Ruhamustra: American Music Awards
2014. november 30. 19:23
|
|
Dollypopvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.30. Hozzászólás: 191 Csatolások: 73 Azonosító: 223484 offline
|
Taylor ruhája nagyon tetszik és szívesen fel is venném^^ Elizabeth is jól nézett ki bár ha egy kicsivel hosszabb lett volna a ruhája jobb lett volna
Charli XCX ezzel a ruhával az elegánsabb oldalát mutatta meg nekünk és szerintem ez jobban áll neki és Selena borzalmasan néz ki ebben a ruhában...szerintem előnytelen számáraés igazán felvehetett volna egy pánt nélküli melltartót! Zendeyán meg csak nevetni tudok:D
:'D
2014. december 01. 16:22
Szerintem Lucy most is olyan gyönyörű mint mindig Charlival és Taylorral együtt!
2014. december 01. 16:39
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Selena, Kendall, Jordin, Fergie, Kira volt a legszebb. Rita is gyönyörű, viszont tényleg idegestő a citromsárga szín. Zendaya haja nagyon tetszik!<3 Kira csodálatos volt ebben az összeállításban, mint egy jégkirálynő!
2014. december 02. 15:26
Taylor csodásan fest,mint mindig(bár hiányolom a védjegyévé vált vörös rúzst)
Selena rucija is tetszik,de szerintem nem áll olyan jól neki.
Az 1D-be gyedűl a Louis szerkója elfogadható.
Nicki végre egy rendes ruciban,taps.Elizabeth ruháját imádom.Istenem,Charli rucija csodás *o*
A rosszak közű Zendeya a lergosszab.A többi elviselhető.
Szerintem a legjobb 3 Taylor,Elizabeth meg Charlie.
Selena rucija is tetszik,de szerintem nem áll olyan jól neki.
Az 1D-be gyedűl a Louis szerkója elfogadható.
Nicki végre egy rendes ruciban,taps.Elizabeth ruháját imádom.Istenem,Charli rucija csodás *o*
A rosszak közű Zendeya a lergosszab.A többi elviselhető.
Szerintem a legjobb 3 Taylor,Elizabeth meg Charlie.
2014. december 02. 15:44
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
Szerintem Lucy most is olyan gyönyörű mint mindig Charlival és Taylorral együtt!
Forrás: http://starity.hu/magazin/53432-ruhamustra-american-music-awards/#ixzz3KkfyGoi2
Forrás: http://starity.hu/magazin/53432-ruhamustra-american-music-awards/#ixzz3KkfyGoi2
2014. december 02. 19:13
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Hát szerintem Selena borzasztóan nézett ki.
Am Lucy-val nem is lett volna bajom ha egy kicsit hosszabb lett volna a ruha meg nem ilyen kocka.Meg esetleg egy vörös rúzzsal.
Am Lucy-val nem is lett volna bajom ha egy kicsit hosszabb lett volna a ruha meg nem ilyen kocka.Meg esetleg egy vörös rúzzsal.
2014. december 02. 20:38
|
|
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline
|
Szerintem Lucy mindennel szebb<3
2014. december 02. 23:42
|
ThreeBirdsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 232169 offline
|
Lehetne, hogy olyan írja ezeket a cikkeket, aki ismer más szavakat is a lőni, bájos, költeményen kívül? Mert így elég unalmas és hiteltelen is.
2014. december 03. 08:07
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Megvallom, sosem volt kedvencem, de most Selena Gomez valami nagyot tarolt. Annyira jól mutat rajta az a fekete hosszú ruha, aminek a háta gyönyörűen kivágott, hogy le a kalappal. Igazán nőies, sikkes és harmonikus egyveleg. A feltűzött haj elegánssá, a ruha visszafogottan szexivé varázsolja. Nagyon szépen kiemeli a nőies vonalakat rajta.
A másik nagy kedvencem most Fergie volt. Klasszikus. Nagyon jó ízlésű nő, mint mindig. Nőiesen elegáns. Harmónia. Ennyi elég is.
Viszont Jennifer Lopezt nem értem, hogy miért éppen a legrosszabban öltözöttek között tartják számon. Az a ruha valami nagyon szép. Valóban kicsit sokat mutat, de ennyi idősen valakinek ilyen bomba alakot ki kell emelnie. Amiben annyira nem értek egyet az maximum a színe a ruhának. Egy kicsit barnább bőrhöz illene jól a babarózsaszín, de szerintem még így is elmegy.
A másik nagy kedvencem most Fergie volt. Klasszikus. Nagyon jó ízlésű nő, mint mindig. Nőiesen elegáns. Harmónia. Ennyi elég is.
Viszont Jennifer Lopezt nem értem, hogy miért éppen a legrosszabban öltözöttek között tartják számon. Az a ruha valami nagyon szép. Valóban kicsit sokat mutat, de ennyi idősen valakinek ilyen bomba alakot ki kell emelnie. Amiben annyira nem értek egyet az maximum a színe a ruhának. Egy kicsit barnább bőrhöz illene jól a babarózsaszín, de szerintem még így is elmegy.
2014. december 04. 09:36
|
NianandDelena48új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 205068 offline
|
Hát a One Direction tagjai még mindig sexyk <3 <3 <3 <3 <3
2014. december 05. 12:52
|
|
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline
|
Selena és Lucy ruhája szuper cuki!!!!
2014. december 08. 17:10
Blackbird03
Megvallom, sosem volt kedvencem, de most Selena Gomez valami nagyot tarolt. Annyira jól mutat rajta az a fekete hosszú ruha, aminek a háta gyönyörűen kivágott, hogy le a kalappal. Igazán nőies, sikkes és harmonikus egyveleg. A feltűzött haj elegánssá, a ruha visszafogottan szexivé varázsolja. Nagyon szépen kiemeli a nőies vonalakat rajta.
Viszont Jennifer Lopezt nem értem, hogy miért éppen a legrosszabban öltözöttek között tartják számon. Az a ruha valami nagyon szép. Valóban kicsit sokat mutat, de ennyi idősen valakinek ilyen bomba alakot ki kell emelnie. Amiben annyira nem értek egyet az maximum a színe a ruhának. Egy kicsit barnább bőrhöz illene jól a babarózsaszín, de szerintem még így is elmegy
Egyetértek
Viszont Jennifer Lopezt nem értem, hogy miért éppen a legrosszabban öltözöttek között tartják számon. Az a ruha valami nagyon szép. Valóban kicsit sokat mutat, de ennyi idősen valakinek ilyen bomba alakot ki kell emelnie. Amiben annyira nem értek egyet az maximum a színe a ruhának. Egy kicsit barnább bőrhöz illene jól a babarózsaszín, de szerintem még így is elmegy
Egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: