Randira hív a One Direction
2014. november 21. 20:14
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Nekem nagyon tetszett. Végig sírtam, a végén meg már röhögtem is. Annyira romantikus, belegondolni, hogy milyen lenne, és mi lenne ha ilyen lenne. Szerintem fantasztikus. Aranyos, cuki, de mégis szexi és romantikus. :3 ismét megnyertek. A számot már amúgy is rongyosra hallgattam (meg az egész FOUR-t), de most már rongyosra is nézem a klipet. A suliból hazáig rohantam, de beestem kezdésre.
Megérte rohanni.♥
2014. november 21. 20:20
Ez komolyan olyan volt mintha mindegyikükkel randiztam volna, nagyon jó klipp lett ehhez a számhoz!
2014. november 21. 20:23
Imádom.Ennyi,ahogy magát FOUR albumot,ezzel együtt ezt a számot is imádom
Annyira édesek,és igen én is végigbőgtem az egészet,mert ha már csak abba belegondolok,hogy Harry az én kezemet fogja már könnybe lábad a szemem.De ott vannak Zayn szemei,Niall mosolya,Liam határozottsága,és Louis imádnivalóságai.Annyira profik lettek,és lehet lesz*rozni ezt de ez nem igaz!!!HA nem tetszik nem kell kommentelni,nem kell hallgatni.Directionereknek örömöt okoz örökre
2014. november 21. 20:43
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
nagyon tetszik,tényleg olyan mintha én lennék ott!
2014. november 21. 20:47
A srácoknak ez lett a legjobb/legötletesebb klipjük! Imádom! Nagyon jó lett! Tényleg tisztára olyan volt, mintha randiztam volna velük. A vége is király lett (xD), főleg az, ahogy Louis kötekedett a rendőrrel
D
Ahogy a cikk elejét elkezdtem olvasni, (mert még nem láttam a klipet...) annyira megijedtem, hogy Niall meggyújtotta magát, Zayn-t leöntötték (mondjuk ez nem ijesztő...xD), Liam rosszul lett, Harry kórházba került, Louis-t (♥) meg letartoztatták....Nagyon megijedtem, hogy mi a fenét csináltak ezek, hogy ilyen "kalamajkába" keveredtek
D
Nos, mint már írtam, nagyon jó lett a dal, és a klip (a klip főleg *-*). Nagyon ügyesek vagytok skacok, így tovább
Ahogy a cikk elejét elkezdtem olvasni, (mert még nem láttam a klipet...) annyira megijedtem, hogy Niall meggyújtotta magát, Zayn-t leöntötték (mondjuk ez nem ijesztő...xD), Liam rosszul lett, Harry kórházba került, Louis-t (♥) meg letartoztatták....Nagyon megijedtem, hogy mi a fenét csináltak ezek, hogy ilyen "kalamajkába" keveredtek
Nos, mint már írtam, nagyon jó lett a dal, és a klip (a klip főleg *-*). Nagyon ügyesek vagytok skacok, így tovább
2014. november 21. 21:18
|
|
Helga99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 187415 offline
|
Ez a klip egyszerűen hihetetlen nagyon jó lett tényleg úgy éreztem magam mintha én lennél az a lány aki randizik velük. Gratulálok fiúk egy újabb nagyon jó klippet sikerült összehozni.
A dal nagyon jó lett már több milliószor meghallgattam és most hozzá megjelent ez a klip igy még jobb lett
A dal nagyon jó lett már több milliószor meghallgattam és most hozzá megjelent ez a klip igy még jobb lett
2014. november 21. 21:25
Sírva röhögök vagy nem is tudom...
D
Már nem azért, ha én mennék vacsorázni Zayn-el (szép álom), szerintem nekiugranék a hapsinak aki leönti...édes mamsziját öntse le spagettivel..xd
Louis meg...szerencsétlennek mindig baja van a rendőrökkel :'D (WMYB)
Liam kárpótolta a kalapot a macival <3 És ahogy odaadta a sálját, mert fáztam :$$
Niall..öhm, hát igen.Szerencsétlen, de ettől olyan édes Azok a nevetős részek *O*
Harry meg még mindig idióta xd Valami revütáncosnak hitte magát, vagy nemtudom :'D
Na, de a lényeg: A rekordot meg KELL dönteni, és ezzel a klippel nem lesz nehéz...kb 40x néztem végig, de még mindig tudok rögöni rajta...xd
So:
Ezt tessék megnyitni: http://www.youtube.com/watch?v=syFZfO_wfMQ
És FRISSÍTENI, nem pedig újraindítani:)
Hajrá srácok!
Már nem azért, ha én mennék vacsorázni Zayn-el (szép álom), szerintem nekiugranék a hapsinak aki leönti...édes mamsziját öntse le spagettivel..xd
Louis meg...szerencsétlennek mindig baja van a rendőrökkel :'D (WMYB)
Liam kárpótolta a kalapot a macival <3 És ahogy odaadta a sálját, mert fáztam :$$
Niall..öhm, hát igen.Szerencsétlen, de ettől olyan édes Azok a nevetős részek *O*
Harry meg még mindig idióta xd Valami revütáncosnak hitte magát, vagy nemtudom :'D
Na, de a lényeg: A rekordot meg KELL dönteni, és ezzel a klippel nem lesz nehéz...kb 40x néztem végig, de még mindig tudok rögöni rajta...xd
So:
Ezt tessék megnyitni: http://www.youtube.com/watch?v=syFZfO_wfMQ
És FRISSÍTENI, nem pedig újraindítani:)
Hajrá srácok!
2014. november 21. 21:54
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Bekell vallanom , hogy nem is lett rossz a klip, én valami unalmasra számitottam , de ez tök jó . pedig nem vagyok a rajongójuk..
most ez az első alkalom hogy azt kell irnom, hogy gratula, mert tényleg ötletes lett..
2014. november 21. 22:01
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Merem állítani, hogy ez az egyik legjobb klipjük! ^^ Ha nem a legjobb. Nagyon ötletes lett, Ben Winston ismét valami fantasztikusat alkotott. Ahogy az álomrandi rémálomrandivá válik, tökéletesen tükrözi, hogy ők is ugyan olyan srácok mint bárki más, nem legyőzhetetlen "istenek", és nekem ez külön nagyon tetszik!
Imádom ♥
2014. november 21. 22:54
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Na végre újra egy jó klip tőlük.Egyben aranyos és vicces a szám is jó,nem tudok belekötni!
2014. november 21. 23:37
|
|
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline
|
ilyet se sűrűn mondok,(valószínűleg most a menthetetlenül romantikus énem szólal meg) de ez a klip nem lett rossz.mondjuk nekem a vége egyáltalán nem tetszett,viszont a többi ötletes volt.szívesen elmennék mind az öt fajta randira azzal a bizonyos fiúval..maga a dal annyira nem fogott meg,hallottam már rosszabbat is,de nekem egyszerűen a hangjuk nem jön be.talán Harry-nek nem vészes annyira.
2014. november 22. 02:51
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Hát, kicsit bizar...
2014. november 22. 08:04
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Ahhoz képest, hogy nem vagyok 1D fan, ez a klipp tök jó volt!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: