35 dolog, amit nem tudtál a Pretty Little Liarsről
2014. november 19. 21:30
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Nagy érdekes cikk lett! Köszönöm!
2014. november 19. 21:45
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
egy egyéves kislány büszke édesanyja, aki a terhessége alatt is teljes erőbedobással forgatott.
Nem kötözködésből, de ez így nagyon nem hangzik magyarul. Vagyis igen, de úgy jön ki, mintha a kislány dolgozott volna a terhessége alatt. Szerintem célszerűbb lenne az akivel szót használni.
Egyébként a 90%-át tudtam ezeknek az érdekességeknek, de a fennmaradóért köszönet.
1 felhasználónak tetszik:
AmyVie
2014. november 19. 22:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2014.11.19. 21:45)
Nem kötözködésből, de ez így nagyon nem hangzik magyarul. Vagyis igen, de úgy jön ki, mintha a kislány dolgozott volna a terhessége alatt. Szerintem célszerűbb lenne az akivel szót használni.
Egyébként a 90%-át tudtam ezeknek az érdekességeknek, de a fennmaradóért köszönet.
Rendben van így, mert nem a kislány a mondat alanya, hanem az egész mondat Tamminról szól, így felesleges tovább magyarázni, mivel egyértelmű.
2014. november 19. 22:23
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Nekem nem igen tetszett ez a cikk! Olyan mintha az összes színész, aki feltűnt volna a sorozatban, az IMDB-n megírt érdekességből egy-egy rész kiragadtak volna... Hol van az eredetiség? Illendő lett volna akkor legalább maga a karakterekről, vagy a sorozatról érdekességeket, vagy legalább más címet adni neki, mert ez inkább összeguberált érdekességek.
2014. november 19. 22:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Idézet (AmyVie @ 2014.11.19. 22:23)
Nekem nem igen tetszett ez a cikk! Olyan mintha az összes színész, aki feltűnt volna a sorozatban, az IMDB-n megírt érdekességből egy-egy rész kiragadtak volna... Hol van az eredetiség? Illendő lett volna akkor legalább maga a karakterekről, vagy a sorozatról érdekességeket, vagy legalább más címet adni neki, mert ez inkább összeguberált érdekességek.
A panaszt be lehet nyújtani a Buzzfeednek: http://www.buzzfeed.com/juliegerstein/taking-this-one-to-the-grave?bffbstyle
2014. november 19. 22:35
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Nagyon király cikk lett, bár sok dolgot már tudtam.
<3
2014. november 20. 00:51
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
De jo cikk!
Hianyoznak mar!
Ashleynek abszolut igaza volt! A dal tokeletes a sorozathoz
Amugy Ashely Tisdalet most igy elkepzelni nagyoooon fura lenne Alisonkent hm. O is eleg idos lenne mar a szerephez
Am milyen fura, hogy sokszor megesik filmek es sorozatok szereplovalogatasanal, hogy az elejen szinte a fele mas szerepre ment haha
Szivek szallodajat imadtam!!!!! Legjobb diszlet ami valaha volt
Ashleynek abszolut igaza volt! A dal tokeletes a sorozathoz
Amugy Ashely Tisdalet most igy elkepzelni nagyoooon fura lenne Alisonkent hm. O is eleg idos lenne mar a szerephez
Am milyen fura, hogy sokszor megesik filmek es sorozatok szereplovalogatasanal, hogy az elejen szinte a fele mas szerepre ment haha
Szivek szallodajat imadtam!!!!! Legjobb diszlet ami valaha volt
2014. november 20. 11:08
regebben szerettem a sorozatot,de elrontottak az ujabb es ujabb evadok berendelesevel.
minden lehetseges karaktert meggyanusitottak mar, szerintem a keszitok is elvesztettek a fonalat, es ok sem tudjak mar mit csinalnak. a legjobb,hogy kb 10 reszt kihagytam, es nem maradtam le semmirol.
ettol fuggetlenul erdekes cikk lett.
minden lehetseges karaktert meggyanusitottak mar, szerintem a keszitok is elvesztettek a fonalat, es ok sem tudjak mar mit csinalnak. a legjobb,hogy kb 10 reszt kihagytam, es nem maradtam le semmirol.
ettol fuggetlenul erdekes cikk lett.
2014. november 20. 11:10
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nagyon jó lett a cikk. Nem gondoltam volna ezekről a dolgokról.
2014. november 20. 11:15
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
wow!ezeket nem is tudtam!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.