A napokban még Harry Styles nemi identitásáról találgattak, ám a legfrisseb pletykák szerint az énekes már túllépett félre értett viccén, hiszen sokkal inkább lefoglalja volt párja visszaszerzése.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra együtt Taylor Swift és Harry Styles?
2014. november 18. 17:40
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
2014. november 18. 17:44
|
|
selenagomez.forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 90 Azonosító: 159734 offline
|
Az I Knew You Were Trouble nem Harry-ről szól! Még azelőtt megjelent a dal, mielőtt összejöttek volna!
2014. november 18. 17:48
Ne zavarjon senkit, hogy az I Knew You Were Trouble már azelőtt elkészült és megjelent, hogy ismerte volna a srácot...
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Hát én nem vagyok egyiknek a rajongója sem. De ha Harry megint összejön vele nézheti, hogy hogy fog nyavajogni meg mittomén.
u.i.:selenagomez.forever még Taylorka mondta h Harry volt az inspiráció a dalához
u.i.:selenagomez.forever még Taylorka mondta h Harry volt az inspiráció a dalához
Én rettenetesen örülnék ha össze jönnének
Harry annyira romantikus
1989 száll rózsa hát ez baromi aranyos
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
legalább is, én így hallottam.
2014. november 18. 17:55
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Lehet, hogy most nem a lényeget fogtam meg, de én örülök neki, hogy van olyan pasi aki képes ennyi virágot adni egy lánynak. És most tök mindegy, hogy Harry az a fiú vagy sem
2014. november 18. 17:57
Hát,nem lenne rossz,hogyha összejönnének,de nem tudjuk,hogy mi az igazság..Kár lenne még előre örülni,vagy nem örülni...
2014. november 18. 17:59
Én ki nem állhatom Taylor Swift-et. Az egyik cikkbe az állt róla, hogy azért vált meg a göndör hajától, mert az XY-nal szakított. Meg, hogy rengeteg dalt írt arról, hogy a pasik milyenek, meg hogy milyen érzelmekről mond le az a valaki, meg bla, bla, bla...Én erre csak azt tudom mondani, hogy szegény lányka nem tudja magát hibáztatni semmiért. Mondjuk én Harry helyében egyáltalán nem mennék vissza hozzá, de hát ha ő kell neki, akkor jó...Csak majd ne panaszkodjon arra (ha esetleg összejönnének), hogy Taylorka ezt akarja Taylorka ilyen, stb...Nos sok sikert Harry
2014. november 18. 18:04
Szerintem csak gratulálni akart az albumhoz ha összeakart volna már jönni Taylorral már megtette volna hisz a lány meddig epekedett még utána.
2014. november 18. 18:06
|
|
|
Virdzsiii jobban le se írhattad volna
igazad van!
2014. november 18. 18:07
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
Idézet (Virdzsiii @ 2014.11.18. 17:59)
Én ki nem állhatom Taylor Swift-et. Az egyik cikkbe az állt róla, hogy azért vált meg a göndör hajától, mert az XY-nal szakított. Meg, hogy rengeteg dalt írt arról, hogy a pasik milyenek, meg hogy milyen érzelmekről mond le az a valaki, meg bla, bla, bla...Én erre csak azt tudom mondani, hogy szegény lányka nem tudja magát hibáztatni semmiért. Mondjuk én Harry helyében egyáltalán nem mennék vissza hozzá, de hát ha ő kell neki, akkor jó...Csak majd ne panaszkodjon arra (ha esetleg összejönnének), hogy Taylorka ezt akarja Taylorka ilyen, stb...Nos sok sikert Harry 
KÖSZÖNÖM
2014. november 18. 18:14
|
Erika 18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 207401 offline
|
jajmá... egy híres ember nem gratulálhat a másiknak rózsákkal, mert mindneki rögtön találgat. 1989 db rózsa az meg a az albumhoz illik, frappáns kis ötlet de nemhiszem hogy szerelem van mögötte...
de b*sszatok rá
de b*sszatok rá
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: