Mozivásznon debütáltak mindenki kedvenc pingvinjei! Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény szuperkémeknek állnak a Madagaszkár Pingvinjei mozifilmben, amelynek premier előtti vetítésén a hazai sztárvilág képviselői is megjelentek. Wolf Kati, Ada, Harsányi Levente, Oláh Gergő, Abaházi Csaba, Ganxsta Zolee, Győrfi Pál és Czutor Zoli gyermekeikkel nézték meg a filmet, de eljött a pingvinrajongó Palvin Barbi, RandomMarci és Debreczeni Zita is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pingvinekkel pózolt Palvin Barbi
2014. november 26. 12:47
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Szegény pingvinek
2014. november 26. 13:39
Szerintem is édesek ezek a pingvinek, kíváncsi vagyok erre a mesére. Amúgy szerintem aranyos kép lett, Barbi nagyon szép.
2014. november 26. 13:48
Biztos nagyon jó lesz.
Én is szeretem a Madagaszkár Pingvinjeit.
Én is szeretem a Madagaszkár Pingvinjeit.
2014. november 26. 14:41
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
gyönyörű ez a lány!!!!!
2014. november 26. 15:09
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
De szupi*.-
2014. november 26. 15:46
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nagyon büszke vagyok Barbira. Nem értem hogy az első kommentelők hogy tudnak még ebbe is belekötni. A cikkbe nem az a fontos, hogy csinált velük képet, mert egyáltalán nem az a lényeg benne!
Barbi csak így tovább!
Barbi csak így tovább!
2014. november 26. 15:51
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Persze, hogy szereti a pingvineket. Meghívott díszvendég volt a premieren, nyilván nem ingyen jelent meg, ezt kellett mondania. Nem mondhatja, hogy utálja, egy percet nem látott még a rajzfilmből.
Ha a Micimackó premierjére hívják meg, akkor Micimackós plüss van az ágyán, és Malacka a pizsamáján.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. november 26. 15:53
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Szavy.. Jaj látszik, hogy mennyire nem ismered Barbit. Én ismerem és régóta tudom, hogy mennyire odavan az ilyen rajzmesékért. Barbinak a Sponyabob mellett ez a másik kedvenc rajzfilmje. Ne írj róla hülyeségeket ha nem is ismered.
2014. november 26. 16:05
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.11.26. 15:53)
Szavy.. Jaj látszik, hogy mennyire nem ismered Barbit. Én ismerem és régóta tudom, hogy mennyire odavan az ilyen rajzmesékért. Barbinak a Sponyabob mellett ez a másik kedvenc rajzfilmje. Ne írj róla hülyeségeket ha nem is ismered.
Ebbe szerintem fölösleges belemenni, hogy ki mennyire ismeri, mert nyilván te sem ismered. Legfeljebb kedveled/szereted őt, és tudsz róla olyanokat, amiket én nem, mert te rajongóként elolvasol róla mindent, én pedig elmegyek mellette. De ez nagyon messze van az "ismeremtől".
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.