Melyik partin találsz gumibabákat a szobában, szexjátékokat csüngeni a falon és egy hatalmas pizzatortát? Ha ilyesmit akarsz látni, akkor valószínűleg Miley Cyrus 22. születésnapjára kellett volna ellátogatnod.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szexjátékokkal ünnepelte 22. születésnapját Miley Cyrus
2014. november 23. 14:15
Az ő szülinapja, úgy ünnepli ahogy akarja! Boldog szülinapot Miley!
2014. november 23. 14:16
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Mennyire király már az a torta
2014. november 23. 14:19
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Bevan tépve tisztán látszik rajta
amugy meg ő Csak Miley
2014. november 23. 14:22
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Boldogságost neki!!!
2014. november 23. 14:24
Nagyon nagyon boldog születésnapot Miley-nak.Kiskorától kezdve én is ünnepeslek vele együtt.Még a Disney Channelen vette kezdetét az imádatom felé,amikor még a cuki kislány volt.AZóta változott,de egy valami nem.Szeretem
Ha neki ez jelenti a boldogságot tegye ezt.
2014. november 23. 14:25
Úúúúristen ez mekkora polgárpukkasztás
Az senkit nem érdekel amik a világban mennek nap mint nap, ahol civilek halnak meg ártatlanul, mindenkit az érdekel meg akaszt ki hogy Miley hogy ünnepelte a születésnapját. Nekem tényleg ez a legnagyobb problémám az életemben.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2014. november 23. 14:29
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
U.N.D.O.R.Í.T.Ó
Már úgy vagyok vele,hogy nem is csodálkozok, miket csinál ez a r**anc.
Már úgy vagyok vele,hogy nem is csodálkozok, miket csinál ez a r**anc.
2014. november 23. 14:30
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
De ne legyek rosszindulatú, boldog szülinapot neki!
2014. november 23. 14:31
Minden féle bulit imádok bármennyire is perverz ! Mileyt nem tartozik közvetlenül a kedvenceimbe , de egy igazán bulizos és nagyon jó társaságba való személy szerintem , én szívesen elmentem volna ha lehetett volna XD Mindenesetre boldog 22. születés napot kívánok neki
2014. november 23. 14:37
|
|
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline
|
XDD beszarok:D de amúgy happy brithday
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.