Történelmet írt a One Direction
2014. november 27. 19:34
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Gratulálok !
2014. november 27. 19:36
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
gratulálok nekik
2014. november 27. 19:49
|
|
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline
|
GRATULÁLOK!<3
az utálkozók meg menjenek már egyébként is ha ugyan ez a helyzet lenne más előadó pl akit ők szeretek akkor már nem írnák hogy ez nem igaz meg stb.
MEGÉRDEMELTÉK és egyébként NAGYON JÓ AZ ÚJ ALBUMUK
<3
az utálkozók meg menjenek már egyébként is ha ugyan ez a helyzet lenne más előadó pl akit ők szeretek akkor már nem írnák hogy ez nem igaz meg stb.
MEGÉRDEMELTÉK és egyébként NAGYON JÓ AZ ÚJ ALBUMUK
2014. november 27. 19:51
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Nem semmi. Olvasom a címet gondolom, megint? Ragyogott a szemem, ahogy olvastam és annyira, de annyira büszke vagyok rájuk, hogy ennyire csodálatos emberek. Nincs szó rá, amit lehet mondani rájuk/nekik.
2014. november 27. 19:58
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Erre az imént is megemlített "most csak a kiscsajok bolondulnak értük, néhány év múlva senki nem fog már emlékezni rájuk" dologra már muszáj reagálnom, nem bírom ki.
Akit valaha szerettek, arra emlékezni fognak. Igen, egy idő után majd kiszeretünk a One Directionből, felnövünk és teljesen más iránt érdeklődünk, de ez nem azt bizonyítja, hogy a 1D-nek a sikere időszakos, mert más előadók iránt is egy idő után már kevésbé érdeklődsz...
Amúgy meg több, mint 4 éve már folyamatosan ível felfelé a One Direction karrierje, mindenféle hullámvölgy nélkül, szerintem már el lehetne felejteni ezt az 'egyszezonos banda' jelzőt, elég nyomot hagytak ők már ahhoz, hogy ne kelljen tartaniuk a felejtéstől
Akit valaha szerettek, arra emlékezni fognak. Igen, egy idő után majd kiszeretünk a One Directionből, felnövünk és teljesen más iránt érdeklődünk, de ez nem azt bizonyítja, hogy a 1D-nek a sikere időszakos, mert más előadók iránt is egy idő után már kevésbé érdeklődsz...
Amúgy meg több, mint 4 éve már folyamatosan ível felfelé a One Direction karrierje, mindenféle hullámvölgy nélkül, szerintem már el lehetne felejteni ezt az 'egyszezonos banda' jelzőt, elég nyomot hagytak ők már ahhoz, hogy ne kelljen tartaniuk a felejtéstől
2014. november 27. 20:21
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Ez az album tényleg ezerszer jobb lett, mint az előző (ne is haragudjatok, [tényleg nem kellenek hater beszólások] de az előző valami borzalom) bár én már jó ideje nem vagyok rajongójuk. Ez az album azonban az Up All Night korszakra emlékeztet egy kicsikét.
2014. november 27. 20:33
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Ilyet
Miért nem hallgattok rendes zenét? Olyan előadótól, aki tényleg megérdemelné hogy rekordkönyvbe kerüljön? Na jó nem fogok többet ezen fáradozni, úgyse fogom senkinek megváltoztatni a véleményét...
Miért nem hallgattok rendes zenét? Olyan előadótól, aki tényleg megérdemelné hogy rekordkönyvbe kerüljön? Na jó nem fogok többet ezen fáradozni, úgyse fogom senkinek megváltoztatni a véleményét...
2014. november 27. 20:33
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Már megint!! ez a barokkos túlzás a vándájreksőnnel kapcsolatban. Egyébként tényleg igaz, hogy csak jó a PR körülöttük.
2014. november 27. 20:41
Az ember lassan már sehol se tud normális zenét hallgatni csak az ilyen tucat zenéker!Persze gratulálok nekik,hizsen szép siker....csak az a baj,hogy ezt nem a zenéjük minőségével érték el hanem azzal,ahogy kinéznek...
2014. november 27. 20:42
Idézet (Mille @ 2014.11.27. 19:58)
Erre az imént is megemlített "most csak a kiscsajok bolondulnak értük, néhány év múlva senki nem fog már emlékezni rájuk" dologra már muszáj reagálnom, nem bírom ki.
Pont a számból vetted ki a szót.Mindenki írja,hogy egyszezonos őrület,de szerintem 4(!!!!!) év nem egy szezon,vagyis én nem így tudom.Rettenetesen gratulálok nekik,az album szuper,imádom,sokat dolgoztak vele,megérdemlik a sikert.A legtöbbeknek csupán egy baja van.Fiatalok,és nem küszködnek hétköznapi problémákkal,mert ülnek a pénzükön.Na és??Mindenki pattog amikor a fotósokkal kapcsolatban panaszkodnak,hogy ez a hírnévvel jár.Hát ez is.Directioner szív,Directioner lélek,Directioner leszek ameddig csak élek
2014. november 27. 20:44
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nagyon gratulálok nekik! Így tovább srácok
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: