Nekem anyukám fodrász és mikor felhoztam neki hogy beakarom festeni a hajamat rögtön azzal kezdte h kell egy festék próba..és jól tettük mert mikor megcsináltuk kb 2perc múlva kimarta a bőrömet és utána 1hétig csunya volt meg egy picit gennyes:S
De kipróbáltunk egy ammoniamentes festéket és az jóvolt:D
Belehalt a hajfestésbe egy fiatal lány
2014. november 21. 17:08
Ez nagyon durva.Annyira sajnálom.
Olyan rossz lehet ilyen fiatalon és ilyen hirtelen meghalni.Főleg úgy, hogy az életben még vannak terveid.
Olyan rossz lehet ilyen fiatalon és ilyen hirtelen meghalni.Főleg úgy, hogy az életben még vannak terveid.
2014. november 21. 18:33
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Sajnálom
az ilyenekre pedig nagyon kéne ügyelni.. én is paráztam az allergiás reakció miatt, mielőtt anno befestettem néhány tincsemet (csináltam is bőrpróbát, szerencsére nem lett semmi baj...). Hallottam már erről, de az új, hogy halált is okozhat. Szomorú dolog.. nyugodjon békében!
2014. november 21. 20:08
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
te jo eg
hat ilyenrol meg nem hallotam
nyugodjon szegeny bekeben
el tudom kepzelni milyen rossz lehet a csaladjanak
2014. november 21. 21:13
Ez nagyon durva
Ilyet még nem is hallottam ! Részvétem !
2014. november 22. 09:53
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Úr Isten...Jade se hiába beszélt a Victorius-ban...RIP Tabatha!
2014. november 22. 17:10
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hát igen, sok buta fiatal azt se tudja miket kell először ellenőrizni mikor hajat fest vagy más egyéb dolgot csinál magával. Meg minek akarta befesteni a haját? Szerintem bőven ráérünk majd vénlánykorunkba festeni a hajunkat. Addig meg tökéletesen megfelel az eredeti hajszín.
2014. november 22. 18:35
Jja ezt hallani..szörnyű nagyon sajnálom őt és nyugodjon békében!
2014. november 22. 18:35
Ilyenről még nem is hallottam hogy így is meghalhat valaki..a hajfestéstől...ez sokkolt
2014. november 23. 00:31
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
EZ elég durva. RIP.
Ismerősöm pont pár napja mesélte, hogy ő is allergiás a hajfestékre, és egyszer, amikor befestette a haját felhólyagosodott a bőre, és nagyon rövidre le kellett vágni a haját, hogy ne érjen a füléhez/arcához, stb.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: