azonosító: 236180
Miért jöttök ide utálkozni,ha nem szeretitek őket? Ugorjátok át a cikket és kész. Nem kell elolvasni,kit érdekel ha nem szeretitek őket? Ízlések és pofonok,de attól még utálkozni nem kell. Csak gratulálni tudok nektek,majd megnézem mikor értek el annyit, mint ők. Sok sikert! smileeee.gif
2014. november 30. 16:16 #103
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Ugyanmár, ne álszenteskedjetek. Képzeljetek csak magatok elé öt 40-es, kopaszodó, pocakos pasit, az ő ,,adottságaikkal". Kissé más lenne a helyzet.... nem virítanának ott mindenhol, és ami a legfontosabb, nem lennétek a rajongóik. Minden valószínűséggel. Persze, tisztelet a kivételnek.... Ha legalább egy csöppet magatokba néznétek rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2014. november 30. 21:29 #104
Timmye
Timmye
új tag

StátuszRick + Daryl = HipperSupper 4ever bestfriendbrother zombieskillers Rickyl
Hozzászólás: 74
Csatolások: 1
Azonosító: 228517
Gratula! smileeee.gif
Még több ilyen nagy "eseményt" kívánok nekik! :3
De hát kommentek, hát már megint itt vannak azok a bizonyos kommentek..... Még egyszer le kell egyessével diktálnom hogy AKIK NEM CSÍPIK ŐKET AZOK MI A FENÉÉRT OLVASSÁK EL A RÓLUK SZÓLÓ CIKKEKET?! Meg amúgy is akik szeretik is őket miért kell kifigurázni?! Mindenki más és senki nem szerethet mindenkit de hogy állatokhoz le süllyedjünk az már pofás kis jelenség, főleg egy kis rekord miatt. Mégis csak azért van 700 000 000+ rajongójuk mert van hangjuk, meg mégis csak azért állítanak fel rekordokat mert értenek hozzá, és mégis csak azért őket hívják a világ legjobb bandájának mert ezt 4 év alatt összehozták és letettek valamit amiért ez nekik már jár. Remélem magatokba néztetek / kedves utálkozók/ hogyha ti lennétek ők és nektek /ed/ írogatnának ilyeneket nektek hogy esne ...... És könyörgöm ők is emberek mindenki elérhetné ezeket mint ők, csak egy kis erőfeszítés kéne hozzá wink.gif
2014. november 30. 23:12 #105
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (Timmye @ 2014.11.30. 21:29)
Gratula! smileeee.gif
Még több ilyen nagy "eseményt" kívánok nekik! :3
De hát kommentek, hát már megint itt vannak azok a bizonyos kommentek..... Még egyszer le kell egyessével diktálnom hogy AKIK NEM CSÍPIK ŐKET AZOK MI A FENÉÉRT OLVASSÁK EL A RÓLUK SZÓLÓ CIKKEKET?! Meg amúgy is akik szeretik is őket miért kell kifigurázni?! Mindenki más és senki nem szerethet mindenkit de hogy állatokhoz le süllyedjünk az már pofás kis jelenség, főleg egy kis rekord miatt. Mégis csak azért van 700 000 000+ rajongójuk mert van hangjuk, meg mégis csak azért állítanak fel rekordokat mert értenek hozzá, és mégis csak azért őket hívják a világ legjobb bandájának mert ezt 4 év alatt összehozták és letettek valamit amiért ez nekik már jár. Remélem magatokba néztetek / kedves utálkozók/ hogyha ti lennétek ők és nektek /ed/ írogatnának ilyeneket nektek hogy esne ...... És könyörgöm ők is emberek mindenki elérhetné ezeket mint ők, csak egy kis erőfeszítés kéne hozzá wink.gif

Nem szeretem a One Directiont, így én is csak azért kattintottam a cikkre, mert meglepett és kíváncsivá tett a "történelmet írt" kifejezés... És miután elolvastam, én is ugyanúgy megállapítottam magamban, mint sokan mások, hogy erős túlzás arra, hogy eladtak X albumot, azt mondani, hogy történelmet írtak. o_O Én is szeretek egyes fiúbandákat (a One Directiont pont nem), és tény, hogy sokat dolgoznak, de hogy a 99%-uk nem a zenei nagyságuk miatt híres, az hétszentség, és ezt tagadni elfogultság. Lehet kedvelni a lenge, bulizós popszámokat, én is nagyon szeretem őket hallgatni, mert van, hogy csak partizni van kedvem, és ahhoz az egyszerű szövegek és a könnyen hallgatható, vidám nóták pont ideálisak. Jól el tudok lenni velük, de kb nulla érzést váltanak ki belőlem. És én abban mérem a jó zene fogalmát, hogy mikor hallgatom, eltátom-e a számat, elszorul-e a szívem, könnyezni kezdek-e, túlcsordul-e a lelkem, és hasonlók. Eddig még csak egy fiúbanda érte el, hogy pár számukat ne merjem mindig bekapcsolni, mert még a végén zokogva kiterülök a padlón, pedig elég sok boybandhez volt már szerencsém. (De nem írom le inkább, hogy kik azok, mert nincs kedvem rájuk vonni a 1D-rajongók haragját. biggrin.gif ) De a világ ténylegesen legjobb bandája sosem lesz egy olyan együttes, akikért főleg a szép arcuk miatt őrülnek meg lányok milliói, ez van. :| Tény, hogy mindenkinek más az ízlése, de aki szerint a One Directionnek különlegesen jó számai vannak, az gyanítom, hogy eddigi életében vagy nagyon kevés zenét hallgatott, vagy nem sokfélét.
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, Bátor Ventillátor
2014. november 30. 23:30 #106
Biancca
Biancca
új tag

StátuszSzeress meg engem koromfeketének, hófehérnek bárki megszerethetne./Gogol
Hozzászólás: 93
Csatolások: 1
Azonosító: 236467
Egyszerűen még mindig nem értem, hogy a közmédia a valódi tehetségek helyett miért mindig tizenéves, középszerű embereket futatt.
2014. december 01. 16:26 #107
krisztinaa 22
krisztinaa 22
visszatérő vendég

Státusz,,Élj a pillanatnak, mert minden más bizonytalan!"-Louis Tomlinson <3
Hozzászólás: 478
Azonosító: 204511
Imádom Őket!!!!!!! biggrin.gif Ja és gratu nekik. Megérdemlik. smileeee.gif
2014. december 01. 19:31 #108
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
"mégis csak azért állítanak fel rekordokat mert értenek hozzá, és mégis csak azért őket hívják a világ legjobb bandájának mert ezt 4 év alatt összehozták és letettek valamit"

Hát ezen aztán kifakadtam.biggrin.gif
Ja Simon Covell ért hozzá! hogy hogy rakjon össze 5 cuki fiút, és elindítsa az 5 éves pénzfialdát. Valamint ÉRT hozzá! az a nem tudom hány fős menedzser csapat, aki megszervezi a fiúkáknak, hogy mikor és hova kell menni, mit kell mondani, milyen ruhát kell felvenni, melyik számot kell playback-elni, és hol kell aláírni.
"mindenki elérhetné ezeket mint ők, csak" csak egy olyan menedzsment és PR kell a hátuk mögé mint nekik van. Bár ez sem igaz, mert a cuki pofi nélkül nem megy valamint gyedül nehezebb.
Jó pl erre ED Sheran.. pont ő mondta hogy a csajok hát le...ák szegényt. Viszont hangban padlóra teszi mind az 5 főt. Nem áldotta meg olyan külsővel a teremtő mint Zayn agy Liam-et. ED mellett azonban nincs senki! DE Harrynek ott van pl 4 másik. Mert ugye ha pl nem tetszik Harry, akkor majd tetszik a másik 4 közül valamelyik vagy akár 2-3. És mivel egy bandába vannak, a bandáért fog rajongani.
Szóval gratulálok Simon-nak és az 1D menedzsment közös, kitartó munkájának, és a fiúknak, mert betartották az utasításokat!. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: AFCfan, Bátor Ventillátor, toriot
2014. december 02. 00:08 #109
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (johanna92 @ 2014.11.30. 23:12)
Nem szeretem a One Directiont, így én is csak azért kattintottam a cikkre, mert meglepett és kíváncsivá tett a "történelmet írt" kifejezés... És miután elolvastam, én is ugyanúgy megállapítottam magamban, mint sokan mások, hogy erős túlzás arra, hogy eladtak X albumot, azt mondani, hogy történelmet írtak. o_O Én is szeretek egyes fiúbandákat (a One Directiont pont nem), és tény, hogy sokat dolgoznak, de hogy a 99%-uk nem a zenei nagyságuk miatt híres, az hétszentség, és ezt tagadni elfogultság. Lehet kedvelni a lenge, bulizós popszámokat, én is nagyon szeretem őket hallgatni, mert van, hogy csak partizni van kedvem, és ahhoz az egyszerű szövegek és a könnyen hallgatható, vidám nóták pont ideálisak. Jól el tudok lenni velük, de kb nulla érzést váltanak ki belőlem. És én abban mérem a jó zene fogalmát, hogy mikor hallgatom, eltátom-e a számat, elszorul-e a szívem, könnyezni kezdek-e, túlcsordul-e a lelkem, és hasonlók. Eddig még csak egy fiúbanda érte el, hogy pár számukat ne merjem mindig bekapcsolni, mert még a végén zokogva kiterülök a padlón, pedig elég sok boybandhez volt már szerencsém. (De nem írom le inkább, hogy kik azok, mert nincs kedvem rájuk vonni a 1D-rajongók haragját. biggrin.gif ) De a világ ténylegesen legjobb bandája sosem lesz egy olyan együttes, akikért főleg a szép arcuk miatt őrülnek meg lányok milliói, ez van. :| Tény, hogy mindenkinek más az ízlése, de aki szerint a One Directionnek különlegesen jó számai vannak, az gyanítom, hogy eddigi életében vagy nagyon kevés zenét hallgatott, vagy nem sokfélét.

Jajajaja biggrin.gif Nem utálom a popzenét, simán meg szoktam hallgatni az ABBÁ-t meg a Roxette-et, sőt néhány későbbi Genesis-számot is, ha épp olyanom van, de az 1D nekem akkor is kevés. Lehet szeretni, nem azért mondom, de azokat én sem értem, akik annyira überkolosszálisan hiperszuper bandának tartják, mert nem azok (popzenén belül sem). Azok az emberek biztos nem hallottak még sok zenét, ahogy te is mondod. smileeee.gif Vagy ha igen, akkor valami kegyetlenül ergya lehetett biggrin.gif
Btw, melyik fiúbanda ríkatott meg ennyire? Tényleg kíváncsi vagyok biggrin.gif
2014. december 02. 00:36 #110
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2014.12.02. 00:08)

Btw, melyik fiúbanda ríkatott meg ennyire? Tényleg kíváncsi vagyok biggrin.gif

A BTS... Egész konkrétan a Let Me Know, a Tomorrow és a Just One Day című számaikkal. XD
2014. december 02. 07:24 #111
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Idézet (Timmye @ 2014.11.30. 21:29)
És könyörgöm ők is emberek mindenki elérhetné ezeket mint ők, csak egy kis erőfeszítés kéne hozzá wink.gif

Aha, itt a pont. Nem kellett túl nagy erőfeszítéseket tenniük a siker érdekében. Szinte az ölükbe hullott. Köszönjük.
2014. december 03. 16:41 #112
- törölt felhasználó -    
De nem hiszem el,az utálkozás azt jelenti,hogy valamit ócsárolsz különösebb indok nélkül!
És nem pedig azt,hogy megfogalmazod,mi nem tetszik bennük!Az utóbbit véleménynek nevezik.És ez az oldal azért a kultúrált véleményezésre van.Úgyhogy mindenki leírhatja a kultúrált véleményét.És nem kell elküldeni a másikat,azért mert nem ugyanaz a véleménye mint neked.
Csakhogy tisztázzuk.
2014. december 04. 09:29 #113
NianandDelena48
NianandDelena48
új tag
Hozzászólás: 67
Azonosító: 205068
gratula a fiúknak ja és utálkozók pof@ be
2014. december 07. 07:42 #114
Belieber1998
Belieber1998
visszatérő vendég

StátuszS.W.A.G
Hozzászólás: 185
Csatolások: 4253
Azonosító: 214563
Gratulálok nekik ♥
2014. december 10. 23:50 #115
toriot
toriot
új tag

StátuszWhere words fails, music speaks.
Hozzászólás: 81
Azonosító: 194222
Ezzel csak az a gáz, hogy egy normális előadó sincs, akinek 4 éve alatt 4 albumnyi komoly hangvételű, minőségi zenére lenne ihlete. Egy nívósabb albumon dolgozni kell, akár több mint egy évet, amíg megjön a kellő inspiráció. A One Direction úgy fossa magából a romantikus számokat, amikkel szédíti a naiv szürkeállományokat, hogy észre sem veszi senki sem milyen sekélyes a repertoárjuk. Szeretnék már tőlük egy olyan számot hallani, ami a való világ nyomorával, vagy a szomorú igazsággal és nem az álomvilággal és a rózsaszín happy end-el foglalkozna. Amikor elérik ezt a szintet, akkor vagyok hajlandó zenésznek titulálni őket. Addig azonban csak nevezzük őket celebnek. Kíváncsian várom mi lesz úgy 10 év múlva, ha felnő a mostani tinigeneráció és arra is hol lesznek akkor ezek a fiúcskák..biggrin.gif
2014. december 10. 23:55 #116
toriot
toriot
új tag

StátuszWhere words fails, music speaks.
Hozzászólás: 81
Azonosító: 194222
* Hozzáfűzöm: A számok publikálását és dalszövegek írását inspiráló élményekhez ténylegesen érettség és élmények kellenek. Ezért is kevéslem ezt a 4 kis évet erre a 4 lemezre. Ezek a kölykök alig éltek amikor felkapták őket. Akkor mégis mire alapoznák a mélyebb tartalmú, átgondoltabb, tartalmasabb zenét?! Bár szerintem főként nem is ez a cél az ő esetükben. Lényeg, hogy egyszerű legyen és csillogjon. xD
2014. december 11. 16:39 #117
Tóth Zsóffiii
Tóth Zsóffiii
új tag

StátuszI am Directioner :))))
Hozzászólás: 97
Csatolások: 30
Azonosító: 213998
gratula imádlak titeket <3
2015. január 01. 16:10 #118
Greengal444
Greengal444
visszatérő vendég

StátuszWe arw young and wild and free
Hozzászólás: 117
Azonosító: 214528
Én is nagyon büszke vagyok rájuk,nem semmi mire vagyunk kèpesek,mi directionerek :-D
2015. július 09. 22:55 #119
Cressida Rilnen
Cressida Rilnen

Státusz"A világot az álmodozók fogják megmenteni és újjáépíteni."
Hozzászólás: 544
Azonosító: 237827
Gratu nekik!Büszke vagyok arra,hogy ilyen sikereket érnek el és arra,hogy ilyen sokat törődnek a rajongóikkal. smileeee.gif
2015. augusztus 20. 14:03 #120
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
gratu , a példaképeimnek
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok