Starity

Történelmet írt a One Direction

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 27. 20:49 #61
Tyler39
Tyler39
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 73
Csatolások: 0
Azonosító: 217108
A cím alapján azt gondoltam hogy b*zd ezek mind az 5-en egyszerre diplomáztak le?! De aztán tovább olvastam...
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, AFCfan
2014. november 27. 20:50 #62
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
,,Miért nem hallgattok rendes zenét?" szerintem ez hülye kérdés. Én sem szeretem az 1D zenéjét, de mondjuk szerintem a rossz előadók Szelena Máriá, Zsüsztin, Taylor pasiimádó Switf, Viobénaletta stb. Mindenkinek más az ízlése, azért nem kéne itt írni össze-vissza, hogy mi a jó zene és mi nem, mert neki a rock, annak a punk, ennek a pop, ő neki meg a country.
Tehát nem tudom mennyire voltam érthető, de 'normális zene' mindenkinek más. Mondjuk én nem 1D-t meg ilyeneket hallgatok,de grautlálok nekik.
Ha meg nem szeretitek minek töltötök időt azzal, hogy velük foglalkoztok?
Igaz én is szoktam, mert néha időm mint a tenger rohog.gif
2014. november 27. 20:52 #63
- törölt felhasználó -    
Egy újabb dolog miatt lehetünk büszkék rájuk♥ Gratulálok nekik,én személy szerint nagyon imádom a FOUR-t:)
2014. november 27. 21:42 #64
Sztárvadász
Sztárvadász
visszatérő vendég

StátuszKérlek kövess tumblr-in: http://5sos-bands-save-me.tumblr.com/
Hozzászólás: 187
Azonosító: 229428
ATYA ÉG! A DIRECTIONER-EK EGYMÁST FOGJÁK ÖLNI A DVD-ÉRT!! VÉRFÜRDŐ! XD DE MEGNÉZNÉM! biggrin.gifD
2014. november 27. 22:00 #65
luluxD
luluxD
visszatérő vendég

StátuszARCTIC monkeys not artic monkeys, pls it's not so hard
Hozzászólás: 490
Azonosító: 186626
LovelyBarbaraPalvin egyetértek 1000%ban
Az 1D nek meg gratu <3
2014. november 27. 22:02 #66
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Azonosító: 233941
naaa gratula nekik biggrin.gif
2014. november 27. 22:23 #67
Nasi13
Nasi13
visszatérő vendég

StátuszA szív nem jó semmire, csak összetörik
Hozzászólás: 123
Azonosító: 210264
heart.gif heart.gif
2014. november 27. 22:57 #68
- törölt felhasználó -    
Kedves "awwparadise" nem vagyok 10 éves nyáladzó kislány !!!! Egy nyár alatt megszerettem őket .... Azelőtt nem nagyon hallgattam pop dalokat . De szerintem elég sok mindent leraktak az asztalra !!! Például : nagyon sokan elismerik a zenéjüket 4 év alatt 4 albumuk jelent meg és mind a négy sikeres volt... az egy másik dolog , hogy valaki csak elhallgatja a zenéjüket vagy valaki NAGYON szereti ezt a fajta zenei stílust ( most a Directionerekre gondoltam meg persze magamra ) vagy valaki egyáltalán nem hallgatja őket .... de az utálkozókat nem értem . Valami okosat is kérdezzek : 4 év az mióta "egy év" ???? Jó vagyok matekból de ez fáj és szerintem akik szeretik őket és vérbeli Directionerek (mint én) örökké a szívünkben fog élni a fiúknak a lelke a szíve meg az összetartásnak meg az örök barátságnak a jelképe meg persze a Directionerek nagy családja ! Persze az is eloszlik ki milyen Directioner ezt döntse el az aki szereti őket az a mocskos kis tini p**** pukikhoz vagy pedig csöndes , de mégis nagyon kreatív és egyéni Directionerekhez ...... Remélem az utálkozók jól elvannak egymással biggrin.gif további jó szórakozást , és butaság lenne azt írnom , hogy engem nem zavarnak ezek a rossz indulatú hozzászólások mert akkor hazudnék , igenis sértő és bántó azokkal szemben akik szeretik őket ! mad.gif
2014. november 28. 05:02 #69
- törölt felhasználó -    
aha..ezek olyan egy ......wojj.. -.- se hangjuk nincs mert csak kornyikálnak,se zene styl,se dallam... ennel meg enis jobb zenét írok -.-" és még hogy "történelmet írt" majd énis megyek a X-factorba..hátha bejutok.. oszt majd izléstelen zenèket kornyikálok nektek!! mert ez mà komolyan hogy melges...má bocsánat fanok meg mindenki...de ez egy cikk amihez véleményt lehet fűzni...nem èrdekel ha leszidnak,kitiltanak vagy vlami...commentelni ? oké tessék ez az én véleményem csá !! reklamalo.gif
2014. november 28. 06:22 #70
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Gratulalok a fiuknak nagyon nagyonbugyesek ❤ Azert ez nem semmi teljesitmeny..smileeee.gif
2014. november 28. 08:10 #71
- törölt felhasználó -    
Gratulálok neki szerintem Taylornál is többet kellet volna el agyanak smileeee.gif
2014. november 28. 09:17 #72
stefania
stefania
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 142519
PrincessGirl 2014 van és a meleget még mindig jelzőként használod...
2014. november 28. 10:49 #73
rose28
rose28
új tag

StátuszIt,that be a king...you`ve to remember possibly,for a what kind of soldier to be
Hozzászólás: 90
Azonosító: 231091
Gratula nekik!!!
2014. november 28. 11:16 #74
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Négy év négy album.....Igen mert köti őket a szerződés! Ha meg nem teljesítik akkor jön a bünti. Minden amit kiadnak (a lemezeken kívül is,) mind meg van tervezve és szerződésbe van foglalva. Ez csupán biznisz, ti meg elvagytok alélva a cukormázas felszíntől! biggrin.gif
2014. november 28. 11:36 #75
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (dórikkka @ 2014.11.27. 22:57)
Kedves  "awwparadise" nem vagyok 10 éves nyáladzó kislány !!!! Egy nyár alatt megszerettem őket .... Azelőtt nem nagyon hallgattam pop dalokat . De szerintem elég sok mindent leraktak az asztalra !!! Például : nagyon sokan elismerik a zenéjüket 4 év alatt 4 albumuk jelent meg és mind a négy sikeres volt... az egy másik dolog , hogy valaki csak elhallgatja a zenéjüket vagy valaki NAGYON szereti ezt a fajta zenei stílust ( most a Directionerekre gondoltam meg persze magamra ) vagy valaki egyáltalán nem hallgatja őket .... de az utálkozókat nem értem . Valami okosat is kérdezzek : 4 év az mióta "egy év" ???? Jó vagyok matekból de ez fáj és szerintem akik szeretik őket és vérbeli Directionerek (mint én) örökké a szívünkben fog élni a fiúknak a lelke a szíve meg az összetartásnak meg az örök barátságnak a jelképe meg persze a Directionerek nagy családja ! Persze az is eloszlik ki milyen Directioner ezt döntse el az aki szereti őket az a mocskos kis tini p**** pukikhoz vagy pedig csöndes , de mégis nagyon kreatív és egyéni Directionerekhez ...... Remélem az utálkozók jól elvannak egymással biggrin.gif további jó szórakozást , és butaság lenne azt írnom , hogy engem nem zavarnak ezek a rossz indulatú hozzászólások mert akkor hazudnék , igenis sértő és bántó azokkal szemben akik szeretik őket ! mad.gif

ne haragudj, nem személyeskedés, és nem is bántás, de iszonyatosan szúrja a szemem a hozzászólásod. igazad van, nem tízéves vagy, hanem tizenhárom. egyremegy, ugyanúgy "tízévesnek" számítasz, és ugyanolyan befolyásolható gyerek vagy mind a kettő életkorban. azzal mellesleg senki sem rak le semmit az asztalra, hogy négy év alatt kiad négy lemezt - két hónap alatt is lehetne összecsapni szar munkát, akkor az az előadó mégis tökéletes lenne, mert milyen rohadt sok lemezt ad ki? egy zenész tehetsége, valamint az, hogy mennyire mérvadó a neve a szakmában, nem attól függ, hogy hány lemezt készítenek el, sőt. nem véletlen, hogy több erőfeszítést igénylő műfajokban, ahol sem a szövegek, sem a hangzás nem egy jól bevált sablon körül mozognak, évekig dolgoznak egy-egy albumon. ott van például az Evanescence, akinek a lassan húsz éves karrierjük alatt három albumuk jelent meg, mégis elég nagy rajongótáboruk van, vagy épp David Bowie, aki tíz év után tért vissza, mégis ugyanúgy ott vannak a rajongói, és változatlanul az egyik legnagyobb névnek számít, ugyanúgy mint tíz-húsz éve.

mellesleg igen, azért van négy év alatt ennyi lemez, mert ott a szerződésük, miszerint - ha minden igaz - 2015-ig minden évben ki kell adni egy-egy albumot. és el is jutottunk a hozzászólásod utolsó, iszonyatos stílusban megfogalmazott részéhez; a szezon nem egy év. a szezont nem feltétlen kell évként értelmezni. a szezon szerintem jelen esetben a szerződésükben foglalt öt évet takarja, azt, amit igazából megcsinálnak nekik az őket körülvevő emberek, hogy így ők is még több pénzhen jussanak belőlük, bármennyire csúnyán is hangzik.

nekik lehetőségük akkor lesz bizonyítani, mikor ez az öt év letelik, és enélkül az undorító mások torkán való leerőltetés nélkül kell fent maradniuk, akkor fog kiderülni, mire is képesek. talán, feltéve ha addig nem látják meg mások bennük a pénzgyárat. akkor ugyanitt leszünk újabb évekig...
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, AFCfan
2014. november 28. 12:31 #76
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (dórikkka @ 2014.11.27. 22:57)
Kedves  "awwparadise" nem vagyok 10 éves nyáladzó kislány !!!! Egy nyár alatt megszerettem őket .... Azelőtt nem nagyon hallgattam pop dalokat . De szerintem elég sok mindent leraktak az asztalra !!! Például : nagyon sokan elismerik a zenéjüket 4 év alatt 4 albumuk jelent meg és mind a négy sikeres volt... az egy másik dolog , hogy valaki csak elhallgatja a zenéjüket vagy valaki NAGYON szereti ezt a fajta zenei stílust ( most a Directionerekre gondoltam meg persze magamra ) vagy valaki egyáltalán nem hallgatja őket .... de az utálkozókat nem értem . Valami okosat is kérdezzek : 4 év az mióta "egy év" ???? Jó vagyok matekból de ez fáj és szerintem akik szeretik őket és vérbeli Directionerek (mint én) örökké a szívünkben fog élni a fiúknak a lelke a szíve meg az összetartásnak meg az örök barátságnak a jelképe meg persze a Directionerek nagy családja ! Persze az is eloszlik ki milyen Directioner ezt döntse el az aki szereti őket az a mocskos kis tini p**** pukikhoz vagy pedig csöndes , de mégis nagyon kreatív és egyéni Directionerekhez ...... Remélem az utálkozók jól elvannak egymással biggrin.gif további jó szórakozást , és butaság lenne azt írnom , hogy engem nem zavarnak ezek a rossz indulatú hozzászólások mert akkor hazudnék , igenis sértő és bántó azokkal szemben akik szeretik őket ! mad.gif

Ezt mentsd el és olvasd vissza 5, majd 10 év múlva. Könnyesre fogod röhögni magad. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2014. november 28. 14:21 #77
Lottiexd
Lottiexd
új tag

StátuszLove Zayn ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
Hozzászólás: 11
Azonosító: 228459
Hát ez igen! Ennyit tudok mondani. Nem véletlenül ők a leghíresebb banda a világon. Másrészt a szünetet is nagyon megérdemelnék,iszonyatosan sokat dolgoztak az elmúlt 4 évben. Mellesleg az utálkozók takarodjanak innen. Ha nem szeretik Őket(bár lehet Őket nem szeretni??) akkor minek olvassák a cikket? Hogy annyira képbe legyenek mindennel? Akkor minek a komment? Csak annyit tudok mondani,hogy a fiúk eszméletlen ügyeseke,és rájuk férne egy kis szünet,valamint az utálkozót menjenek már innen!
2014. november 28. 14:27 #78
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
Hozzászólás: 2075
Azonosító: 225173
Mikor lesz leállaás?
2014. november 28. 14:29 #79
- törölt felhasználó -    
NAGYON-NAGYON ÜGYESEK!!!!
Hihetetlen amit csinálnak.
IMÁDOM ŐKET!♥♥♥ smileeee.gif
Hajrá és így tovább =)
2014. november 28. 14:42 #80
- törölt felhasználó -    
Kedves _ToTo_!
Szerintem semmi vicces nincs azon amit dórikkka írt.Én ezen inkább meghatódnék és nem röhögnék rajta.Amit írt az igaz.Tudom hogy ebben a világban amiben élünk vannak olyan emberek akiknek nincsenek érzéseik.A másikat csak bántani tudják.De gondolj bele azoknak a szavaknak az igazságába amiket írt.És majd ha te ilyen teljesítményt viszel véghez, na akkormajd beleköthetsz a szavaimba de addig nem
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok