,, nem hiszem el h nincs rajta smink" nagy orommel javitom ki ezeket az embereket. Barbi meg iden nyilatkozta h ha nem dolgozik nincs rajta smink. Siman ellehet ot kepzelni igy is. A megativ kommentek meg szamalmasak. Sp nem a kedvencem de igaza volt. Egy modellnek iszonyu nehez sikeresnek lenni plane ha magyar. Tessek Palvin Barbinak sikerult. Nekunk meg buszkek kene lenni ra. Nem lenezni mert ,, nem szep".. De szerintem meg gyonyoru.. A kulso alapjan elitelni Barbit?? Mert modellt allt Eder Krisztiannak??
On: Buszke vagyok rad Barbi:) meseszep vagy reggel is
Palvin Barbara smink nélkül is gyönyörű
2014. november 18. 21:02
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Sarah9
2014. november 18. 21:07
Jók lettek a képek, és ez nagy szó az én számból, ugyanis nem igazán szívlelem Barbit. Azt viszont el kell ismernem, hogy nagyon szép - sminkkel és anélkül is.
2014. november 18. 21:11
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Nagyon jól néz ki a képeken!
2014. november 18. 21:14
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Semmi baj Krisztián! Legközelebb vándájreksönös képeket kell feltenni, és dőlni fognak a pozitív hozzászólások 10-17 éves korosztálytól!!
2014. november 18. 21:21
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nekem csak annyi a bajom Barbival, hogy nagyon el van szállva magától, azért mert modell. Nagyon szép lány kétségtelenül, a stílusa is kifogásolhatatlan, csak kicsit visszaszállhatna a földre.
2014. november 18. 21:21
Szerintem egyáltalán nem lettek rossz képek, jó, azért ez Barbi szépségének is köszönhető, de tényleg durva már a sok negatív komment.
Én se vagyok/voltam oda érte, de az embereknek ha énekel az a baj, ha fotóz akkor meg az...
2014. november 18. 21:30
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Az utolsó kép jó, a többiből vagy csak a szeme látszik, vagy nagyon távol van a feje.
Amúgy a képek jók.
Amúgy a képek jók.
2014. november 18. 21:36
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
szép képek lettek
de azért valljuk be tuti van rajta alap smink...de ha nincs akkor egy igazi természetes szépség
nem értem az embereket,akik kritizálnak,mért kell ennyire irigynek lenni...
2014. november 19. 00:10
Nem értek egyet a negatív kritikákkal. Ezek a képek nagyon jól sikerültek és Barbi gyönyörű rajtuk.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.