Kihirdették az idei fellépőket is. A szerencsések között ott van Taylor Swift és Ariana Grande neve is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Idén ők a Victoria's Secret Fashion Show fellépői
2014. november 26. 10:37
Biztos, hogy nagyon jó lesz az idei Victoria's Secret Fashion Show is. Szerintem jó választás volt mindegyikőjük, főleg Taylor-nak örülök.
2014. november 26. 10:56
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem értem, miért Taylor már megint... Annyi jó előadó van még rajta kívül, erre megint őt választják.
Hiába, a showk se a régiek már, a legjobb angyalok távoznak, és lassan nem marad ikonikus modelljük sem.
Hiába, a showk se a régiek már, a legjobb angyalok távoznak, és lassan nem marad ikonikus modelljük sem.
2014. november 26. 11:19
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Leáldozóban a VS csillaga, idén 2 fontos "sztármodelljük" is inkább Karl Lagerfeld és az ő Chanel bemutatója mellett döntöttek, meg Adriana Lima és Alessandra Ambrosio is visszavonul tőlük. Már ha igazak a pletykák.
2014. november 26. 11:26
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Taylornak nagyon örülök,és gratulálok!
2014. november 26. 12:09
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (caturday @ 2014.11.26. 11:19)
Leáldozóban a VS csillaga, idén 2 fontos "sztármodelljük" is inkább Karl Lagerfeld és az ő Chanel bemutatója mellett döntöttek, meg Adriana Lima és Alessandra Ambrosio is visszavonul tőlük. Már ha igazak a pletykák.
Én, személy szerint nem bánom, hogy az a plasztikázott celeb-palánta Kendall nem rombolja a VS Show renoméját, és őszintén szólva, nem éreztem, hogy Cara bármilyen színt vitt volna a showba. Ott volt, mindenki felkapta a fejét, hogy "Cara Delevingne", annyi.
Adriana és Ale távozásáról pedig már én is olvastam nem egy oldalon, szóval szerintem igazak a hírek, bár nem tudom, miért szállnak ki. Nélkülük a márka elveszíti a varázsát, kvázi egy ikonja sem marad. Nem értem, miért eresztik szélnek a legjobb modelljeiket (Marisa, Erin, Miranda, stb), lassan nem marad olyan, akiért megéri nézni. Karlie úgysem viszi el egymaga a hátán a márkát, hiába volt már eleve rendkívül elismert modell.
2014. november 26. 14:26
mindharmuknak orulok.Taylor biztosan iden is olyan csodas lessz,mint a tavaly.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: