Starity

Jakab-Péter Izabella búcsúzott az X-Faktortól

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 23. 18:39 #81
LiveLoveLife
LiveLoveLife
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 95
Csatolások: 0
Azonosító: 232245
Idézet (Betti90 @ 2014.11.23. 18:23)
Nem értem, komolyan nem értem mit esznek ezen a csapaton??!!!

Ennek a csapatnak van egyénisége:)
És amúgy kapitány hangja nagyon jó.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. november 23. 19:14 #82
schaffinati
schaffinati
visszatérő vendég

Státusz„Utolsó ellenségként a halál semmisül meg..."
Hozzászólás: 222
Csatolások: 1
Azonosító: 199377
hála a jó Istennek! már az első adásban őt kellett volna elküldeni biggrin.gif sorry...
2014. november 23. 19:43 #83
- törölt felhasználó -    
ne maaaaaar sad.gif
2014. november 23. 19:51 #84
- törölt felhasználó -    
Juli kieshetne már. Nem akarom, hogy a Danics Dóra utánzat nyerjen. blah.
HAJRÁ THA SHUDRAS!!
2014. november 23. 20:14 #85
Earth Song
Earth Song

StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
Hozzászólás: 867
Azonosító: 214568
A "MASZKOSOKNAK" KELLETT VOLNA KIESNI? rohog.gif
Először is: a maszkosoknak nevük is van (Tha Shudras).
Másodszor: Az X Faktor színpadán ők eddig a legegyedibbek. Igazi jelenségek, egyéniségek. Az egy dolog, ha valakinek nem jön be a maszk, de a zenéjük igenis jó, sőt! Itt is érvénybe lép az, hogy ne a külsőségek alapján ítéljünk (bár nekem így tetszenek és kész biggrin.gif ).
És pont Trap Kapitány mondta, hogy nem az az igazi maszk, amit a színpadon magukra húznak hanem az ami a való életben van az embereken.
2014. november 23. 20:18 #86
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Még szép, hogy ő távozott. Nekem már a legelején nem volt szimpatikus, az ének tudása nem győzött meg egyetlen egyszer sem. A Tha Shudlas pedig tényleg az X-faktor történelmében az eddigi legegyediebbek, mint csapat (Ha valaki emlékszik még Király L. Norbira, na ő is elég egyedi volt, csak átformálták...) Szóval örülök is neki, hogy ők maradtak, mert igenis jó zenéket csinálnak, és egyszerűen élvezet hallgatni őket.
2014. november 23. 20:24 #87
LillaHanna
LillaHanna
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 231525
Szerintem kár ,hogy a Bella kiésett.Tök jó volt a hangja.
2014. november 23. 20:57 #88
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†

StátuszI see humans, but no humanity.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Én nem sajnálom hogy kiesett. Ez a játék.. biggrin.gif Addig amíg a Spoon és Borbély Ricsi bent van, addig nincs gond. ♥
2014. november 23. 21:04 #89
- törölt felhasználó -    
Az a hülye Tha Shudras eshetett volna ki...Bakker
2014. november 23. 21:16 #90
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
szégyellem magam, hogy késztetést érzek rá, hogy reagáljak valamit erre a hírre és úgy egyaltalan az egész x-cirkuszra. egyértelmű, hogy nem nekik kellett volna párbajozniuk, egyértelmű, hogy kiknek nem kellett volna bejutniuk egyáltalán(khm...kanalak...khm), és annyira egyértelmű, hogy az egész előre meg van szervezve! de hát mit is vártam? nem is tudom, talán, hogy végre nyerhet a legjobb. Jonatán és most Izabella kiesésével ez az álom sajna szertefoszlott, mert igaz, hogy a Tha Shudras még bentvan, de egy csapat úgysem fog nyerni, a többiek meg mind annyira erőltetettek és átlagosak(kivéve Andit, aki lehet, hogy egy kicsit Csobot Adél-os, de az én szívembe sikerült belopnia magát), hogy ha nem az x-faktorról lenne szó, meglepődnék, mennyit tőrődnek ezekkel a zenészekkel. szegények, őket sajnálom a legjobban, mert itt beetetik őket, hogy mekkora sztárok lesznek, a na pont nem. a többségük két dal után megy a süllyesztőbe. egyszerűen nincs igény ennyi énekesre kishazánkban, hiába van nálunk több tehettséges ember, mint szerte Közép-Európában... szóval sajnálom Izabellát, mert olyan kis aranyos és hangja sincs kevés. remélem, hogy hallok még felőle, és nem tűnik el ő is, ahogy egy másik kedvencem, Antal Timi. sok sikert neki és a Tha Shudras-nak is! (utóbbiaknak nem kellett volna lesüllyedniük eme"tehettségkutató" szintjére, de legalább felfigyeltek rájuk). OK ennyi voltam:P
2014. november 23. 21:21 #91
CoLayla
CoLayla
visszatérő vendég

StátuszTökéletes vagyok, mert vannak hibáim!!!
Hozzászólás: 323
Csatolások: 2
Azonosító: 228081
Undorító ez a műsor!!! Nem az marad benn, aki tehetséges, aki jó, hanem aki eladható idióta (most konkrétan azokra a **** álarcosokra gondolok, akik még az arcukat sem merik vállalni tongue.gif )!!!!!!!!!!!!! A mentorház után is dühös voltam, hogy Benji-t miért 13.-nak hagyta alföldi, mikor az összes továbbjutó fiúnál jobb (és ez abból is kiderül, hogy Ő még benn van akik meg a 3-ba benne voltak azok közül meg már estek ki!!!) !!! Na mind1. Elhatároztam, hogy lesz max 3 ember akinek "követem" (minden műsor után megnézem, hogy kiesett-e) az előadásait. Nem mondok konkrét neveket, de azok közül már csak 1 van benne a versenybe!!! Szóval (és ezzel nem akarom őket annyira nagyon fényezni, meg minden, de: )nyakamat rá, hogy az egész X-Faktor bunda!!!!!!!!!! Egy vicc!!!! Nyugodtan lehet ezért utálni, nem érdekel, ezt gondolom, és nem félek kimondani/leírni!!!!!!!!!!!!!!! wink.gif tongue.gif
2014. november 23. 21:45 #92
lady_girl
lady_girl
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 152573
Látom alaposan meg a dobálózás mindkét fél részéről (mint ahogy az lenni szokott).Hirtelen milyen nagy Bella-fanok lettek itt egyesek,eddig meg jóformán a kutya sem foglalkozott vele.Egyébként csak megsúgom,hogy nem azok az igazi rajongók,akik most kígyót-békát kiabálnak egymásra a kedvencüket védve,hanem azok,akik a műsor után is követni fogják a kedvencüket (elmennek a fellépéseikre,hallgatják a dalaikat stb.).Kíváncsi vagyok,amikor már vége lesz a műsornak,és ez az egész lecseng,hogy kb. 1 év múlva is ekkora Bella/Tha Shudras/Nagy Ricsi/Spoon/Tóth Andi/Benji fanok lesztek-e?! biggrin.gif
2014. november 24. 02:35 #93
AngelGirl00
AngelGirl00

StátuszAnnyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít.
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 562
Csatolások: 185
Azonosító: 227598
sad.gif Pedig ő volt a kedvencem. Olyan energikus és vidám volt mindig, ezért szerettem meg annyira.
2014. november 24. 15:37 #94
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
O volt az egyik kedvencem.. Miert mindig a jok esnek ki?! A Tha Shudras-nak kellett volna hazamenniuk, nem pedig Bellanak! 10000x jobb volt, mint a maszkosok:) Csak azt nem ertem, mit lehet bennuk szeretni:)) De mindegy, nem idegesitem magam ezzel. Sajnalom, hogy Bella kiesett, pedig nagyon jo volt!sad.gif
2014. november 24. 16:25 #95
Rocky.99
Rocky.99
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Azonosító: 187404
Na é innen gondolom azt, hogy ez az egész x-cirkuszocska egy kalap fos. Eleve a párbajig minden arról szól, hogy Gabikának vagy a fenekét kell nézni, mert minden adásban egy bugyi van rajt csak, vagy azt, hogy hol villantotta ki a mellét, mert természetesen mindig olyan ruhát adnak rá, amitől állandóan kilátszódik a melle. Ez az egyik. A másik: -egyet kell értenem a Robival. biggrin.gif esküszöm ennek a nőnek saját gondolata sincsen!! De az eleve, hogy mi a frászt keres a Tha Sudras vagy mi a t*köm az élő showba????!!! Eleve bejutniuk sem kellez volna a MENTORHÁZBA!! Az már felháborító, hogy az ilyenek jutnak tovább, mint a Tha Sudras, meg a Spoon, akiknek semmilyen tehetségük nincsen, csak a tizenéves p*csák szavaznak rájuk!! És az ilyen énekeseknek, mint a Bella, mit keres a párbajozóknál?? Nagyon szépen énekelt... meg a Horányi Juli is... szerencsétlen legalább 2x vagy 3x párbajozott már, pedig neki is van tehetsége, ellentétben Gabika mentoráltjaival... ez a műsor már lassan átmegy felháborítóba... de most komolyan... kész röhely amit produkálnak
2014. november 24. 16:31 #96
- törölt felhasználó -    
Nem láttam Izabellában sok olyat, amit a mai pop- előadók nem tudnának, de annyira természetes lány. A hangja is nagyon szép.
A Tha Shudrast kedvelem, mint előadókat, mert nagyon jó, amit csinálnak, de az adások alatt nem lehetett (szerintem) látni sok fejlődést a munkájukban, mert nagyon jók. De semmilyen hatást nem értek el a zenéjükkel. (Rám).
2014. november 24. 19:58 #97
Hushpush
Hushpush
visszatérő vendég

StátuszÉéééééééééééés! Nem.....
Hozzászólás: 295
Azonosító: 853
A "maszkosoknak" hatalmas zenei múltjuk van, az énekes szegedi srácot sokan ismerik ( én is szegedi vagyok ), meg ha valaki beírná, tenné a fáradtságot, hogy Tha Shudras a google-be, vagy a youtube-ba, akkor rájönne, hogy ők Saját szövegeket írnak és Saját dalokat szereznek. Izabella erre nem lenne képes, a Spoon se és senki más kivéve Nagy Richárdot, akiből szintén zenész lehet ( talán még Benji, de ő még képlékeny hisz fiatal nagyon ). Amúgy pl.: a Tha Shudras zenéjéhez meg kell érni én 25 évesen úgy érzem beértem, de olyan 20 évesen is már kapizsgáltam ezt a fajta zenei mélységet, de nem haragszom azokra a 10-en éves gyerekekre, akik gyűlölködnek miattuk, mert még nem nőhettek fel eléggé, hogy értsék miről is van szó. Még hozzá tenném nekem nagy kedvencem Tóth Andi is, mert hangilag ő tetszik a legjobban, de ő is még annyira fiatal, hogy egyszerűen nem lehet tudni hova fog fejlődni, lesz-e jó zenész belőle, vagyis inkább úgy fogalmaznék művész. Már egyszer leírtam énekhangból több 100 van, zenész-énekesből meg kevés...
Értelmes zenét még egy X-Faktor győztestől sem hallottam!
2014. november 24. 22:18 #98
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
2014-es Xfaktor katasztrófa
2014. november 24. 23:43 #99
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Rocky.99 @ 2014.11.24. 16:25)
Az már felháborító, hogy az ilyenek jutnak tovább, mint a Tha Sudras, akiknek semmilyen tehetségük nincsen, csak a tizenéves p*csák szavaznak rájuk!!

Elég nehéz komolyan venni amit írsz, egy ilyen mondattal biggrin.gif
Amúgy ja, Bella "szépen énekelt", se több, se kevesebb. Ez tökéletesen leírja, hogy miért nem volt már az élő showban SEM helye. Akik a válogatón tovább jutottak (azt az egyet-kettőt kivéve, akik poénból) mind "szépen énekelnek", sőt áltsuliban is "szépen énekel" énekórán az osztály legjobb hangja. Csak ez a "szépen éneklés" röhejesen kevés ide már. biggrin.gif
2014. november 25. 14:33 #100
- törölt felhasználó -    
de miért nem a tha shudraaaaaaaaaaaaaaassssssssssssss
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!