Ruhamustra: American Music Awards
2014. november 26. 16:38
Taylor végre normálisan öltözött és nem valami függönyből szaggatott darabba. A One Direction-ből szerintem Niall kilóg egy kicsit a sorból. Selena ruhája(nekem legalább is) nem annyira jön be. Nicki vége tényleg megtalálta a hozzá illő stílust. Egyedül nekem csak Fergie ruhája tetszik.
2014. november 26. 16:45
|
|
directionerZerrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 227841 offline
|
1D<3<3
Legjobb.
Legszexibb.
Legédesebb.
Legtökéletesebb.
Leglegebb.
Legjobb.
Legszexibb.
Legédesebb.
Legtökéletesebb.
Leglegebb.
2014. november 26. 16:52
Nekem Lucy ruhája tetszett szerintem nem kocka benne a teste....... de lehet hogy nekem szar az ízlésem.
2014. november 26. 17:24
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nekem egyedül Selena és Fergie ruhája tetszik, a többi valahogy nem jön be...
2014. november 26. 17:39
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Fergie: gyönyörű! Az a ruha fantasztikusan áll rajta! Bravó!
Kira: Meseszép! Igaz, még nem sokat hallottam róla, de elbűvölő a mosolya!
Charli: Nagyon szép nő! Az alakja is kiváló!
Uzo Adabua: jujj! Kissé ijesztő az a nő!
Kira: Meseszép! Igaz, még nem sokat hallottam róla, de elbűvölő a mosolya!
Charli: Nagyon szép nő! Az alakja is kiváló!
Uzo Adabua: jujj! Kissé ijesztő az a nő!
2014. november 26. 17:47
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Hopszi, véletlen rámentem az elküldés gombra!
Na, akkor folytatom:
Zendaya: a haja álomszép! *-* igaz, annak a topnak más színűnek, vagy fazonúnak kéne lennie, de szerintem így is gyönyörű!
Lucy: szerintem nagyon is jól nézett ki!!!
Na, akkor folytatom:
Zendaya: a haja álomszép! *-* igaz, annak a topnak más színűnek, vagy fazonúnak kéne lennie, de szerintem így is gyönyörű!
Lucy: szerintem nagyon is jól nézett ki!!!
2014. november 26. 18:39
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nem látom ezeknek a cikkeknek értelmét. és igazából etikusnak sem tartom őket.
2014. november 26. 18:42
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Nekem Kira ruhája tetszik a legjobban, de a többi is meseszép a legjobbak közül
Lucy-nak pedig szerintem jól áll az a ruha!
Zendaya haja
Lucy-nak pedig szerintem jól áll az a ruha!
Zendaya haja
2014. november 26. 18:53
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Sok remek kép!
2014. november 26. 18:54
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nem olt egy kiemelkedően szép ruha sem az etén
2014. november 26. 19:13
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
Fergie ruhája egyedül a szép a többi förtelem
2014. november 26. 19:18
|
|
mirii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 214915 offline
|
Szerintem Taylor borzalmasan nézett ki ebben a ruhában.. az tény, hogy alapból sem egy vékonyka lány, de most méginkább deszka alakja van ebben a ruhában.
Selena. Hát én nagyon szeretem őt, de ezzel az összeállítással szerintem nagyon mellélőtt.
Az One Direction nem tudom, mit keres a legjobban öltözöttek listáján, mikor mind az öten úgy néznek ki, mintha hajléktalanok lennének..Nicki most tényleg szép, de különösen Fergie néz ki a legjobban♥
És azt sem értem, hogy Lucy miért a legrosszabb ruhákat viselő emberek között van, mikor nagyon jó ruhája van..de hát a szerkesztő tudja...
Selena. Hát én nagyon szeretem őt, de ezzel az összeállítással szerintem nagyon mellélőtt.
Az One Direction nem tudom, mit keres a legjobban öltözöttek listáján, mikor mind az öten úgy néznek ki, mintha hajléktalanok lennének..Nicki most tényleg szép, de különösen Fergie néz ki a legjobban♥
És azt sem értem, hogy Lucy miért a legrosszabb ruhákat viselő emberek között van, mikor nagyon jó ruhája van..de hát a szerkesztő tudja...
2014. november 26. 19:23
Lucy Hale ruhájával és sminkjével szerintem semmi probléma, igaz, hogy optikailag nem nyújtja meg az amúgy is "aprócska" lányt, de semmi kivetnivalót nem találok benne. Fergie és Charli XCX pedig igazi dívák voltak a vörös szőnyegen. Az összes többi felőlem mehet a Legrosszabbul öltözöttek kategóriába.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: