Sziasztok!
Lehet, hogy már néhányótok ismer néhány booktubert (könyvekkel foglalkozó YouTubeosok). Meg lehet osztani a kedvenc külföldi - esetleg hazai - Tubereket, beszélgetni róluk stb.
(Remélem jó helyre nyitottam a témát, de szerintem nem tartozik más témakörbe).
Booktuberek
2014. november 22. 16:40
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
irtazakhanonline
2016. január 05. 13:52
Több mint egy év elteltével akkor le is írnám személyes kedvenceimet.
Az első booktuber, akivel megismerkedtem az Attila The Bookaholic volt, azonban mostanában nem követem annyira a munkásságát, ugyanis lényegesen kevesebb könyves videót készít, ami miatt átverve érzem magam. Kedvenc booktuberem nem más, mint ReadThatBook. Sajnálom, hogy nem annyira ismert, pedig szerintem nagyon aranyos srác, és bármennyire is kezdő még, élvezettel nézem a videóit. Emellett Kevin a Zolvasót is követem.
Az első booktuber, akivel megismerkedtem az Attila The Bookaholic volt, azonban mostanában nem követem annyira a munkásságát, ugyanis lényegesen kevesebb könyves videót készít, ami miatt átverve érzem magam. Kedvenc booktuberem nem más, mint ReadThatBook. Sajnálom, hogy nem annyira ismert, pedig szerintem nagyon aranyos srác, és bármennyire is kezdő még, élvezettel nézem a videóit. Emellett Kevin a Zolvasót is követem.
2024. október 04. 12:53
|
kingroomvnúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 24.06.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 1 Azonosító: 458531 offline
|
Thank you so much for the useful information
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.