Klippremier: Nicole - MaMa
2014. december 18. 16:04
Összességében jó kis dal lett, a refrén olyan szinten fülbemászó, hogy az már hihetetlen. Bár nem vagyok nagy KARA-rajongó, azért bírom pár számukat, és nekem hiányzik.
Jó látni viszont, hogy tündököl szólóban is. ^^
2015. február 26. 20:45
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Bevallom őszintén a legjobban annak örültem volna, ha Nicole még mindig KARA tag lenne Ji Young-gal együtt.
A szóló karrierjéhez szólva, azért örülök, hogy tovább folytatja az énekei pályát, remek klip lett, az viszont érdekelne, hogy miért mindig csak Mama a dalok többségének címe?
Megértem, hogy nagyon szeretik és tisztelik az anyukájukat, de már egy kicsit túlzásba viszik.
Egyébként remélem, hogy a jövőben még sok sikere lesz egyénileg is!
A szóló karrierjéhez szólva, azért örülök, hogy tovább folytatja az énekei pályát, remek klip lett, az viszont érdekelne, hogy miért mindig csak Mama a dalok többségének címe?
Megértem, hogy nagyon szeretik és tisztelik az anyukájukat, de már egy kicsit túlzásba viszik.
Egyébként remélem, hogy a jövőben még sok sikere lesz egyénileg is!
2015. március 01. 08:49
Engem nagyon megfogott ez az új stílusa, remek a koncepció és a dal is nagyon fülbemászó.
Bár még mindig hiányolom, hogy már nem Kara tag, de bízom benne, hogy szólóban is megállja a helyét.
Fighting Nicole!
Bár még mindig hiányolom, hogy már nem Kara tag, de bízom benne, hogy szólóban is megállja a helyét.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: