Szexjátékokkal ünnepelte 22. születésnapját Miley Cyrus
2014. november 24. 17:54
szerintem a lényeg, hogy jól érezte magát a jelenlévőkkel együtt, önálló felnőtt ember, szóval úgy gondolom nincs mit ezen tovább firtatni...
2014. november 24. 18:46
|
|
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline
|
ez mi a JÓ ISTEN????? Már megint rátett egy lapáttal, hogy még jobban utáljam! Mi a fuck????? Ez nem normális!!!!! Az egyetlen ami bejött, az a torta volt! És a szülei ehez mit szolnak bameg????? Ez kegyetlen!
2014. november 24. 21:28
Valahogy én is pont így képzeltem el Cyrus egyik szülinapját...csak én azt hittem rendes torta lesz...miért is képzeltem ilyet?....
2014. november 25. 01:15
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Szeretem Miley zenéjét, és nem érdekel, hogy viselkedik, az ő dolga. De egyszerűen nem fér a fejembe, hogy az a Schwarzenegger gyerek mit eszik rajta. Nem a külseje miatt, hanem a viselkedése miatt. A mellét mutogatja meg ilyenek. Ha fiú lennék én nem tolerálnám, ha a barátnőm igy viselkedne.
2014. november 25. 11:47
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nem az én világom,ahol ő éli kis világát...de a pizza tortája jól nézz ki
2014. november 25. 15:53
|
|
Smiler00254új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 219667 offline
|
Gondoltam hogy ilyen hozzászólások lesznek .... De senki nem mondaná a szemébe ha lehetősége lenne rá hogy mia véleménye róla mert akkor be tojnának .... Eggyébként ha nem szerertik Miley-t akkor miért nézitek az adatlapját???Hogy utálkozzatok ?????
2014. november 25. 16:42
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Hogy néz már ki?!!xdxdd
2014. november 25. 16:56
|
|
bellamagicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.03. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 234085 offline
|
háát..nem igazán szívlelem ezt a viselkedést amit Miley csinál, már túlzásba viszi. a szülei rászólhatnának, attól függetlenűl, hogy már nagykorú. bár a viselkedése nem igazán azt mutatja, hogy már felnőtt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: