Demi Lovato: „Miley-val már csak köszönőviszonyban vagyunk”
2014. november 24. 19:42
Hát,nem is csodálom,hogyha most nem barátok...De véglüs az emberek változnak..Mondjuk,hogyha Miley szemszögéből nézzük a dolgot?Kire számíthat most igazán?
2014. november 24. 19:44
Bármennyire is szerettem őket együtt anno, sajnos (vagy nem sajnos) semmi sem tart örökké, ilyen az élet. Én 12 évig tekintettem valakit az egyik legjobb barátnőmnek, aztán elkezdtünk más utakat járni, és mostanra már olyanok vagyunk mint két idegen, ha összefutunk az utcán, akkor köszönünk egymásnak és váltunk pár szót, de ennyi. Előfordul az ilyen.
Amúgy Demit még sosem hallottam egyik interjújában sem így hebegni-habogni, még akkor sem, amikor Wilmer nevét hozzák neki szóba.
"Um…yeah… that, um…"
Merem feltételezni, ha nem rajongó tette volna fel neki a kérdést, még ennyit sem válaszolt volna rá.
Amúgy Demit még sosem hallottam egyik interjújában sem így hebegni-habogni, még akkor sem, amikor Wilmer nevét hozzák neki szóba.
2014. november 24. 19:45
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Megertem Demit. Mindketten rengeteg valtoztak a Disney ota. Es az ok amiert mar nem baratok az a kettejuk dolga,senkinek semmi koze.
Szeretem ezt is Demiben hogy ilyen titokzatos,igy senki nem tud majd tul sok mindent amit nem kene.
2014. november 24. 19:45
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Ez már velem is előfordult, volt egy jó barátom, több évig nem is tudtunk egymás nélkül létezni most meg már annyira elkülönültünk, hogy mi is csak köszönünk egymásnak semmit több. És ahogy Demi mondta: Az emberek változnak!
Miley nagyon sokat változott az évek során mi sem bizonyítja jobban hogy Demivel való barátsága tönkrement, és én is régen szerettem, most meg már nem...legalábbis mint embert. De persze nem ítélkezem felette.
Miley nagyon sokat változott az évek során mi sem bizonyítja jobban hogy Demivel való barátsága tönkrement, és én is régen szerettem, most meg már nem...legalábbis mint embert. De persze nem ítélkezem felette.
2014. november 24. 19:49
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
ez vicces, egyik barátnőmmel nagyon jóba lettünk legjobb barátnők és nemrég megváltozott annyira a kapcsolatunk, hogy köszönünk és pár szót váltunk mivel osztálytársak vagyunk, neki a példaképe Miley nekem Demi és a hideg is kiráz attól, hogy ez tök normális dolog, hogy tönkre mennek a barátságok és az emberei kapcsolatok.
2014. november 24. 19:55
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
CoLayla:
Szerintem ez egyáltalán nem durva, sőt örülök is neki, hogy csak köszönő viszonyban vannak..Demi rájött hogy milyen hülyét csinál magából Cyrus, és gondolta, ezzel barátkozni, kösz inkább nem!
Szerintem ez egyáltalán nem durva, sőt örülök is neki, hogy csak köszönő viszonyban vannak..Demi rájött hogy milyen hülyét csinál magából Cyrus, és gondolta, ezzel barátkozni, kösz inkább nem!
2014. november 24. 20:02
Demi és Miley ma már tűz és víz.Nem igazán van közös pontjuk,közös témájuk,ez természetes.
2014. november 24. 20:27
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nagyon helyes!
2014. november 24. 20:29
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez így helyes is!Miley és Demi ég és föld.Miley egy botránykirálynő,Demi pedig egy végtelenül rendes lány,aki nem a botrányokra hajt!
2014. november 24. 20:37
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Szerintem azért nem barátok már mert Miley teljesen megváltozott (rossz irányba)
2014. november 24. 20:38
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Én sem csodálom. Amúgy sajnos majdnem az összes ember életében (mint ahogy enyémbe is) van ilyen. Vannak akik lemorzsolódtam rólunk. El kell fogadni. Viszont ha látsz egy ismerőst annak illik köszönni.
2014. november 24. 20:50
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Nem csoda...igazad van DulceRBDfan
2014. november 24. 20:54
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Én is éreztem ,hogy már nincs olyan jó barátság köztük !! De jól mondja Demi " változik a világ "
2014. november 24. 21:20
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Meg is értem, hogy nem barátnők már, Demi még olyan mint volt, kedves és aranyos, míg Miley...
Amúgy szeretem, hogy Demi mindig ilyen precízen tud válaszolni a kérdésekre.
Amúgy szeretem, hogy Demi mindig ilyen precízen tud válaszolni a kérdésekre.
2014. november 24. 21:20
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Nos, Demi mindig is követendő példa volt, a kislányok bálványa, tipikusan sztár, aki megérdemli a figyelmet. Miley-val sosem voltam kibékülve, az én, igazán kacifántos stílusomnak sosem felelt meg, bárminemű irányba is haladt. Meglepett, hogy ők ketten voltak barátnők. Demi rossz embert választott barátjának, az alapvető és értetendő, úgy gondolom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: