Történelmet írt a One Direction
2014. november 27. 20:50
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
,,Miért nem hallgattok rendes zenét?" szerintem ez hülye kérdés. Én sem szeretem az 1D zenéjét, de mondjuk szerintem a rossz előadók Szelena Máriá, Zsüsztin, Taylor pasiimádó Switf, Viobénaletta stb. Mindenkinek más az ízlése, azért nem kéne itt írni össze-vissza, hogy mi a jó zene és mi nem, mert neki a rock, annak a punk, ennek a pop, ő neki meg a country.
Tehát nem tudom mennyire voltam érthető, de 'normális zene' mindenkinek más. Mondjuk én nem 1D-t meg ilyeneket hallgatok,de grautlálok nekik.
Ha meg nem szeretitek minek töltötök időt azzal, hogy velük foglalkoztok?
Igaz én is szoktam, mert néha időm mint a tenger
Tehát nem tudom mennyire voltam érthető, de 'normális zene' mindenkinek más. Mondjuk én nem 1D-t meg ilyeneket hallgatok,de grautlálok nekik.
Ha meg nem szeretitek minek töltötök időt azzal, hogy velük foglalkoztok?
Igaz én is szoktam, mert néha időm mint a tenger
2014. november 27. 20:52
Egy újabb dolog miatt lehetünk büszkék rájuk♥ Gratulálok nekik,én személy szerint nagyon imádom a FOUR-t:)
2014. november 27. 21:42
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
ATYA ÉG! A DIRECTIONER-EK EGYMÁST FOGJÁK ÖLNI A DVD-ÉRT!! VÉRFÜRDŐ! XD DE MEGNÉZNÉM!
D
2014. november 27. 22:02
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
naaa gratula nekik
2014. november 27. 22:57
Kedves "awwparadise" nem vagyok 10 éves nyáladzó kislány !!!! Egy nyár alatt megszerettem őket .... Azelőtt nem nagyon hallgattam pop dalokat . De szerintem elég sok mindent leraktak az asztalra !!! Például : nagyon sokan elismerik a zenéjüket 4 év alatt 4 albumuk jelent meg és mind a négy sikeres volt... az egy másik dolog , hogy valaki csak elhallgatja a zenéjüket vagy valaki NAGYON szereti ezt a fajta zenei stílust ( most a Directionerekre gondoltam meg persze magamra ) vagy valaki egyáltalán nem hallgatja őket .... de az utálkozókat nem értem . Valami okosat is kérdezzek : 4 év az mióta "egy év" ???? Jó vagyok matekból de ez fáj és szerintem akik szeretik őket és vérbeli Directionerek (mint én) örökké a szívünkben fog élni a fiúknak a lelke a szíve meg az összetartásnak meg az örök barátságnak a jelképe meg persze a Directionerek nagy családja ! Persze az is eloszlik ki milyen Directioner ezt döntse el az aki szereti őket az a mocskos kis tini p**** pukikhoz vagy pedig csöndes , de mégis nagyon kreatív és egyéni Directionerekhez ...... Remélem az utálkozók jól elvannak egymással
további jó szórakozást , és butaság lenne azt írnom , hogy engem nem zavarnak ezek a rossz indulatú hozzászólások mert akkor hazudnék , igenis sértő és bántó azokkal szemben akik szeretik őket !
2014. november 28. 05:02
aha..ezek olyan egy ......wojj.. -.- se hangjuk nincs mert csak kornyikálnak,se zene styl,se dallam... ennel meg enis jobb zenét írok -.-" és még hogy "történelmet írt" majd énis megyek a X-factorba..hátha bejutok.. oszt majd izléstelen zenèket kornyikálok nektek!! mert ez mà komolyan hogy melges...má bocsánat fanok meg mindenki...de ez egy cikk amihez véleményt lehet fűzni...nem èrdekel ha leszidnak,kitiltanak vagy vlami...commentelni ? oké tessék ez az én véleményem csá !!
2014. november 28. 08:10
Gratulálok neki szerintem Taylornál is többet kellet volna el agyanak
2014. november 28. 11:16
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Négy év négy album.....Igen mert köti őket a szerződés! Ha meg nem teljesítik akkor jön a bünti. Minden amit kiadnak (a lemezeken kívül is,) mind meg van tervezve és szerződésbe van foglalva. Ez csupán biznisz, ti meg elvagytok alélva a cukormázas felszíntől!
2014. november 28. 11:36
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (dórikkka @ 2014.11.27. 22:57)
Kedves "awwparadise" nem vagyok 10 éves nyáladzó kislány !!!! Egy nyár alatt megszerettem őket .... Azelőtt nem nagyon hallgattam pop dalokat . De szerintem elég sok mindent leraktak az asztalra !!! Például : nagyon sokan elismerik a zenéjüket 4 év alatt 4 albumuk jelent meg és mind a négy sikeres volt... az egy másik dolog , hogy valaki csak elhallgatja a zenéjüket vagy valaki NAGYON szereti ezt a fajta zenei stílust ( most a Directionerekre gondoltam meg persze magamra ) vagy valaki egyáltalán nem hallgatja őket .... de az utálkozókat nem értem . Valami okosat is kérdezzek : 4 év az mióta "egy év" ???? Jó vagyok matekból de ez fáj és szerintem akik szeretik őket és vérbeli Directionerek (mint én) örökké a szívünkben fog élni a fiúknak a lelke a szíve meg az összetartásnak meg az örök barátságnak a jelképe meg persze a Directionerek nagy családja ! Persze az is eloszlik ki milyen Directioner ezt döntse el az aki szereti őket az a mocskos kis tini p**** pukikhoz vagy pedig csöndes , de mégis nagyon kreatív és egyéni Directionerekhez ...... Remélem az utálkozók jól elvannak egymással
további jó szórakozást , és butaság lenne azt írnom , hogy engem nem zavarnak ezek a rossz indulatú hozzászólások mert akkor hazudnék , igenis sértő és bántó azokkal szemben akik szeretik őket ! 
ne haragudj, nem személyeskedés, és nem is bántás, de iszonyatosan szúrja a szemem a hozzászólásod. igazad van, nem tízéves vagy, hanem tizenhárom. egyremegy, ugyanúgy "tízévesnek" számítasz, és ugyanolyan befolyásolható gyerek vagy mind a kettő életkorban. azzal mellesleg senki sem rak le semmit az asztalra, hogy négy év alatt kiad négy lemezt - két hónap alatt is lehetne összecsapni szar munkát, akkor az az előadó mégis tökéletes lenne, mert milyen rohadt sok lemezt ad ki? egy zenész tehetsége, valamint az, hogy mennyire mérvadó a neve a szakmában, nem attól függ, hogy hány lemezt készítenek el, sőt. nem véletlen, hogy több erőfeszítést igénylő műfajokban, ahol sem a szövegek, sem a hangzás nem egy jól bevált sablon körül mozognak, évekig dolgoznak egy-egy albumon. ott van például az Evanescence, akinek a lassan húsz éves karrierjük alatt három albumuk jelent meg, mégis elég nagy rajongótáboruk van, vagy épp David Bowie, aki tíz év után tért vissza, mégis ugyanúgy ott vannak a rajongói, és változatlanul az egyik legnagyobb névnek számít, ugyanúgy mint tíz-húsz éve.
mellesleg igen, azért van négy év alatt ennyi lemez, mert ott a szerződésük, miszerint - ha minden igaz - 2015-ig minden évben ki kell adni egy-egy albumot. és el is jutottunk a hozzászólásod utolsó, iszonyatos stílusban megfogalmazott részéhez; a szezon nem egy év. a szezont nem feltétlen kell évként értelmezni. a szezon szerintem jelen esetben a szerződésükben foglalt öt évet takarja, azt, amit igazából megcsinálnak nekik az őket körülvevő emberek, hogy így ők is még több pénzhen jussanak belőlük, bármennyire csúnyán is hangzik.
nekik lehetőségük akkor lesz bizonyítani, mikor ez az öt év letelik, és enélkül az undorító mások torkán való leerőltetés nélkül kell fent maradniuk, akkor fog kiderülni, mire is képesek. talán, feltéve ha addig nem látják meg mások bennük a pénzgyárat. akkor ugyanitt leszünk újabb évekig...
2014. november 28. 12:31
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (dórikkka @ 2014.11.27. 22:57)
Ezt mentsd el és olvasd vissza 5, majd 10 év múlva. Könnyesre fogod röhögni magad.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. november 28. 14:21
|
|
Lottiexdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 228459 offline
|
Hát ez igen! Ennyit tudok mondani. Nem véletlenül ők a leghíresebb banda a világon. Másrészt a szünetet is nagyon megérdemelnék,iszonyatosan sokat dolgoztak az elmúlt 4 évben. Mellesleg az utálkozók takarodjanak innen. Ha nem szeretik Őket(bár lehet Őket nem szeretni??) akkor minek olvassák a cikket? Hogy annyira képbe legyenek mindennel? Akkor minek a komment? Csak annyit tudok mondani,hogy a fiúk eszméletlen ügyeseke,és rájuk férne egy kis szünet,valamint az utálkozót menjenek már innen!
2014. november 28. 14:27
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Mikor lesz leállaás?
2014. november 28. 14:29
NAGYON-NAGYON ÜGYESEK!!!!
Hihetetlen amit csinálnak.
IMÁDOM ŐKET!♥♥♥
Hajrá és így tovább =)
Hihetetlen amit csinálnak.
IMÁDOM ŐKET!♥♥♥
Hajrá és így tovább =)
2014. november 28. 14:42
Kedves _ToTo_!
Szerintem semmi vicces nincs azon amit dórikkka írt.Én ezen inkább meghatódnék és nem röhögnék rajta.Amit írt az igaz.Tudom hogy ebben a világban amiben élünk vannak olyan emberek akiknek nincsenek érzéseik.A másikat csak bántani tudják.De gondolj bele azoknak a szavaknak az igazságába amiket írt.És majd ha te ilyen teljesítményt viszel véghez, na akkormajd beleköthetsz a szavaimba de addig nem
Szerintem semmi vicces nincs azon amit dórikkka írt.Én ezen inkább meghatódnék és nem röhögnék rajta.Amit írt az igaz.Tudom hogy ebben a világban amiben élünk vannak olyan emberek akiknek nincsenek érzéseik.A másikat csak bántani tudják.De gondolj bele azoknak a szavaknak az igazságába amiket írt.És majd ha te ilyen teljesítményt viszel véghez, na akkormajd beleköthetsz a szavaimba de addig nem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.