Debütált Radics Gigi legújabb klipje
2014. november 24. 18:48
Ó anyám, ami nem megy azt minek erőltetni?? Máig nem értem miért vannak oda a hangjáért, szerintem semmi különleges nincs benne, sőt, inkább bántja a fülemet a nyivákolása. Egy. Kettő, pedig kérdem én, akinek ilyen nagy melák szája van, annak minek kiemelni még baromi erős vörös rúzzsal, hogy még jobban bántsa a szemet??
Három, szánalmas ahogyan erőlködik, hogy úgy nézzek ki, mint valami menő amerikai "hipháp" sztár, pedig mindannyian tudjuk, valójában honnan jött...
1:58-ig bírtam, nem kockáztatok.
2014. november 24. 18:56
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Soha nem bírtam ezt a csajt,leginkább a túlsztároltsága és a "Beyoncénak képzelem magam" stílusa miatt.Jólvan,azt nem mondom,hogy tehetségtelen,de hogy egyesek annyira ajnározzák,mintha Whitney Houston vagy Beyonce lenne,az már igen erős túlzás.
2014. november 24. 19:12
Gigi csodálatos előadó de nekem első hallásra nem tetszik
2014. november 24. 19:18
imádom gigit és a dalt is de már hallottam valahol
2014. november 24. 20:06
Óh, basszus!
Értem én, hogy Beyoncé wannabe, de ami nem megy azt nem kéne ennyire erőltetni. Mind a tánc, mind a zene borzalmas. Beyoncé már van egy, attól, hogy próbálja leutánozni csak magát teszi nevetség tárgyává, olyan jó, mint az eredeti úgyse lesz.
A kinézete borzalmas, a ruhák amiket visel szintén, nem is passzolnak hozzá. Lehet, hogy Beenek jól áll egy hasonló darab, de neki nem. Nem elég felvenni egy ruhát, viselni is tudni kell azt. Ő meg.. pff. Nagyon lerí, hogy ez NEM az ő világa, nem az ő stílusa. Az arcfestéke is borzalmas, megkockáztatom abban is Beyoncét próbálták koppintani.
Jah, mert ami egy félvérnek jól áll, az neki is jól fog! A lényeg, hogy Radics Gigi ugyanazt viselje mint Beyoncé Knowles!
Semmi eredetiség, egyediség nincs ebben a lányban, kár volt megnyeretni vele anno a Megát, bár ha jól emlékszem az a széria még az átlagnál is gyengébb volt. x.X
A kinézete borzalmas, a ruhák amiket visel szintén, nem is passzolnak hozzá. Lehet, hogy Beenek jól áll egy hasonló darab, de neki nem. Nem elég felvenni egy ruhát, viselni is tudni kell azt. Ő meg.. pff. Nagyon lerí, hogy ez NEM az ő világa, nem az ő stílusa. Az arcfestéke is borzalmas, megkockáztatom abban is Beyoncét próbálták koppintani.
Semmi eredetiség, egyediség nincs ebben a lányban, kár volt megnyeretni vele anno a Megát, bár ha jól emlékszem az a széria még az átlagnál is gyengébb volt. x.X
2014. november 24. 20:42
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Hát nem annyira tetszik
2014. november 24. 21:04
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Kedves Gigi!
Legközelebb próbálj egy olyan számot előadni, amin nem unom halálra magam. Emellett kérlek a táncot ne erőltesd. Arra vannak a hátértámcosok. És kérlek szólj a stylistodnak, hogy még két öv sem tartja meg azt a borzalmas nadrágot!
Szeretettel: Sztárvadász
Legközelebb próbálj egy olyan számot előadni, amin nem unom halálra magam. Emellett kérlek a táncot ne erőltesd. Arra vannak a hátértámcosok. És kérlek szólj a stylistodnak, hogy még két öv sem tartja meg azt a borzalmas nadrágot!
Szeretettel: Sztárvadász
2014. november 24. 21:08
|
|
Leila Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 204185 offline
|
A legrosszabb, hogy nem magát adja. Ha énekesnő akar lenni, akkor legyen igazi egyéniség. A göndör hajat meg felejtse el, mert szörnyen áll
A dal annyira nem vészes, de magyarul sokkal jobb. Bár sokszor meg kell hallgatni
2014. november 24. 21:25
Az első reakcióm leginkább a külső felé hajlott.Hogy néz ki ?! Én értem,hogy valakinek ez tetszik,de nekem rendesen szúrta a szemem az öltözéke.Maga a szám borzalmas,nem bírtam végig hallgatni . . .
2014. november 24. 21:28
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Nem rossz, nem rossz, de nem is jó. Pedig alapjában jó hangja lenne, de ez a stílus vagy ez a dal nem áll jól neki, egyszerűen ezt nem tudta igazán jól elénekelni.
2014. november 24. 21:48
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Hát igen... a klipp a zene meg ahogy öltöztették és a haj = NEM GIGIS!De nem is rossz a zene,de jobb hangja van , többet tud mint amit ebben a számban!
2014. november 24. 22:44
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Szerintem ez nagyon jó lett jó a zene és a klipp is nagyon klassz
2014. november 25. 09:36
|
|
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 offline
|
Vadonatúj érzés a legjobb klipje. Ez viszont átlagos.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: