Nick Jonas a tisztasággyűrűjéről beszélt
2014. november 22. 10:54
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
akkor nem tudom h minek játszotta magát h hordta.ezzel önmagát hazudtolta meg.persze h az ember nem bírja ki házasságig,nem is baj az,természetes,csak akkor ne játszd magad h te ekkora nagy tiszta lélek vagy és leszel is..
2014. november 22. 13:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az a helyzet, hogy ez a tisztasággyűrűs történet egy hatalmas reklám volt akkoriban, hiszen több tini bálvány is hordta állítólagosan. Nekem igazából semmi bajom sincsen - sőt becsülöm érte az illetőt -, ha valaki ilyesmire adja a fejét. Viszont, ha kijelenti, hogy a házasságig nem szexel, mert a vallása vagy esetleg az elvei tiltják, akkor pár év múlva ne gondolja meg magát, mert így valóban a szájából csinál s*gget. Ugyan nem preferálom azt, hogy amíg össze nem házasodunk, addig ne csináljuk, de ez egyáltalán olyan csipp-csupp, mint pölö az újévi fogadalom.
1 felhasználónak tetszik:
AmyVie
2014. november 23. 00:58
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Amikor meg egyutt voltak a bandaban, es volt ez a gyurujuk, mindig furcsaltam es sose hittem el. Folyton randiztak valakivel foleg Nick es Joe, es nem tudtam elkepzelni, hogy hazassagig varnanak. Plane, most mar e is 19 eves vagyok, es tudom milyenek a fiuk ha szexrol van szo. 14 eves koruktol mar nagyon arra gondolnak, ezert tuti egyik disney sztar se tartotta ezt igy be haha
2014. november 23. 08:48
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Tehát ezzel kijelented, hogy ha X évesen volt egy véleményed egy dologról, amiről akkor szeretettel beszéltél, majd eltelt Y év, ugyanarról a dologról ugyanaz kell hogy maradjon a véleményed, mert különben segget csinálsz a szádból?
Mivan?!
Van hogy 5 perc alatt változik az ember véleménye egy bizonyos dologról... Annak ott akkor úgy helye és ideje volt, rendjén volt. Nem is Nickről beszélek, mert tudom, hogy ő miről beszél. De azért szerintem nem kellene valakit hülyének nézni, mert megváltozik a véleménye... És ez független attól, hogy egy embernek mondta el, vagy kihirdette a világba. Ugyanaz. Kicsit láss a szavak mögé.
Mivan?!
Van hogy 5 perc alatt változik az ember véleménye egy bizonyos dologról... Annak ott akkor úgy helye és ideje volt, rendjén volt. Nem is Nickről beszélek, mert tudom, hogy ő miről beszél. De azért szerintem nem kellene valakit hülyének nézni, mert megváltozik a véleménye... És ez független attól, hogy egy embernek mondta el, vagy kihirdette a világba. Ugyanaz. Kicsit láss a szavak mögé.
Idézet (Beyla @ 2014.11.22. 13:36)
Az a helyzet, hogy ez a tisztasággyűrűs történet egy hatalmas reklám volt akkoriban, hiszen több tini bálvány is hordta állítólagosan. Nekem igazából semmi bajom sincsen - sőt becsülöm érte az illetőt -, ha valaki ilyesmire adja a fejét. Viszont, ha kijelenti, hogy a házasságig nem szexel, mert a vallása vagy esetleg az elvei tiltják, akkor pár év múlva ne gondolja meg magát, mert így valóban a szájából csinál s*gget. Ugyan nem preferálom azt, hogy amíg össze nem házasodunk, addig ne csináljuk, de ez egyáltalán olyan csipp-csupp, mint pölö az újévi fogadalom.
2014. november 23. 09:54
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Nah hát felnőtt, és ez látszik is *.* ki gondolta volna , hogy már nem szűz...
szerintem akárki is hord ilyen tisztaségizét nem gondolja komolyan... vagy ha igen, akkor is meg van rá, nagyon sok esély, hogy úgyse tartsa be, mert hát idővel változik a véleményünk..
2014. november 23. 10:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Cinzina @ 2014.11.23. 08:48)
Tehát ezzel kijelented, hogy ha X évesen volt egy véleményed egy dologról, amiről akkor szeretettel beszéltél, majd eltelt Y év, ugyanarról a dologról ugyanaz kell hogy maradjon a véleményed, mert különben segget csinálsz a szádból?
Mivan?!
Mivan?!
Ómájgád, még én kérek elnézést, hogy van véleményem!XD Én úgy gondolom, hogy ez nem egy olyan dolog, hogy az egyik pillanatban a zöld, majd a másikban a piros a kedvenc színem. Hogyha valakinek a vallása tiltja, akkor az evidens, hogy nem fogja megváltoztatni, akinek meg az elvei... az meg megint csak nem változtatja meg, mert elve van. Ha én ilyet csinálnék ezzel a témával kapcsolatban, igen is úgy érezném, hogy a számból csináltam s*gget, de ez megint csak saját vélemény. Egyáltalán nem kötelező adni rá, hogyha te másképp gondolod.
2014. november 23. 19:57
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szép dolog, jó dolog, de sose értettem, hogy egy fiú/férfi miért fogad meg egy ilyet.
Persze értem, hogy vallás, hit, stb. de egyszerűen akkor sem tudom megérteni..
Persze értem, hogy vallás, hit, stb. de egyszerűen akkor sem tudom megérteni..
2014. november 23. 21:13
Szerintem egyikőtökre sem tartozik, hogy a másik hány éves és, hogy mit csinál pláne nem egy egész fórumra. Biztosan izgalmas itt levezetni a frusztrációt, de vannak ettől hatékonyabb megoldások. Akinek nem inge...
Nekem kifejezetten tetszett, ahogyan kifejtette a véleményét. Nem hinném, hogy ez a tisztasággyűrű szólt volna bármelyik "csillagnál" is többről mint a marketing.
Nekem kifejezetten tetszett, ahogyan kifejtette a véleményét. Nem hinném, hogy ez a tisztasággyűrű szólt volna bármelyik "csillagnál" is többről mint a marketing.
Beyla
2014. november 23. 21:19
|
Beylacarter |
|
Idézet (zombeeStar @ 2014.11.23. 21:13)
Szerintem egyikőtökre sem tartozik, hogy a másik hány éves és, hogy mit csinál pláne nem egy egész fórumra. Biztosan izgalmas itt levezetni a frusztrációt, de vannak ettől hatékonyabb megoldások. Akinek nem inge...
Korrekt meglátás, így jeleztem is a topikban, hogy az alábbi hozzászólások legyenek elrejtve/törölve. Nem kellett volna reagálnom ez igaz, de kib*szottul viszketett a tenyerem és nem bírtam ki.
2014. november 23. 22:50
|
|
papucsállatkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 183161 offline
|
Én sok vallásos embert ismerek, akiknek sikerült magukat tartani az értékrendjükhöz. Aki igazi hívő, az tartja magát a Bibliához, márpedig a házasság előtti szex tudtommal nem Istennek tetsző.
Megváltozni lehet, sőt elkerülhetetlen, de önmagunk ellen fordulni anélkül, hogy hamisnak tűnjön a múltbeli énünk nemigen.
Ez alapján pedig a tisztasággyűrű csak egy hazugság volt, amit a Disney erőszakolt rájuk azért, hogy "jó példát mutassanak".
Megváltozni lehet, sőt elkerülhetetlen, de önmagunk ellen fordulni anélkül, hogy hamisnak tűnjön a múltbeli énünk nemigen.
Ez alapján pedig a tisztasággyűrű csak egy hazugság volt, amit a Disney erőszakolt rájuk azért, hogy "jó példát mutassanak".
Rocket
2014. november 24. 10:55
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Az a gyűrű szerintem csak marketing fogás volt a Disney fattyúkon, mert Miley-ból is mi lett?
Oké, azért Nick-et nem kívánom egy napon említeni azzal a nőszeméllyel, mert ő tényleg normálisnak tűnik, de azok a gyűrűk akkor is csak a hírverésre lehettek jók!
Oké, azért Nick-et nem kívánom egy napon említeni azzal a nőszeméllyel, mert ő tényleg normálisnak tűnik, de azok a gyűrűk akkor is csak a hírverésre lehettek jók!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.