Így festenek a Disney-hercegnők valós méretekkel
2014. november 18. 06:52
én gyerekként észre se vettem mennyire vékonyak, most meg már nem is érdekel. aki ilyeneken fennakad, vagy egy rajzfilmfigurával próbál azonosulni, mind testileg, mind szellemileg annál mentális zavarok vannak
2014. november 18. 10:35
|
|
krisztii888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 199459 offline
|
Nem vettem észere semmi különbséget.
2014. november 18. 11:41
Na ha igy lettek volna az eredeti rajzfilmbe talan par lany nem gondolna h.dagat!
2014. november 18. 12:16
Én nem akartam olyan lenni, mint ezek a hercegnők. Mondjuk az biztos, hogy így reálisabban néznek ki, de szerintem nem kell őket átalakítani. A mesefiguráknak, nem kell ilyen reálisnak lenniük. Lehet én vagyok az egyetlen, akinek jobban tetszenek úgy, ahogy eddig voltak.
2014. november 18. 17:59
Szerintem ez egy átlagos testalkat, nem is sovány és nem is túl kövér hanem pont jó. Teljesen egyet értek azzal hogy a kisebbeknek meg kellene tanulniuk hogy nem mindenki lehet tökéletes! De sajnos ez a mostani világban igencsak nehéz. Magam is láttam már hogy valakit az utcán leszóltak mert tolószékben ült, borzasztó volt látni hogy holmi jött-ment így megbánt egy embert aki nem tehet róla hogy beteg.
2014. november 18. 18:07
Sosem szerettem a hercegnőket, mindegyik egy sztereotipikus nő, akik törékenyek és védelmezést igényelnek meg stb... Egyszerűen utálom őket. Hazugságokat tömnek a gyerekek fejébe kiskoruktól kezdve. Hányingerkeltő. Én szerencse, hogy sosem szerettem azokat, mint a többi lány.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. november 18. 20:29
Én nem akartam soha egyik Disney-hercegnőre sem hasonlítani, szóval nem rokkantam bele, hogy nem leszek olyan vékony, mint mondjuk Ariel. Mikor én ezeket a meséket néztem, rohadtul nem azzal foglalkoztam, hogy kinek mekkora a mérete. Szerény véleményem szerint sokkal szebbek így, mint ha hajszál vékonyak lennének, sokkal élethűbbek a karakterek.
2014. november 18. 20:41
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Őszintén szólva sokkal jobban néznek ki így. Imádom a Disney meséket meg minden, de sosem értettem ezeket az ábrázolásokat...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.