Ashton Irwin: „A zenészek egymást húzzák le, és ez gáz”
2014. november 26. 20:04
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Hatalmas rajongó vagyok és én is a SLSP el ismertem meg őket de már nem annyira tetszik.Szerintem az az eddigi egyik legrosszabb számuk.Sajnálom hogy ezt kell mondjam de az a szám már tényleg átlépi a rock zene határait és pop
2014. november 26. 20:32
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Hányszor világosítottam már fel az embereket, hogy mi a különbség fiúbanda és banda között... Sajnálom Ashton, de nem fogják megérteni, akárhogy is magyarázod nekik. Az élet néha nem fair, az emberek legtöbbször hülyék, ez van, még akkor is, ha hozzászokni sem lehet.
2014. november 26. 20:33
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Én is teljesen egyet értek Ashtonnal.Ezt nem azért mondom mert bolondulok a bandáért,hanem mert teljesen igaza van.És az is igaz,hogy ezt a bandát,csak azért szeretik,mivel Luke helyes.Igen,helyes.Ezzel a tulajdonságával mindenki így van,mert az.Én személy szerint,nem a cuki pofikájuk miatt szeretem őket,inkább a személyiségük miatt.Zenéik nekem (is) nagyon tetszenek.Szeretem ezt a bandát.
2014. november 26. 21:09
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nagyon igaza van
milyen bunkó parasztok már a többi,hogy kifütyülik őket meg minden,tisztára látszik,hogy irigységből...
2014. november 26. 22:52
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Nem ismerem a bandát. Sem a zenéjüket. Egy barátnőm áradozott Ashtonról egy másik meg Lukeról és kb ennyi fogalmam van róluk
De legyen egy banda vagy egy előadó akármilyen szar (ha jó még felháborítóbb) akkor is mérhetetlen bunkóság lehurrogni egy díjátadón. Vélhetőleg megdolgoztak érte ki így ki úgy. De ott nyilvánosan kifütyülni...mutatja az értelmi szintet rendesen.
Ezt a rivalizáló dolgot meg sose értettem.
Ezt a rivalizáló dolgot meg sose értettem.
2014. november 27. 08:46
Ahhoz képest, hogy milyen fiatal szerintem teljesen igaza van. Csak sajnos ez ellen már nem lehet mit tenni.
2014. november 27. 11:13
|
|
papucsállatkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 183161 offline
|
Egyáltalán nem meglepő jelenség, ilyenek az emberek.
2014. november 27. 17:18
Igaza van. Nem lehurrogni kéne, hanem segíteni. De ez van ezen a pályán, és a színészettel sincs másképp. Mindenki magát akarja felvinni a csúcsra, közbe másokat akár teljesen tönkre is tehet.
2014. november 27. 19:17
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
ez tenyleg igaz. lehuzza egymast ahelyet h tanacsal latnak el a kezdoket es segitenek oket, de ha segitik a masikat akkor a masik aki segitett lehet nem jut ugyanolyan szintre, ebben a szakmaban mindenki magaval es a sajat karierjevel foglalkozik
2014. november 27. 20:08
"Az, hogy a zenészek egymást húzzák le, elég gáz.”
Attól függ, hol keressük az ilyeneket.
Az igazán jó ZENÉSZEK pl. az Iron Maiden, Green Day, Guns 'N Roses, AC DC, Saxon, stb. elég ritkán, körülbelül soha nem szokták egymást "lehúzni" - mert egyszerűen nincs szükségük rá, mert a hírnevük, a rajongók szeretete nem az alibire, meg "jó kapcsolatokra" épül, hanem tehetségre.
"De nincs banda a fiataloknak. Ezért végeztük fiúbandának kategorizálva, mert mi négy fiatal srác vagyunk”
Na igen. Ez a modern világ egyik legnagyobb tragédiája.
Régen, az igazi zenészek azért zenéltek, mert akartak, mert szerették, és mert tudtak. Ma miért 'zenélnek'? Azért, mert kitermelte őket a menedzsment, hogy meggazdagodjanak 1-2 ilyen banda 'cuki' pofiján, meg a mű-divatrock zenéjén, amit csak játszanak, és legalább zene, de nem tudják, mit is jelent?
Most a nagy rajongók ne jöjjenek engem lehurrogni, nem utálom őket, sőt, most hallottam róluk először, most hallgattam bele 1-2 számba. Csak azért írtam, mert ha valaki ilyeneket mond, az elég súlyos.
De nem mentegetőzök, úgyis lesz, aki meg engem akar majd 'lehúzni'.
Attól függ, hol keressük az ilyeneket.
"De nincs banda a fiataloknak. Ezért végeztük fiúbandának kategorizálva, mert mi négy fiatal srác vagyunk”
Na igen. Ez a modern világ egyik legnagyobb tragédiája.
2014. november 27. 20:39
Ágika21 Pop? Nézz már utána, hogy milyen is az.
Rohadtul nem pop. Hihetetlen, hogy az egész 5SOSFam-ról azt állítják, hogy csak a 5SOS miatt szeretik a Nirvanát, All Time Low-ot...stb, holott ez sehol nem igaz. Jó az igaz, hogy a fandom fele a 1D-től jött (sajnos, álltalában ezek a 12 éves fanok), de az olyanoknak, mint én, aki utálja a 1D-t és szereti a 5SOS-t ez szarul esik. És én is kikérem magamnak, mert évekkel a 5SOS előtt ismertem szinte az összes bandát, amit ők is, ezért is lettek azonnal szimpatikusak a számomra. Az emberek meg sem hallgatják a zenéjüket, csak azt tudják, hogy "a 1D elő zenekara volt, biztos csak egy újabb nyálas fiúbanda blablabla..". Tudom, hogy magasról le kéne tojni az ilyeneket, de ez nem megy, ha büszke vagy arra, amit ezek a fiúk elértek, ami mellesleg a 1D NÉLKÜL IS MENT VOLNA NEKIK. Ashtonnak igaza van, csakhogy ez egy szar világ és az emberek nem képesek befogadni a fiatalabb előadókat, az újakat... Úgyhogy most teszek magamnak egy szívességet, és nem olvasom el az alábbi szidalmakat, MERT A 5SOS MEGÉRDEMELTE A DÍJAT és nagyon büszke vagyok rájuk. Gratulálok nekik, kitartás fiúk!
2014. november 27. 21:25
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Sztem az előttem lévők már mindent leírtak, aki meg nem ismeri őket, az ne szóljon hozzá úgy, h nem tud semmit. Őket kérem, h egy esélyt adjanak ennek a KIRÁLY BANDÁNAK!!
2014. november 27. 21:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Idézet (holczerd1997 @ 2014.11.27. 09:29)
Ez nem az én világom.
Kösz, ezt az értékes hozzászólást!
2014. november 27. 21:33
|
|
|
Idézet (Ágika21 @ 2014.11.27. 13:24)
Pop-ot nyomnak.
Így ők sem többek ,mint egy egyszerű fiúbanda.
Így ők sem többek ,mint egy egyszerű fiúbanda.
Szivem, előbb nézz utána kikről is írsz! (mert nem popot játszanak) Csak ezért írom, h nehogy máskor is beégj vele!
2014. november 27. 21:36
|
|
|
Idézet (Lambika @ 2014.11.27. 15:54)
mégis mit várt ez a kis drogos nyálgép?
Hát legalább annyit, h ne nevezzék "drogos nyálgépnek".
Nem kell mindig magadból kiindulnod!
2014. november 27. 21:51
|
Toncsi16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 231185 offline
|
drogos kis nyálgép?
ember normális vagy??? kíváncsi vagyok hogy te hány évesen érsz el olyan sikereket mint ők... ezt üzenem az utálkozóknak és akik azért szólják le őket mert nem ismerik vagy mert fiatalok -.- és ők nem boyband.. boyband a one direction.. és a kettő ki.....tul el tér egymástól
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: