Nem lesz ebből semmi!!
Dancsó Péter nem engedte meg! XD
Folytatást kap az Álom.net
2014. november 27. 23:30
Csak ezt ne...
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a youtube-on található Videomániás filmkritikát ezzel kapcsolatban
Hatalmas. Jobb mint maga a film.
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a youtube-on található Videomániás filmkritikát ezzel kapcsolatban
2014. november 27. 23:31
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Neeeeeeeeeee!
Alapvetően tökre díjaznám, hogy megpróbáltak létrehozni egy magyar tiniknek/tinikről szóló vígjátékot amerikai minta alapján, csak éppen nagyon klisé lett. Ha tényleg magyar tinikről szólt volna az egész, és nem magyarul beszélő "amerikaiakról", akkor sokkal jobb lett volna. Lehetne próbálkozni, de ne ezt a vonalat folytassák, mert így annak a pénznek tényleg sokkal jobb helye lenne a kórházakban. És ezt úgy mondom, hogy IMÁDOM az amcsi tinifilmeket, de ha csinálnak valamit, akkor jó és igényes legyen már.
Alapvetően tökre díjaznám, hogy megpróbáltak létrehozni egy magyar tiniknek/tinikről szóló vígjátékot amerikai minta alapján, csak éppen nagyon klisé lett. Ha tényleg magyar tinikről szólt volna az egész, és nem magyarul beszélő "amerikaiakról", akkor sokkal jobb lett volna. Lehetne próbálkozni, de ne ezt a vonalat folytassák, mert így annak a pénznek tényleg sokkal jobb helye lenne a kórházakban. És ezt úgy mondom, hogy IMÁDOM az amcsi tinifilmeket, de ha csinálnak valamit, akkor jó és igényes legyen már.
2014. november 27. 23:37
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Miért szégyenítik Magyarországot? A focink már sokat elárult rólunk, de az Álom.net valami szörnyű. Életem legrosszabb percei voltak amikor megnéztem
2014. november 28. 09:06
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
HAHAHAHA nem. Kérlek, ne csináljátok!! Épp elég szégyent hozott a magyar társadalomra az első rész is...
Na jó, valaki magyarázza el nekem, hogy miért kell ennek egy második rész? Nem is népszerű (wow több, mint 400 kedvelő, nem semmi!), a legrosszabb filmek listájára került, és alig hozott bevételt. Tehát egyetlen ok sincs, amiért a filmkészítők folytatni szoktak egy filmet. Mintha csak az lenne életük célja, hogy minél jobban megszégyenítsék Magyarországot, és azt a néhány (nem sok) tehetséges színészt, akik szerepeltek ebben a műalkotásban. Hol az eszetek, emberek?!
Na jó, valaki magyarázza el nekem, hogy miért kell ennek egy második rész? Nem is népszerű (wow több, mint 400 kedvelő, nem semmi!), a legrosszabb filmek listájára került, és alig hozott bevételt. Tehát egyetlen ok sincs, amiért a filmkészítők folytatni szoktak egy filmet. Mintha csak az lenne életük célja, hogy minél jobban megszégyenítsék Magyarországot, és azt a néhány (nem sok) tehetséges színészt, akik szerepeltek ebben a műalkotásban. Hol az eszetek, emberek?!
2014. november 28. 11:41
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
drfan hahaaa én is teljesen egyet érteek:)
2014. november 28. 14:44
"de olyan is akad, aki Pákó, Győzike és Kiszel Tünde nevét is bedobta a képzeletbeli ötletdobozba." - és nyilván komolyan is gondolták, nem vicceltek.
Egyébként nem egészen értem, miért kell ez a hiszti. Én is szörnyűnek tartottam már az első részét is, de ha nem tetszik, akkor nem fognak kést senkihez, hogy nézze meg, szerintem.
Egyébként nem egészen értem, miért kell ez a hiszti. Én is szörnyűnek tartottam már az első részét is, de ha nem tetszik, akkor nem fognak kést senkihez, hogy nézze meg, szerintem.
2014. november 28. 15:22
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Dancsó,ez neked szól
2014. november 28. 15:35
|
|
pankavril hayleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 227870 offline
|
dancsó
))))))
2014. november 28. 17:10
Na úgy tűnik nem csak én gondoltam először Dancsó Petire
2014. november 28. 18:25
|
|
pappluca69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 233889 offline
|
láttam én már ezt a filemt!?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: