Belehalt a hajfestésbe egy fiatal lány
2014. november 20. 17:02
Nyugodjon békében. Nehéz belegondolni, hogy annyin múlt az élete, hogy nem csinálta meg az allergia-tesztet.
2014. november 20. 17:06
Ez borzalmas, nagyon sajnálom a lányt. Nyugodjék békében!
2014. november 20. 17:30
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
azért elég igazságtalan dolog egy hajfestés miatt meghalni,olyan hülye ez a világ
2014. november 20. 18:05
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Hát azért ez hihetetlen, hogy milyen apróságokon múlik az ember élete.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2014. november 20. 18:08
Nagyon sajnálom szegényt! Durva, hogy ilyesmi miatt kellett meghalnia! Nyugodjon békében!
2014. november 20. 18:37
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
Szörnyű. Az ember azt hinné, hogy manapság egy hajfestés nem lehet halálos, és közben mégis. El sem tudom képzelni, mit érezhet a családja. Én meg is őrülnék, ha egy ilyen semmiség miatt veszteném el a barátnőmet, vagy hozzátartozómat. Nyugodjon békében!
2014. november 20. 18:53
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Borzasztó lehet ilyen fiatalon egy ilyen látszólag ártalmatlan dologba belehalni, mint egy hajfestés. Nagyon sajnálom őt, nyugodjék békében!
2014. november 20. 19:47
Nagyon szomorú dolog,hogy pont hajfestés közben érte a végzet,szerencsétlen lányt.Őszintén sajnálom!Nyugodjon békében!
2014. november 20. 20:03
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem semmi story!
2014. november 20. 20:48
Jėzusom! Sajnálom szegėnyt meg a családját. Igencsak az volt a legrosszabb napjuk...
2014. november 20. 22:02
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
te jó ég!!!
el se hiszem,hogy ilyen is van...nagyon sajnálom szegényt
nagy trauma a barátnőjének és a lány családjának,részvétem...
2014. november 20. 22:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
Ezért ajánják, hogy egy nappal a festés előtt a személy bőrpróbát végezzen, hogy kiderüljön, a hajfesték összetevői nem okoznak-e irritációt.
Őszintén válaszoljon erre valaki: Nálunk csinálnak ilyet a fodrászok? Én hét éve festetem a hajamat intenzíven, több fodrásznál jártam már életem során és egyikük sem hozta fel, hogy ugyan csináljunk már egy bőrpróbát mielőtt bemázolja a hajamat bármelyik festékével.
Tünetek alapján (nystagmus - szemteke rezgés és sugárhányás) idegrendszeri megbetegedésre/károsodásra tudnék asszociálni, ugyanis mindkét tünet csak is kizárólag e szerv kóros elváltozásának a tünete. Egy egészséges aggyal rendelkező ember szeme nem kezd el jojózni és nem kezd el sugárban hányni sem. Fogalmam sincs, hogy a kedves orvosok mi alapján jutottak erre a következtetésre, de nekem ez egyáltalán nem allergiás reakciónak, hanem sokkal inkább mérgezésnek tűnik. Talán akkor változna a véleményem, hogyha esetleg látnám a tényleges leleteket. Egyébként a cím hazudik, mert k*rvára nem tudják, hogy szegény lány mibe halt bele, csak feltételezik annak az okát azért, hogy tudjanak mondani valamit a hozzátartozóknak. Tudom, csalogatja az olvasókat, ha ezt olvassák, de javában ferdíti a valós tényeket.
2014. november 20. 22:38
|
|
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline
|
Beyla teljesen egyetértek veled. Ha tudnák, hogy ennyire káros lehet egy vegyület az emberre, hogy akár bele is halhat nem alkalmaznák. Több ember is halott lenne már hajfestés által.
Teljes részvétem a lány családjának és annak a szerencsétlen lánynak, akinek mindezt végig kellett néznie...
Teljes részvétem a lány családjának és annak a szerencsétlen lánynak, akinek mindezt végig kellett néznie...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. november 21. 07:17
Sajnálom szegény lányt!
Az meg a másik ha tudják,hogy veszélyes akkor például lehetne itt Magyarországon is hajfestésben előtt allergia tesztet csinálni....de persze kinek jutna ilyesmi az eszébe.....
Az meg a másik ha tudják,hogy veszélyes akkor például lehetne itt Magyarországon is hajfestésben előtt allergia tesztet csinálni....de persze kinek jutna ilyesmi az eszébe.....
2014. november 21. 15:10
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Mit érezhet a családja...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.