Debütált Radics Gigi legújabb klipje
2014. november 25. 11:02
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Olyan furán néz ki ebben a klippben. Régebben egyedibb volt, bár a hangja változatlanul remek.
2014. november 25. 13:12
Ez a video angol stilusu volt,azért fura. De éoo ezért jön be ez a dal...
2014. november 25. 13:57
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Már a megasztár idején látszott rajta, hogy a Magyar Beyoncé akar lenni, és nem Radics Gigi. Csakis Ő tehet arról, hogy úgy emlegetik sokan, mint egy Beyoncé wannabe-t. Annak idején lett volna lehetősége magáról lemosni ezt az imidzset, de sajna most már ott tart, hogy nem tudja mit kezdjen magával. Nyilvánvaló hogy minden egyes munkájában (dal, klipp) kit másol. Már most nem megy neki annyira a szekér, mint anno. Nem adok neki sokat, és végleg eltűnik a süllyesztőben. Egye meg amit főzött. Undergroundban nála körökkel jobb énekesnőket találni.
2014. november 25. 14:06
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A munkásságát, őt magát nem ismerem, a Megaxart sem láttam, azt sem, amiben ő szerepelt...
A jelen cikkben lévő videót hang nélkül tudtam megnézni. Ez alapján az alábbi következtetést vontam le: ez a csajszi alapjáraton idősebbnek néz ki a koránál, a hullámos haj és vörös rúzs pedig egyszerűen borzalmasan áll neki és szörnyen öregíti. Kinéz vagy XXX-es kiadásnak. (gyengébbek kedvéért: 30-as éveiben járónak) Ja és valamiért egyből Julia Roberts ugrott be, amikor így felbukkant a kisfilmben...
A k@kigyűjtős gatyóra pedig nem is mondok már semmit. (bár inkább az ominózus ruhadarab egykori megálmodóját kellene jól fejbe csapni egy hólapáttal)
Nekem egyébként nem juttatta eszembe Beyoncét, talán azért, mert ha tehetem, őt sem követem figyelemmel, mivel ahogy már többször is megemlítettem: mérhetetlen módon idegesít az egész nő, különösen a hangja.
A jelen cikkben lévő videót hang nélkül tudtam megnézni. Ez alapján az alábbi következtetést vontam le: ez a csajszi alapjáraton idősebbnek néz ki a koránál, a hullámos haj és vörös rúzs pedig egyszerűen borzalmasan áll neki és szörnyen öregíti. Kinéz vagy XXX-es kiadásnak. (gyengébbek kedvéért: 30-as éveiben járónak) Ja és valamiért egyből Julia Roberts ugrott be, amikor így felbukkant a kisfilmben...
A k@kigyűjtős gatyóra pedig nem is mondok már semmit. (bár inkább az ominózus ruhadarab egykori megálmodóját kellene jól fejbe csapni egy hólapáttal)
Nekem egyébként nem juttatta eszembe Beyoncét, talán azért, mert ha tehetem, őt sem követem figyelemmel, mivel ahogy már többször is megemlítettem: mérhetetlen módon idegesít az egész nő, különösen a hangja.
2014. november 25. 17:07
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
a magyaroknak nem kéne erőltetniük azt, hogy angolul énekeljenek. ez nem leszólás csak egyszerűen úgy gondolom, hogy maradjunk a nemzetiségünkhöz hűek, ha már ide születtünk. ráadásul lehet, hogy például nyugaton meg röhögnek rajtunk
2014. november 25. 17:40
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Nos, íme az összesítés: nagyon modorosan énekel, pedig amúgy tök jó a hangja. A stylistnak és a dal írójának pedig eltörném a kezét. És a magyarok igazán leszokhatnának arról, hogy angolul énekeljenek. Mert ez ultragáz ! Tény, hogy az oroszoknak jól áll (pl. Julia Volkova, Lena Katina, Dima Bilan ), de a magyaroknak NEM !!
2014. november 25. 19:15
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Úgy néz ki a klipben, mintha már a 30-hoz közeledne, nagyon koravén szerintem. Viszont tetszik, hogy egy kis tánckoreográfiával színesítették a videót, bár nem nagy durranás. A dal nem nagyon nyerte el a tetszésem, felejtős, semmi különleges.
2014. november 25. 20:20
Se a klip, se a szám nem lett valami nagy. A göndör haj bénán áll neki és mind ezek mellett nem 18 évesenek, hanem 35-nek néz ki.
2014. november 25. 20:48
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
A klip nem tetszik, a dal sem, de elmegy!
2014. november 26. 07:38
Kellett ez az amerikai majmolás
Biztos el fog férni a többi között, max nem fog kitűnni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: