Idézet (Timmye @ 2014.11.30. 21:29)
Gratula!
Még több ilyen nagy "eseményt" kívánok nekik! :3
De hát kommentek, hát már megint itt vannak azok a bizonyos kommentek..... Még egyszer le kell egyessével diktálnom hogy AKIK NEM CSÍPIK ŐKET AZOK MI A FENÉÉRT OLVASSÁK EL A RÓLUK SZÓLÓ CIKKEKET?! Meg amúgy is akik szeretik is őket miért kell kifigurázni?! Mindenki más és senki nem szerethet mindenkit de hogy állatokhoz le süllyedjünk az már pofás kis jelenség, főleg egy kis rekord miatt. Mégis csak azért van 700 000 000+ rajongójuk mert van hangjuk, meg mégis csak azért állítanak fel rekordokat mert értenek hozzá, és mégis csak azért őket hívják a világ legjobb bandájának mert ezt 4 év alatt összehozták és letettek valamit amiért ez nekik már jár. Remélem magatokba néztetek / kedves utálkozók/ hogyha ti lennétek ők és nektek /ed/ írogatnának ilyeneket nektek hogy esne ...... És könyörgöm ők is emberek mindenki elérhetné ezeket mint ők, csak egy kis erőfeszítés kéne hozzá

Nem szeretem a One Directiont, így én is csak azért kattintottam a cikkre, mert meglepett és kíváncsivá tett a "történelmet írt" kifejezés... És miután elolvastam, én is ugyanúgy megállapítottam magamban, mint sokan mások, hogy erős túlzás arra, hogy eladtak X albumot, azt mondani, hogy történelmet írtak. o_O Én is szeretek egyes fiúbandákat (a One Directiont pont nem), és tény, hogy sokat dolgoznak, de hogy a 99%-uk nem a zenei nagyságuk miatt híres, az hétszentség, és ezt tagadni elfogultság. Lehet kedvelni a lenge, bulizós popszámokat, én is nagyon szeretem őket hallgatni, mert van, hogy csak partizni van kedvem, és ahhoz az egyszerű szövegek és a könnyen hallgatható, vidám nóták pont ideálisak. Jól el tudok lenni velük, de kb nulla érzést váltanak ki belőlem. És én abban mérem a jó zene fogalmát, hogy mikor hallgatom, eltátom-e a számat, elszorul-e a szívem, könnyezni kezdek-e, túlcsordul-e a lelkem, és hasonlók. Eddig még csak egy fiúbanda érte el, hogy pár számukat ne merjem mindig bekapcsolni, mert még a végén zokogva kiterülök a padlón, pedig elég sok boybandhez volt már szerencsém. (De nem írom le inkább, hogy kik azok, mert nincs kedvem rájuk vonni a 1D-rajongók haragját.

) De a világ ténylegesen legjobb bandája sosem lesz egy olyan együttes, akikért főleg a szép arcuk miatt őrülnek meg lányok milliói, ez van. :| Tény, hogy mindenkinek más az ízlése, de aki szerint a One Directionnek különlegesen jó számai vannak, az gyanítom, hogy eddigi életében vagy nagyon kevés zenét hallgatott, vagy nem sokfélét.