Taylor Swift Selena Gomezzel és Ellie Gouldinggal bulizott
2014. november 28. 17:29
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Csinik voltak :3
2014. november 29. 15:14
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
jól néztek ki
2014. november 29. 17:26
Ahhoz képest hogy mennyire 'megvetem' Selena playback-elési mutatványait ,szeretem az új számát is ,ezért őt is megszerettem (a hangját ,az igazi hangját még mindig utálom,mármint hogy annyi tehetsége van kb mint az enyém:')) ..semmi ..nem megbántásból csak ez a véleményem nyugodtan lehet vele támadni de ez csak az én véleményem) ettől függetlenül tetszenek a képek
2014. november 29. 17:57
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Utálom ezt a Selena nevezetü kis senkit akinek állítólag "tehetsége"van.JAh és ezt a Taylort akimeg egy pasi csaló átverő kis picsa aki nem tud mást mint minden (nála akár jóval idősebb)pasi ágyába feküdni.UTÁLOM ŐKET!!!!!
2014. november 30. 08:43
a barátságukra nem tudok mint mondani:)
pletykákrol:mostanra már mindenből pletykát csinálnak
pletykákrol:mostanra már mindenből pletykát csinálnak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: