Vajna Tímea veséjét követeli egy beteg fiú
2014. november 18. 19:11
|
|
Nárciszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 195053 offline
|
Szerintem rendes volt tőle, hogy segített neki adománnyal, bár számára a fiú vadidegen volt, de mégis. Hogy miért nem az egész veséjét adta oda? Persze, ne viccelődjünk ezzel, de az ember a pénzét adja, máris az egész veséje kell. Szerintem nem igazán rohant minden problémázó oda jelentkezni, hogy:Majd én!, Majd én átadom az egyik vesémet!... ezen azért el kéne gondolkodni...
2014. november 18. 19:16
A fiatalember eléggé naiv volt.Szerintem Tímea csak mondta,hogy jófejnek tűnjön,de persze közben félt a beavatkozástól...azért valamelyest meglehet érteni!
2014. november 18. 20:01
|
|
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline
|
Nem igazán szívlelem Tímeát, de szerintem jogos amit az ügyben lépett. Én sem adnám csak úgy oda a vesémet valakinek, nekem is szükségem van rá! Sőt... az embereknek nem is szabad ilyet elvárnia. Szerintem meg örülhetett volna annak a 30 ezernek, mivel biztos több adományt kapott, hamár a Mokkában "szerepelt".
2014. november 18. 20:04
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
a srác sokat akar, pedig örülhetne, hogy anyagilag támogatva lett. nem gondolhatta, hogy csak úgy odaadja Tímea a veséjét.
2014. november 18. 20:16
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Valaki a kezét nyújtja, de az egész karja kell! Nem szívem csücske Timi, de azért nehogy már elvárja egy vadidegen, hogy rögtön a veséjét adja!!
2014. november 18. 20:44
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Én vesére várok ( dializált beteg vagyok ), de ez a srác olyan hülyeségeket hord összevissza, meg hordott mindig is össze vissza, hogy egy olyan ember ( mint én ), aki találkozott már transzplantáltal az nyom magának egy facepalmot.
zárójelben megemlítek pár dolgot:
Egy transzplantáción átesett ember 3 hónapot kell, hogy az otthonába töltsön, utána szabadon élheti mindennapjait.
Nem kell fizetnie a gyógyszerekért, mivel támogatja az állam ---> közgyógyigazolvágy, keressen rá aki akar.
Az útiköltséget az állam visszatéríti ( vagy állja ).
Nem kell steril szoba, nincs szükség különleges étrendre...
Ez a srác a halálom, mióta nekem is új szervre van szükségem.
zárójelben megemlítek pár dolgot:
Egy transzplantáción átesett ember 3 hónapot kell, hogy az otthonába töltsön, utána szabadon élheti mindennapjait.
Nem kell fizetnie a gyógyszerekért, mivel támogatja az állam ---> közgyógyigazolvágy, keressen rá aki akar.
Az útiköltséget az állam visszatéríti ( vagy állja ).
Nem kell steril szoba, nincs szükség különleges étrendre...
Ez a srác a halálom, mióta nekem is új szervre van szükségem.
2014. november 18. 20:46
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Plusz hozzátenném, hogy Magyarországon csak férj/feleség, vagy rokon adhat szervet egy betegnek, ez törvénybe van foglalva. ( a szervkereskedelem elkerülése végett ).
2014. november 18. 20:53
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Nem kellett volna ijen igeretet tenni. En is nagyot csalodtam volna ha nekem igernek meg valamit foleg ha az eletemrol van szo. Tenyleg cserbenhagyta!
2014. november 18. 21:24
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Nem tudom, mit hitt a fiú, vagy nincs tisztában a törvénnyel, vagy csak egyszerűen szidnia akarja Vajna Timikét.
Amit meg is értek.
Amit meg is értek.
2014. november 19. 06:44
Szegény fiú! Tímea rendesen cserben hagyta,de azért "próbált" segíteni neki!
2014. november 19. 07:02
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Valahol sajnálom a srácot, de azért akkor is túlzás ez a felháborodás a részéről. Egy vesét nem lehet csak úgy hip-hop kölcsönadni, rengeteg vizsgálat van, hogy megfelelő-e az adott szerv a betegnek, és még ha az is, akkor se biztos a siker. Ezzel csak azt éri el a srác, hogy senki nem mer majd neki segíteni, mert fél, hogy meghurcolják utána.
2014. november 19. 10:14
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Bocsánat,de sok hülyeséget hordott össze a srác!Ahhoz,hogy megfelelő vesét kapjon a donortól ,vagy 150 ponton egyeznie KELL és sok-soktovábbi szűrésen át kell esniük!!! Ha ebből egy eredmény is más az előírtnál nem adhat vesét! A szállítást és a kezelést a Dializist végző kórház rendezi INGYEN!!!
2014. november 19. 13:31
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
lol...tudom rohadtul nem vicces de ezt az agymenést ami itt folyik az kemény. Oké nem gondolom ,hogy fair csak úgy mindenkinek ígérgetnie a vesémet meg minden de most komolyan azt hitte a srác ,hogy majd a Vajna Timike feláldozza az ő szent veséjét ? Egyébként is nem akarom a kedves úriembert szapulni de azért egy minimálisan utána nézhetne annak ,hogy mi ,hogy van egy transzplantációnál... de lehet csak én vagyok az a hülye majom akinek ha ilyen jellegű problémája lenne megpróbálná a legtöbb információt összeszedni a transzplantációs eljárássokkal kapcsolatban.
2014. november 19. 17:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Czuppon Mónika @ 2014.11.19. 10:14)
Bocsánat,de sok hülyeséget hordott össze a srác!Ahhoz,hogy megfelelő vesét kapjon a donortól ,vagy 150 ponton egyeznie KELL és sok-soktovábbi szűrésen át kell esniük!!! Ha ebből egy eredmény is más az előírtnál nem adhat vesét! A szállítást és a kezelést a Dializist végző kórház rendezi INGYEN!!!
Wow, honnan szedted azt a 150 pontot? Most komolyan!
2014. november 19. 19:29
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Sajnálom a fiút, de szerintem is nagyon naiv. Nem hiszem, hogy bárki is megválna a veséjétõl, pláne azért mert még szüksége van rá.
Mondjuk felelõtlenség volt ilyet mondania a csajnak, csak hiú reményeket ébresztett szegény srácban.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: