A BuzzFeed illusztrátora faragott egy kicsit többek között Arielen, Belle-en és Elsán is, hogy realisztikusabban nézzenek ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így festenek a Disney-hercegnők valós méretekkel
2014. november 17. 09:11
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nah,ezeket a képeket én is láttam!Igen,ez így igaz!
2014. november 17. 09:13
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
A szépség és szörnyetegben szerintem fűzőt hordott Belle, de lehet, hogy tévedek, márpedig fűzővel lehet olyan vékony dereka. Egyébként én ezt nem értem, én ezeken a meséken nőttem fel és sosem akartam emiatt ilyen derekat. Vagy úgy kinézni mint ők. Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy így néznek ki, vagy ha igen, jelentkezzen az, aki olyanná akart válni, mint ők. Én imádom Ariel-t, és persze, még most is szívesen lennék sellő, de gyerekként is tudtam, hogy ez lehetetlen. A mai gyerekekkel maximum annyi a baj, hogy az sem tudják, mi az az ÉLET.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2014. november 17. 10:41
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Érdekes, de sokkal valóságosabbnak tűnik... De még ha nem is természetes maradjanak csak a régi testnél!
2014. november 17. 11:14
|
|
Blackberry_SIMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 231782 offline
|
nekem a disneyes jobban tetszik
2014. november 17. 11:43
Mikor rá néztem a képre hülye voltam észre venni a különbséget,pedig kiszúrta a szemem.Sokkal élethűbb,bár valamelyikük nagyon is 'elhízott' .Pl Ariel,nem tudom,hogy bírja el azt az uszonyt.
2014. november 17. 12:11
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"Minden kislány, aki a Disney meséin nőtt fel, dédelgette azt az álmot, hogy egyszer olyan lesz, mint a rajzfilmekben látott kedvenc hercegnői" -> Kivéve akkor engem.
"akiket próbáltak hétköznapi lányokként ábrázolni, ám mivel a tökéletességre törekedtek, ezért külsejük egytől-egyig hibátlan" -> Lehet hülyének nézni, de szerintem ez nem igaz.
Ráadásul ez utóbbira most jöttem rá igazán, hogy láttam a módosított rajzokat. Azt kell mondjam, hogy a valóság sokkal szimpatikusabb és arányosabb, mint az eredeti. Simán mehettek volna így is adásba a hercegnők, szerény véleményem szerint a valós csípő és derékarány inkább dobott volna az összhatáson.
Azon meg le vagyok döbbenve, hogy egyesek szerint az eredeti méretarány szerint némelyik figura elhízott/kövér.
Ezek után nem csodálkozom a sok testképzavaros (kis)csajon. Emberek, ébredjetek már fel, de tényleg! EGYIK SEM KÖVÉR! Sőt, ez lenne az ideális!
"akiket próbáltak hétköznapi lányokként ábrázolni, ám mivel a tökéletességre törekedtek, ezért külsejük egytől-egyig hibátlan" -> Lehet hülyének nézni, de szerintem ez nem igaz.
Ráadásul ez utóbbira most jöttem rá igazán, hogy láttam a módosított rajzokat. Azt kell mondjam, hogy a valóság sokkal szimpatikusabb és arányosabb, mint az eredeti. Simán mehettek volna így is adásba a hercegnők, szerény véleményem szerint a valós csípő és derékarány inkább dobott volna az összhatáson.
Azon meg le vagyok döbbenve, hogy egyesek szerint az eredeti méretarány szerint némelyik figura elhízott/kövér.
2014. november 17. 13:02
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Hát nem tudom, nekem ez úgy látszik kimaradt az életemből. Sosem akartam rájuk hasonlítani, mindig is tudtam, hogy ezek mesék, itt van ilyen, de a valóságban azért teljesen más. Sose kötöttem bele abba, hogy egy mese hogyan van megrajzolva. Például a Sharon naplójában, ha jól emlékszem, négy ujjuk van meg szögletes a fejük. És szerintem senkinek nem okozott károsodást, hogy így lettek megrajzolva (más kérdés, hogy az okát a mai napig nem értem).
2014. november 17. 13:14
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Világéletemben imádtam ezeket a meséket,de soha nem akartam olyan lenni,mint például Ariel.Szerintem akinek van egy reális önképe,az tudja,hogy a valóságban nincsenek ilyen arányokkal rendelkező emberek(szóljatok,ha tévedek).Ez csak mese,nem kell mindjárt ezt is testképzavar kialakulási okának kikiáltani csakazért,mert most épp a vékony embereket "divat" piszkálni.
2014. november 17. 13:15
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.11.17. 12:11)
Ezek után nem csodálkozom a sok testképzavaros (kis)csajon. Emberek, ébredjetek már fel, de tényleg! EGYIK SEM KÖVÉR! Sőt, ez lenne az ideális!
Szintén megdöbbentett. Egyébként érettebb fejjel tűnik csak fel, hogy pl.: vállig érő, teltebb lányok valahogy nincsenek a mesében. Pedig az utcán szembejön néhány. Vagy nagyon vékonyak, vagy túlzóan kövérek, mintha a kettő között nem létezne átmenet. Ez a darázsderék mánia szerintem a legirritálóbb. Nem mindenki a csontkollekciókra bukik, mégis úgy van beállítva: ha nem vagy 60 kiló vasággyal, az már kövér kategória. Marhaság.
2014. november 17. 13:17
Nekem se fordult meg még osha a fejembn,hogy de jó lenne ha úgy néznék ki mint ők.
2014. november 17. 13:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2014.11.17. 13:14)
Világéletemben imádtam ezeket a meséket,de soha nem akartam olyan lenni,mint például Ariel.Szerintem akinek van egy reális önképe,az tudja,hogy a valóságban nincsenek ilyen arányokkal rendelkező emberek(szóljatok,ha tévedek).Ez csak mese,nem kell mindjárt ezt is testképzavar kialakulási okának kikiáltani csakazért,mert most épp a vékony embereket "divat" piszkálni.
Nem ezektől a meséktől lesz valaki testképzavaros, hanem a pálcika, elől deszka, hátul léc modellektől és azoktól a hiperszuper fotóktól, amik úgy jelennek meg nyomtatásban, meg mindenütt máshol, hogy agyon vannak retusálva.
Engem az döbbentett le, hogy ezek a figurák arányosan, a valóságnak megfelelően megrajzolva egyesek szerint kövérek.
2014. november 17. 13:45
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.11.17. 13:20)
Nem ezektől a meséktől lesz valaki testképzavaros, hanem a pálcika, elől deszka, hátul léc modellektől és azoktól a hiperszuper fotóktól, amik úgy jelennek meg nyomtatásban, meg mindenütt máshol, hogy agyon vannak retusálva.
Engem az döbbentett le, hogy ezek a figurák arányosan, a valóságnak megfelelően megrajzolva egyesek szerint kövérek.
Holott egyáltalán nem azok, ez a normális, átlagos alak, ami messze nem meríti a kövér szócska fogalmát. Na, ez a megdöbbentő.
Azokon a fotókon én is sokat gondolkodtam,vannak amelyek egyenesen ijesztőek.Bár ha személyesen beszélnénk,lehet álszentnek tartanál,mert a 170 cm-es magasságomhoz vagyok 51 kiló,bár mentségemre szóljon,hogy a napi ötszöri étkezés mindig meg van,és nem salátán élek.Bár soha nem tartoztam ebbe a kategóriába,ami szerintem is túl sok.
Én amikor először megnéztem a képeket,eleinte furcsa volt a szememnek,elvégre annyira megszoktam már őket az évek alatt olyannak,amilyenek.Bár aki őket kövérnek hívja,annak ajánlanék egy szemüveget.
Viszont ami nekem kicsit személyes kérdés,hogy szerintem igazán megférhetne a vékony és a teltebb lány is egymás mellett.Nem értem miért kell mindig vagy az egyiket vagy a másikat piszkálni.Személyes tapasztalat,engem az utóbbi időben nem egyszer vádoltak meg azzal,hogy nem eszem rendesen.Általában így hangzanak a mondatok:"Annyira szép lány vagy,mehetnél modellnek,tetszel meg minden,de nem ennél többet?"Köszi,tényleg...Csakazért nem lehet az ember vékony,mert ilyenek az adottságai?Nem állnak ki a csontjaim,nincs beesett arcom,és mégis megkapom.Én nem éheztetem magam,ahogy a ducibbak se szándékosan olyanok,amilyenek.Én legalábbis ezt vallom,bár az rettenetesen kiábrándít,amikor valaki olyan csontsoványra akar fogyni,mint az általam belinkelt lány.Nem feltétlenül esztétikai szempontból,hanem egézségügyileg sem nyerő választás ennyire lefogyni.
Kicsit elkanyarodtam,lehet zavarosan is fogalmaztam,de arra akartam kilyukadni,hogy én ahogy igyekszem nem ítélkezni borító alapján(ember vagyok,1-2 alkalommal én is ítélkezem,hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem),úgy mások is lehetnének ilyenek,és nem kellene hol az egyiket piszkálni hol a másikat.Valószínűleg ilyen sose lesz,örök álmodozó és naív vagyok,de olyan jó lenne egyszer úgy felébredni,ha nagyobb lenne az elfogadás.
2014. november 17. 13:54
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nos én se vagyok a megfelelő testsúlyban a koromhoz képest. Viszont sose akartam úgy kinézni (alakról beszélek) mint Ariel, vagy Elsa. Hanem mint ő .. Modell de nem csontsovány, pont a megfelelő testsúly.
Én személy szerint már kezdek lefogyni, az alakom már szebb ( a papóm,testvérem, akit már csak ritkán látok, és anyum szerint).
AMÚGY ÍGY SE KÖVÉREK ezek a figurák. szerintem
Én személy szerint már kezdek lefogyni, az alakom már szebb ( a papóm,testvérem, akit már csak ritkán látok, és anyum szerint).
AMÚGY ÍGY SE KÖVÉREK ezek a figurák. szerintem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.