Történelmet írt a One Direction
2014. november 28. 14:52
de nyúnyák ezek óóó ég történellmet irt legfejebb halgathatatlan zenéket irnak!!!!
2014. november 28. 16:14
grat nekik megerdemlik mert a 4. album afghsghfysdf
2014. november 28. 23:00
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Oké. Vannak jó dalaik és kész.
Régen én is imádtam őket, de most már beismerem: apáéknak igaza volt, hogy 1D csak egy nyálgép fiúbanda, ami pár éven belül 100%, hogy felbomlik!!!
Utálom azt mondani, hogy a szüleimnek igaza van, de most igazuk volt. És bocs, kedves "rózsaszínbenlátomavilágot" Directionerek, de ha túl látnátok a rózsaszín felhőn, akkor ti is rájönnétek erre!!! _ToTo_ , neked pedig teljesen igazad van!!!!
Régen én is imádtam őket, de most már beismerem: apáéknak igaza volt, hogy 1D csak egy nyálgép fiúbanda, ami pár éven belül 100%, hogy felbomlik!!!
Utálom azt mondani, hogy a szüleimnek igaza van, de most igazuk volt. És bocs, kedves "rózsaszínbenlátomavilágot" Directionerek, de ha túl látnátok a rózsaszín felhőn, akkor ti is rájönnétek erre!!! _ToTo_ , neked pedig teljesen igazad van!!!!
2014. november 28. 23:29
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
annyira bírom, hogy a róluk szóló cikkeknél mindig jönnek az utálkozó akár mi is a téma...
ha nem szereted ôket ne kattints a cikkre ha meg rákattintasz fogadd el hogy vannak (nem is kevesen) akik szeretik oket
PrincessGirŁ: majd megnezlek akkor az xfactorba-.-
itsjustme: ezt úgy mondod mintha pl taylor swiftet, katy perryt vagy akármelyik pop eloadót nem csak az általad "tízévesek" ítélt emberek hallgatnák...ja és szerintem fenn fognak maradni még pár évig mivel csak kb 20 millió rajongójuk van
végül csak annyit szeretnék mondani hogy sok ember sok féle ízlés, ezt el kell fogadni
CoLayla,_Toto_: igen egyszer fel fognak bomlani majd valamikor, de nem hinném, hogy most lenne... es mar nem azert de nem látom rózsaszínben a világot, igen tudom, hogy nekik is vannak hibáik, ebbol is latszik hogy emberek, de ettol en meg csak jobban szeretem oket (egyebkent ha meghallgatnad oket rajonnel hogy kezdenek kinôni a "fiubanda" szerepbol..)
violetta és leon: te mar csak tudod mi a hallgathatatlan zene... nem hiszem hogy violetta jobb zenéket ir (en velemenyem)
sajnalom ha bárkit megbántottam.. igen tudom bunko vagyok bocsanat
sosem értettem miert kell utalkozni egy emberhez aki nem ártott neked dehát mindenki más...
ha nem szereted ôket ne kattints a cikkre ha meg rákattintasz fogadd el hogy vannak (nem is kevesen) akik szeretik oket
PrincessGirŁ: majd megnezlek akkor az xfactorba-.-
itsjustme: ezt úgy mondod mintha pl taylor swiftet, katy perryt vagy akármelyik pop eloadót nem csak az általad "tízévesek" ítélt emberek hallgatnák...ja és szerintem fenn fognak maradni még pár évig mivel csak kb 20 millió rajongójuk van
végül csak annyit szeretnék mondani hogy sok ember sok féle ízlés, ezt el kell fogadni
CoLayla,_Toto_: igen egyszer fel fognak bomlani majd valamikor, de nem hinném, hogy most lenne... es mar nem azert de nem látom rózsaszínben a világot, igen tudom, hogy nekik is vannak hibáik, ebbol is latszik hogy emberek, de ettol en meg csak jobban szeretem oket (egyebkent ha meghallgatnad oket rajonnel hogy kezdenek kinôni a "fiubanda" szerepbol..)
violetta és leon: te mar csak tudod mi a hallgathatatlan zene... nem hiszem hogy violetta jobb zenéket ir (en velemenyem)
sajnalom ha bárkit megbántottam.. igen tudom bunko vagyok bocsanat
sosem értettem miert kell utalkozni egy emberhez aki nem ártott neked dehát mindenki más...
2014. november 28. 23:33
|
|
Louise1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 227037 offline
|
Egyszerűen nem értem, hogy abban mi a logika, ha valaki nem szereti őket, de mégis elolvassa a cikket, aztán ír valami utálkozó kommentet, amivel csak felbassza egy csomó Directioner agyát. Köztük az enyémet is.
2014. november 29. 08:01
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
A Four a negyedik olyan album a sorban, amely kevesebb, mint három év alatt az első helyen debütált a hivatalos toplistákon.
Nemcsoda, ha ebben elsők, nincs még egy olyan banda, aki 3 év alatt 4 albumot csapna össze. Amúgy is vicces zenekarnak titulálni őket, akik egytől egyig kiestek az xfaktorban. Aztán menedzserek megcsinálták őket.
Nagy tudás kell ahhoz is, hogy elsők legyenek olyankor, amikor alig jeleik meg értelmes album, ha nincs konkurencia nemcsoda, hogy elsők lesznek. A cikkből kiderül az is, ha pl egyidőben jelent volna meg T. Swift lemezével, akkor labdába se rúgtak volna. Ezért nem gondolom, hogy elismerés illeti őket, nem tudás áll mögötte, csak jó időzítés, marketing és szerencse.
Nemcsoda, ha ebben elsők, nincs még egy olyan banda, aki 3 év alatt 4 albumot csapna össze. Amúgy is vicces zenekarnak titulálni őket, akik egytől egyig kiestek az xfaktorban. Aztán menedzserek megcsinálták őket.
Nagy tudás kell ahhoz is, hogy elsők legyenek olyankor, amikor alig jeleik meg értelmes album, ha nincs konkurencia nemcsoda, hogy elsők lesznek. A cikkből kiderül az is, ha pl egyidőben jelent volna meg T. Swift lemezével, akkor labdába se rúgtak volna. Ezért nem gondolom, hogy elismerés illeti őket, nem tudás áll mögötte, csak jó időzítés, marketing és szerencse.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. november 29. 08:39
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Violetta es leon en egyaltalan nem vagyok rajongo de ez meg nekem is sok. Ha mar ennyire lejaratod magad tanulj meg helyesen irni. Azert a dizni viobenaletta se jobb. Sot meg a dalait se o irja. Es kepes playbackelni a szinpadon...
2014. november 29. 11:33
|
|
lilluska224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.29. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 236581 offline
|
Nem nagyon szìvlelem oket
2014. november 29. 12:14
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem csodalkozom
Ezek a fiuk mar 4 eve bizonyitjak, hogy nem fognak csak ugy eltunni es igenis tehetsegesek, van helyuk az elsok kozott
En szeretem nagyon a FOUR-t.
En szeretem nagyon a FOUR-t.
2014. november 29. 12:40
|
|
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 159 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline
|
VÁÁ ez nagyon jóó
imádom őket *____* <3
2014. november 29. 15:20
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Gratulálok nekik !! Megérdemelték
2014. november 29. 15:48
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nem is hiába írtak történelmet,imádlak titeket srácok"
(na és persze gratulálok is
)
2014. november 29. 21:20
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Tök bírom, hogy bármi jelenik meg róluk, rögtön megy az utálkodás, szarok és a többi idiótaság. Már rájöttem, hogy ez nem lehet már, mint a féltékenység. Hogy talán soha senki sem fog az ilyen utálkodók, akkora sikereket elérni, mint ez az 5 srác. Persze a nagy részük itt a kommentelők közül olyanokat írnak, hogy szarok, fúj, tucat zenét csinálnak, hallgassatok normális zenét, buzik. Hol élünk emberek? Az oviban? Nem véletlenül történt ez velük. Ha olyan szarok lennének, akkor nem írtak volna történelmet!
Istenem, ez a sok észlény itt, de komolyan...
Istenem, ez a sok észlény itt, de komolyan...
2014. november 29. 22:58
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Annyira, de annyira buszke vagyok a sracok. Fantasztikus lett ez az album is. Alig vartam, hogy vegre kezemben tarthassam az elorendelt albumot. Es rongyosra hallgattam/hallgatom. Nem tudok vasztani, melyik szam a kedvencem, de egy biztos.... Remegve varom azt a bizony 2015. junius 10-et.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.