Egyébként szerintem nem volt egy rossz film,én például jókat röhögtem Regi (Lilla) stílusán,de amúgy valóban,ha jobban lenne összeszedve,megírva szerintem jobb film lehetne,hisz az alap történet nem rossz!!Ha lesz folytatása,amiről még nem tudok dönteni,hogy örülnék-e,vagy sem,mindenképpen Labancz Lillával képzelem el!
Folytatást kap az Álom.net
2014. november 27. 17:32
@Eszti008 lehet...
Egyébként szerintem nem volt egy rossz film,én például jókat röhögtem Regi (Lilla) stílusán,de amúgy valóban,ha jobban lenne összeszedve,megírva szerintem jobb film lehetne,hisz az alap történet nem rossz!!Ha lesz folytatása,amiről még nem tudok dönteni,hogy örülnék-e,vagy sem,mindenképpen Labancz Lillával képzelem el!
2014. november 27. 17:32
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
Na, Dancsó Petinek egy újabb feldolgozásra váró alapanyag...
Hogy ez mekkora egy...
2014. november 27. 17:36
|
|
antiparadicsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 228444 offline
|
Huppsz, bocseszka, elfelejtettem elköszcsizni!!
Pussz-pussz!
Pussz-pussz!
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 17:48
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Neeeeeeeeeeeeee én meg néztem szörnyü egy film én mondom .
2014. november 27. 17:53
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Látom itt mindenki dancsózik', szuper, erre vágytam. Utálom dancsót, ízléstelen humorral, nulla igazi tehetséggel rendelkező jutub személyiség, bár azzal egyetértek, hogy a magyar filmek legtöbbje rossz.
ON: ÉJJEN. Éjjen éjjen éjjen. Hurrá hurrá. Hogy ünnepeljük meg, szerintem menjünk kelet-ukrajnába és lövessük magunkat főbe.
ON: ÉJJEN. Éjjen éjjen éjjen. Hurrá hurrá. Hogy ünnepeljük meg, szerintem menjünk kelet-ukrajnába és lövessük magunkat főbe.
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 18:02
Hmm...Álom.net 2?És Dancsó Péter megengedte?
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 18:02
|
|
SteveRogersWifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 225895 offline
|
Nem kell folytatni az ebből bőven elég egy is ><
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 18:10
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Most ők komolyan minden idők egyik legrosszabb magyar filmjének akarnak folytatást? Inkább ne!
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 18:23
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Cat28 egyetértek:"DD De legalább Dancsó Péternek lesz mit kritizálnia
D
Mellesleg ez egy borzalmas film,borzalmas színészekkel Ripacs....ööö....Ribanc....ööö....Labancz Lillával az élen(az idézetért köszönet Dancsó Péternek^^) :"DD
Mellesleg ez egy borzalmas film,borzalmas színészekkel Ripacs....ööö....Ribanc....ööö....Labancz Lillával az élen(az idézetért köszönet Dancsó Péternek^^) :"DD
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 18:29
|
|
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline
|
1. Egyáltalán ezt Dancsó megengedte?? =^.^=
2. Ez a film egy tömeggyilkos hadifegyver.!! >.<"
2. Ez a film egy tömeggyilkos hadifegyver.!! >.<"
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 18:31
|
|
Nárciszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 195053 offline
|
Nagyon jó cikk lett, és a film pedig megérdemelten van ott, ahol van. Az egész egy nagy semmi, de a Dancsó kritikáját érdemes lesz majd megnézni, ha lesz folytatás
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 18:47
|
|
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3034 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline
|
Dancsó Péter megengedte?
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 19:07
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Ez az a film, amit még megnézni is egy lelki fájdalom volt. Egyszerűen nem értem, ki képzeli, hogy erre a sztorira egy második részt is rá lehet húzni. Én már az elsőt sem igazán értettem, hogy hozták össze, ilyen primitív történettel és képtelenül bugyuta forgatókönyvvel, de ez mellékes.
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 19:09
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Még nyár végén néztem meg a filmet este és utána alig bírtam elaludni. Életem legrosszabb percei voltak, az egész egy rakás sz_r. Viszont ha tényleg megcsinálják, akkor legalább egy jó dolog lesz benne: ismét röhöghetek Dancsó kritikáján.
Bátor Ventillátor
2014. november 27. 19:15
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
De kúl, úgy látszik nem csak nekem jutott eszembe rögtön Dancsó
Szegény mit vétett, hogy megint végig
g kell szenvednie a !!VIRÁG GIMNÁZIUM!! diákjainak kalandjait? Vagy inkább, mit vétett az emberiség?
g kell szenvednie a !!VIRÁG GIMNÁZIUM!! diákjainak kalandjait? Vagy inkább, mit vétett az emberiség?
2014. november 27. 19:25
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
Máj gád. Miért?! Nagyon pocsék film volt az első is. Minek kínoznák a népet?O.o Dancsó, haha
Bátor Ventillátor
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.