Ashton Irwin: „A zenészek egymást húzzák le, és ez gáz”
2014. november 26. 17:04
Valóban igaz, hogy sokan csak a SLSP miatt ismerik őket, vannak akik-szerencsére-a coverek miatt figyeltek fel rájuk, amit a youtube-on csináltak. Mindenesetre ők nem egy fiúbanda, ezzel azonban úgy gondolom a 5sos fam pár tagja nincs tisztában. Olyan példaképeik vannak mint az All Time Low vagy a Green Day, na már ez nem a megszokott tucat zene, maguk a srácok sem az a cukormáz felleg, nem teszik azt amit a management diktál nekik, egyszerűen mernek önmaguk lenni, meg bennük van a rocker fíling rendesen, ennek ellenére tudatlan lányok is oda vannak értük, csak azért mert helyesek, vagy a halálom, amiért Luke helyes. Való igaz a rajongóik nagy része directioner, mert kb az 1D miatt figyelt fel rájuk a világ, de ez nem jelenti azt, hogy eddig nem jutottak el sehova, elvégre már előtte le voltak szerződve egy ügynökségnél. Mindenesetre úgy gondolom, hihetletlen, hogy ilyen rövid idő alatt szinte világsztárok lettek, és, hogy már mennyi díjat megszereztek-hozzá kell tennem, hála nekünk-de egy cseppet sem szálltak el maguktól, és pontosan tudják hol vannak most és hova akarnak eljutni. Na ennyit akartam, a cikkhez hozzászólva meg, Ashtonnak igaza van, mint mindig!
2014. november 26. 17:10
Amúgy igen, én is egyetértek. Bár nem vagyok a rajongójuk, de tényleg maximálisan igaza van.
2014. november 26. 17:19
Az 5SOSt SLSP miatt ismertem meg és akkor úgy voltam velük oké cukik meg minden de nem lesznek a kedvenceim , de utána kijött a Don't stop és a fiúk olyat mutattak nekem amit soha nem felejtek el ! Ők nem One Direction másolat , mert az 5SOS fiúk meg mutatták , hogy mások mint a többiek ! Minden fiú bandában van valami különleges !!! Én nagy rajongóik vagyok
Sok sikert fiúk
2014. november 26. 17:22
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Arctic Monkeys említése miatt nőtt a szememben a srác.
2014. november 26. 17:25
|
|
rose28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.08. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 231091 offline
|
Nagyon is igaza van és ezt nem csak azért mondom mert a rajoggójuk vagyok hanem azért is mert attól hogy fiatalok attól még lehetnek nagyon jók és sok hírességnél sokkal jobbak és azért szerintem azoknak a hírességeknek sem esne jól ha őket is lehurogják.
Az meg egy másik hogy szereted vagy nem őket de akkor se kell ilyeneket csinálni mert azért belegondolva az ő helyzetükbe nekünk!!!
Az meg egy másik hogy szereted vagy nem őket de akkor se kell ilyeneket csinálni mert azért belegondolva az ő helyzetükbe nekünk!!!
2014. november 26. 17:27
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Azért ez tényleg gáz. Szerintük ha a 5SOS szar lenne, akkor miért jelölték őket és még tetejébe, miért ők NYERTÉK meg?? Mintha azok az emberek jobban csinálnák...
Mostanában csak azt hallani, hogy a mit tudom én a Directionerek a Mixereket szidják. Ez csak egy példa. A bandák pedig egymást akarják lehúzni. Hol van itt az ész emberek?
Mostanában csak azt hallani, hogy a mit tudom én a Directionerek a Mixereket szidják. Ez csak egy példa. A bandák pedig egymást akarják lehúzni. Hol van itt az ész emberek?
2014. november 26. 17:29
Hát,ez eléggé szemétség volt attól az embertől...Amúgy Ashtonnak teljesen igaza van!!!Csak így tovább!!!
5 Seconds Of Summer!!!<33333333
5 Seconds Of Summer!!!<33333333
2014. november 26. 17:39
Alapjába véve nem azért fütyülték és röhögték ki őket, mert fiatalok, hanem mert egy teljesen más stílusban játszanak. Annyira jönnek ezzel, hogy ők punk/rock-ot játszanak, ami addig igaz is volt, amíg a debütáló lemezük megjelent, mert azóta sorra készítik a popszámokat, amik körülbelül a One Direction stílusát hozzák, de még a 1D is jobbat kreált ennél a legújabb lemezén. Szánalmasnak tartom, hogy olyan neveket hoznak fel inspirációnak, mint a Green Day vagy az All Time Low, mert egyáltalán nem ezt a stílust képviselik, amit pedig leművelnek a színpadon és úgy egészen még gázabb. Tavaly ismertem és szerettem meg őket, de amióta kijött a She Looks So Perfect egyre inkább a tucatkategóriába sorolandó, pedig tényleg tehetséges fiúkról van szó. Ash pedig fel lehet háborodva, de ez az igazság, mert egy Blink 182, egy Nirvana és Pink Floyd nem tucatzenét készít
2014. november 26. 18:18
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
nem tudom hogy mit gondoljak erről az tagadhatatlan hogy van benne igazság. Viszont az jo benne hogy vannak verseny társak ez általában az embereket arra sarkalja hogy minnél jobbak legyenek.
2014. november 26. 18:25
Nagyon szeretem a zenéjüket és ő magukat is. Ezzel viszont nem annyira értek egyet és szerintem rosszul fejezte ki magát.
2014. november 26. 19:19
Teljesen igaza van. Ok nélkül nem szoktak jelöléseket kapni és díjakat nyerni az előadók. Ők ezért keményen megdolgoztak és hatalmas arcátlanság ezt semmibe venni és még a tetejébe kifütyülni és kiröhögni őket..
2014. november 26. 19:30
Egyetértek vele teljes mértékben.És az emberektől ez nagyon nem volt szép -.-
2014. november 26. 19:49
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Már nem azért, de a Kerrang!on tényleg vicc az 5SOS :'D
Amúgy azért lettek fiúbandának kategorizálva, mert popot, vagy maximumMAXIMUM pop-rock-ot játszanak.
És ha annyira nagy óóóriási régi bandát kell mondani, akkor bocsi, de nem a Coldplay és az AM fog először eszembe jutni
Amúgy azért lettek fiúbandának kategorizálva, mert popot, vagy maximumMAXIMUM pop-rock-ot játszanak.
És ha annyira nagy óóóriási régi bandát kell mondani, akkor bocsi, de nem a Coldplay és az AM fog először eszembe jutni
2014. november 26. 19:50
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
hát igaza van
2014. november 26. 20:01
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Hát ez a baj a mai világgal.Jól megmontad Ash <3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: