Meg az elején nézem 1-2 mentorok házát. A lányok válogatóját pont láttam és már ott se volt szimpi ez a KISlány, a Tóth Andi. Oké, van hangja, de én nem estem tőle hasra, plusz olyan gyerek még, inkább tanulna. Lesz X-Faktor jövőre is, meg azután is, meg azután is... (
Viszont a legutóbbi kiesőénekes, Izabella tetszett. Ő volt az egyedüli, akinek a továbbjutásával egyetértettem a háromból (mentorház). Gwendolint szerettem volna nagyon, ha bejut, de nem jutott.
Tha Shudras. Én nem estem tőlük sem hasra. Legalábbis amely produkcióikhoz volt szerencsém. Azt aláírom, hogy nem a külső teszi az előadót, pontosabban énekest, hanem a hang. Le kell xarni a maszk mögötti vonásokat és csak a hangra kell figyelni. Nem tudom, ismerősen cseng-e pl. valakinek a Gorillaz. Szerintem a mai napig gőzünk sincs, hogy néznek ki a banda tagjai...
A jelenlegi bentlévők közül valamiért a Borbély Ricsi fogott meg. Van benne valami szuggesztív. Hangban nem mindig tökéletes, ezt aláírom, de speciel számomra ő az egyik, ha nem a legizgalmasabb előadó. És jelzem, nem vagyok tinip*cs@.
A Spoon egy "vicc", tényleg abszolút semmi különös, átlag garázszenekar, cukipofi srácokkal.
A másik Richárd (talán Nagy a vezetékneve?) viszont engem abszolút irritál. Hangban is, meg úgy fellépésileg is. Egyszerűen taszít az egész pasi, de nem tudom elmagyarázni, hogy miért. Kicsit Vastag Csaba utóérzés kerít vele kapcsolatban hatalmába, akit szintén nem szívlelek túlságosan... A különbség csupán annyi, hogy Ricsi legalább nem hamis (legalábbis amikor én hallottam, nem volt), míg Csabika szinte egyfolytában, ha élőben nyomja...

0 felhasználónak tetszik: