Jakab-Péter Izabella búcsúzott az X-Faktortól
2014. november 23. 10:17
|
|
BloodRed99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 234979 offline
|
Nem volt a kedvencem,de senkinek sem lehet rosszat kívánni.Nem volt a legrosszabb,de makulátlan se.Inkább már Andinak kéne kiesnie.Még nagyon fiatal,és csiszolatlan.
2014. november 23. 10:17
Örülök hogy nem a Tha Shudars esett ki, hanem ő, de egy picit sajnálom
2014. november 23. 10:25
|
|
AnabellaBella4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 182747 offline
|
Nagyon sajnálom,hogy a Tha Shudrasnak semmi esélye a győzelemre,hiszen minden eggyes tinip*a az abszolút tehetségtelen Spoont fogja szavazni,csak azért,mert ''jól'' néznek ki.Emberek,ez a tehetséges hangokról szól,nem egy szépségverseny!!Miért kell egyfolytában azt hajtogatni,hogy ''mikor veszik már le a maszkot?'',hiszen a maszknak semmi köze az énekléshez!Akár maszkkal,vagy maszk nélkül,a Tha Shudras a legprofibb!
2014. november 23. 10:51
|
|
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 696 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline
|
Az idei X-Faktor szériával egyszerűen nem tudok mit kezdeni. A tegnapi adást végig néztem, sajnáltam Bellát mert tényleg tehetséges...de idén nem valami jó a mezőny, legalábbis szerintem.
Azért továbbra is sok sikert neki!
Azért továbbra is sok sikert neki!
2014. november 23. 10:59
Rebíí97: Én nem értek egyet veled ez messze a második legjobb mezőny az Xfaktort történetében a tehetséges embereket nézve. De persze itt is vannak tehetségtelenebb előadók akiknek semmi helye az élőshowban ...
2014. november 23. 11:06
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Na igen. Megint a nyálgyerekekre szavaz mindenki. Hogy esne már ki a Spoon. Csak azért szavaznak rájuk mert "cukik". Pedig Bella tehetséges volt. És nem értem, mi a baja mindenkinek a Tha Shudras-al (illetve van pár tippem, de ebbe most nem megyek bele)
pedig messze a legjobbak. Meg Benji és Andi. Mindenki mást meg kidobnék a műsorból
pedig messze a legjobbak. Meg Benji és Andi. Mindenki mást meg kidobnék a műsorból
2014. november 23. 11:11
Nagyon sajnálom. Pedig ő volt az egyik kedvencem
2014. november 23. 11:13
|
|
Tóth Zsóffiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 97 Csatolások: 30 Azonosító: 213998 offline
|
annak a julinak kellett volna
2014. november 23. 11:17
Ez azért egyáltalán nem volt igazságos. Ő is nagyon jó volt, nem neki kellett volna kiesnie hanem a Spoon-t kellett volna már rég kiszórni. Semmi tehetségük még a nevüknek sincs semmi értelme (lehet hogy elmondták, de én nem figyeltem őket) csak a cuki pofikájukra szavaznak. Tudom ez minden évben így van (tavaly a BTW is így lett 2.), de az idei mezőny erős és a legjobbakat kiejtik (Bella, Zsófi) és a nyálgépek meg bent maradnak. Én most is Andinak szurkolok, remélem ha ő kiesik később mint a Spoon.
2014. november 23. 12:02
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy pont ő esett ki.:C Nagyon tehetséges. És a Tha Shudras-nak már van valamennyi hírneve, meg több saját daluk és klipjük is. Szerintem ez így nem igazságos..
Én Borbély Richárdot szórtam volna ki.
Én Borbély Richárdot szórtam volna ki.
2014. november 23. 12:31
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
szegeny
szep hangja volt...nagyon
en borbely ricsit tennem mar kifele
olyan bekepzelt -.-
en borbely ricsit tennem mar kifele
2014. november 23. 12:44
miért őőőő utálom a tha shudrastttttttttttttttttttttttttttt
2014. november 23. 12:44
Nagyon sajnálom,hogy kiesett,igaz,hogy nem neki szurkolok,de Bella nagyon tehetséges
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: