Szexjátékokkal ünnepelte 22. születésnapját Miley Cyrus
2014. november 23. 15:30
Először is, boldog születésnapot neki.
Viszont ez az egész... Undorító!
R. I. P. régi Miley.
Viszont ez az egész... Undorító!
2014. november 23. 15:37
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Boldog Születésnapot Drága Miley Ray Cyrus!
Viszont szeretném, ha nem lenne ennyire durva bulija.... :/
2014. november 23. 15:39
Először is boldog születésnapot!
Másodszor reménykedtem benne, de már kezdem elveszíteni, hogy még valaha újra normális sztár legyen. Sajnos egyre jobban úgy veszem észre, hogy nagyon rossz utakra lép és már kezd komoly klinikai esetté válni. Valóban olyan mintha lennének gondok szegény fejében.
Másodszor reménykedtem benne, de már kezdem elveszíteni, hogy még valaha újra normális sztár legyen. Sajnos egyre jobban úgy veszem észre, hogy nagyon rossz utakra lép és már kezd komoly klinikai esetté válni. Valóban olyan mintha lennének gondok szegény fejében.
2014. november 23. 15:46
Boldog szülinapot, de ez egyszerűen undorító és szánalmas.
2014. november 23. 15:49
|
|
Selena Is My Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 45 Csatolások: 1 Azonosító: 236258 offline
|
Boldog szülinapot neki, de e durva o.O
2014. november 23. 15:53
Azért ezt egy 22.születésnapon emberek előtt. Ki menne el egy ilyen témájú bulira..Hát boldog szülinapot neki.
2014. november 23. 16:03
|
|
ThatsHeartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 231905 offline
|
Juj! Ez furi. Bár mit vártunk tőle? Végül is ő Miley Cyrus, nem pedig Daddy's Little Princess. Amúgy meg Happy Birthday!
2014. november 23. 16:05
Isten éltesse..
de ez akkor is szánalmas...szerintem
2014. november 23. 16:08
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Tipikus starity..mindig csak a "botrányokról" írnak,de arról nem tudnak,hogy nem rég Miley 800 ezer dollárt(!) adományozott a HIV betegek kezelésére.
Visszatérve a cikk témájához, szeretnék itt is Nagyon Boldog Szülinapot kívánni Mileynak, a legnagyobb példaképemnek
Biztos vagyok benne,hogy hatalmas buli volt és jól érezte magát a barátaival és Patrickkal
Egyébként olvasgattam pár kommentet amikre egy mondatban válaszol: Ez MILEY szülinapja,úgy ünnepli meg ahogy AKARJA!! törődjetek a saját dolgotokkal
Visszatérve a cikk témájához, szeretnék itt is Nagyon Boldog Szülinapot kívánni Mileynak, a legnagyobb példaképemnek
Egyébként olvasgattam pár kommentet amikre egy mondatban válaszol: Ez MILEY szülinapja,úgy ünnepli meg ahogy AKARJA!! törődjetek a saját dolgotokkal
2014. november 23. 16:20
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Boldog szülinapot neki!
És amúgy úgy ünnepli a zülinapját,ahogy ő akarja!
És amúgy úgy ünnepli a zülinapját,ahogy ő akarja!
2014. november 23. 16:27
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
boldog szülinapot miley
2014. november 23. 16:30
Azért lássuk be hogy még is durva egy kicsit a buli. Nem leszek bunkó mivel ő is egy ember ezért boldog szülinapot neki. Ja és Korinaa, ne hibáztass senkit, se a starityt se Glamstert.
2014. november 23. 16:34
Boldogot Neki.
Nekem oly' mindegy, hogyan ünnepelte a születésnapját, ha jól érezte magát, akkor ez lényeg.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: