Ruhamustra: American Music Awards
2015. január 07. 21:44
Jujj, szegény Zendaya! A haja undi!!! De a rucija elvoselhető.
2015. január 09. 16:01
Zendaya haja nagyon gyönyörű (lenne, ha az övé lenne).
2015. január 10. 15:35
|
Zsancicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 337 Csatolások: 33 Azonosító: 210507 offline
|
Hát megmondom őszintén, ahhoz képest, hogy ez volt Amerika egyik legnevesebb díjátadója, egyik ruha sem volt olyan nagy dobás. Ha már jelölték őket, és esetleg díjat is kapnak, az a legkevesebb, hogy valami ízléses és csinos/elegáns ruhában jelennek meg, nem? Szerintem a legrosszabbul öltözöttek jóval többen voltak, még pár embert nyugodtan ide lehetne sorolni.
A stylistja hogy mert ilyen ruhát adni rá Lucyre? Engem egy olyan rövidített hálóingre emlékeztet, csak a csicsás fajtából...
Brittany ruhája egyszerűen csak borzasztó. Eldeformálja az alakját, főleg deréktól lefelé, a lábai rövidnek látszanak, és a zakó még csak ront az öltözéken.
Zendayára mit mondjak? Jobban hasonlít sztriptíztáncosnőre, mint színésznőre. Jó, lehet, hogy ez egy kicsit túlzás, mindenki szokott néha melléfogni, de ez már nagyon ízléstelen.
Jennifer szerintem nem öltözött rosszul, bár tény, hogy a babarózsaszín nem áll nem a legjobb választás, de ilyen ruhák mellett nem jogos, hogy a ruha kivágottságágával dobálóznak.
És akkor a "legjobban öltözöttek" alá sorolt jelöltek közül megkérdőjelezem Taylort és Selenát.
Olyan ruhát, amiben Taylor megjelent, utoljára a Disney on Ice-on láttam Ariellen, de így visszagondolva, ennél még az is jobb volt. Tényleg, semmi extra, alakja egyáltalán nincs ebben a ruhában, elöl deszka, hátul léc.
Selena ruhájára pedig a legjobb kifejezés, amit Diala pár oldallal lejjebb írt: egy megreccsent harmincassá öregbíti ez a fekete ruha, ami színe ellenére cseppet sem slankított rajta, inkább teljesen teltkarcsúnak láttatja. És a mellei is szinte a hasán vannak.
A 1D mindig jól néz ki így együtt, ők nem nagyon fogtak még mellé... értem én, hogy ezek a sztreccsnadrágok jobban állnak rajtuk, mint egy bő szárú ünneplő nadrág, de mik azok a vékony lábak?! Mint akik anorexiások...
A többiekkel egyet értettem.
Nekem Kira és Fergie ruhája tetszett a legjobban
A stylistja hogy mert ilyen ruhát adni rá Lucyre? Engem egy olyan rövidített hálóingre emlékeztet, csak a csicsás fajtából...
Brittany ruhája egyszerűen csak borzasztó. Eldeformálja az alakját, főleg deréktól lefelé, a lábai rövidnek látszanak, és a zakó még csak ront az öltözéken.
Zendayára mit mondjak? Jobban hasonlít sztriptíztáncosnőre, mint színésznőre. Jó, lehet, hogy ez egy kicsit túlzás, mindenki szokott néha melléfogni, de ez már nagyon ízléstelen.
Jennifer szerintem nem öltözött rosszul, bár tény, hogy a babarózsaszín nem áll nem a legjobb választás, de ilyen ruhák mellett nem jogos, hogy a ruha kivágottságágával dobálóznak.
És akkor a "legjobban öltözöttek" alá sorolt jelöltek közül megkérdőjelezem Taylort és Selenát.
Olyan ruhát, amiben Taylor megjelent, utoljára a Disney on Ice-on láttam Ariellen, de így visszagondolva, ennél még az is jobb volt. Tényleg, semmi extra, alakja egyáltalán nincs ebben a ruhában, elöl deszka, hátul léc.
Selena ruhájára pedig a legjobb kifejezés, amit Diala pár oldallal lejjebb írt: egy megreccsent harmincassá öregbíti ez a fekete ruha, ami színe ellenére cseppet sem slankított rajta, inkább teljesen teltkarcsúnak láttatja. És a mellei is szinte a hasán vannak.
A 1D mindig jól néz ki így együtt, ők nem nagyon fogtak még mellé... értem én, hogy ezek a sztreccsnadrágok jobban állnak rajtuk, mint egy bő szárú ünneplő nadrág, de mik azok a vékony lábak?! Mint akik anorexiások...
A többiekkel egyet értettem.
Nekem Kira és Fergie ruhája tetszett a legjobban
2015. január 15. 17:25
|
|
directionerforever19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 238160 offline
|
Taylor gyönyörű és nagyon jó a ruhája.Zendaya nagyon gáz. A One Direction mint mindig most is perfect. 

2015. január 18. 14:08
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Zendaya borzalmasan néz ki.
Egyébként szerintem Lucy is szépen néz ki. Egyáltalán nincs rosszul öltözve.
Egyébként szerintem Lucy is szépen néz ki. Egyáltalán nincs rosszul öltözve.
2015. január 23. 10:05
Daya szerintem szörnyű!A haja még éppen elmenne,ha az övé lenne!Lucy nagyon jol néz ki!
2015. január 24. 16:17
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Úristen mit húzott fel Harry Styles!!! O.o
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: