Starity

Így festenek a Disney-hercegnők valós méretekkel

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 17. 09:06 #1
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
A BuzzFeed illusztrátora faragott egy kicsit többek között Arielen, Belle-en és Elsán is, hogy realisztikusabban nézzenek ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. november 17. 09:11 #2
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Nah,ezeket a képeket én is láttam!Igen,ez így igaz!
2014. november 17. 09:13 #3
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
A szépség és szörnyetegben szerintem fűzőt hordott Belle, de lehet, hogy tévedek, márpedig fűzővel lehet olyan vékony dereka. Egyébként én ezt nem értem, én ezeken a meséken nőttem fel és sosem akartam emiatt ilyen derekat. Vagy úgy kinézni mint ők. Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy így néznek ki, vagy ha igen, jelentkezzen az, aki olyanná akart válni, mint ők. Én imádom Ariel-t, és persze, még most is szívesen lennék sellő, de gyerekként is tudtam, hogy ez lehetetlen. A mai gyerekekkel maximum annyi a baj, hogy az sem tudják, mi az az ÉLET. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2014. november 17. 09:36 #4
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
Hozzászólás: 1648
Csatolások: 0
Azonosító: 164487
Az egyiknél normális, de soknál olyan, mintha ellenne hízva!!! Fúj...
2014. november 17. 09:57 #5
Lauruska9
Lauruska9
Hozzászólás: 614
Csatolások: 431
Azonosító: 231574
Így valósághűbb.
2014. november 17. 10:40 #6
Nelia
Nelia
gasoline

StátuszI forgive, but I never forget!
Hozzászólás: 5151
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
Elég érdekesek.
2014. november 17. 10:41 #7
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Érdekes, de sokkal valóságosabbnak tűnik... De még ha nem is természetes maradjanak csak a régi testnél! biggrin.gif
2014. november 17. 11:12 #8
- törölt felhasználó -    
úristen, hát van különbség:DD
2014. november 17. 11:14 #9
Blackberry_SIM
Blackberry_SIM
új tag

Státusz- Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél!
Hozzászólás: 27
Azonosító: 231782
nekem a disneyes jobban tetszik biggrin.gif
2014. november 17. 11:43 #10
- törölt felhasználó -    
Mikor rá néztem a képre hülye voltam észre venni a különbséget,pedig kiszúrta a szemem.Sokkal élethűbb,bár valamelyikük nagyon is 'elhízott' .Pl Ariel,nem tudom,hogy bírja el azt az uszonyt.
2014. november 17. 11:43 #11
M.Melánia
M.Melánia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Azonosító: 198818
Érdekes cikk lett smileeee.gif
2014. november 17. 12:02 #12
Sarah96
Sarah96

StátuszCélozz magasra és üss övön alul.
Hozzászólás: 937
Azonosító: 189178
Néhol már el vannak. Szerintem Pocahontas alakja pl. teljesen normális volt alapból.
2014. november 17. 12:11 #13
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
"Minden kislány, aki a Disney meséin nőtt fel, dédelgette azt az álmot, hogy egyszer olyan lesz, mint a rajzfilmekben látott kedvenc hercegnői" -> Kivéve akkor engem. rohog.gif

"akiket próbáltak hétköznapi lányokként ábrázolni, ám mivel a tökéletességre törekedtek, ezért külsejük egytől-egyig hibátlan" -> Lehet hülyének nézni, de szerintem ez nem igaz.

Ráadásul ez utóbbira most jöttem rá igazán, hogy láttam a módosított rajzokat. Azt kell mondjam, hogy a valóság sokkal szimpatikusabb és arányosabb, mint az eredeti. Simán mehettek volna így is adásba a hercegnők, szerény véleményem szerint a valós csípő és derékarány inkább dobott volna az összhatáson.

Azon meg le vagyok döbbenve, hogy egyesek szerint az eredeti méretarány szerint némelyik figura elhízott/kövér. blink.gif 110.gif Ezek után nem csodálkozom a sok testképzavaros (kis)csajon. Emberek, ébredjetek már fel, de tényleg! EGYIK SEM KÖVÉR! Sőt, ez lenne az ideális!
3 felhasználónak tetszik: Josh_, Lindsay019, Lil98
2014. november 17. 13:02 #14
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Hát nem tudom, nekem ez úgy látszik kimaradt az életemből. Sosem akartam rájuk hasonlítani, mindig is tudtam, hogy ezek mesék, itt van ilyen, de a valóságban azért teljesen más. Sose kötöttem bele abba, hogy egy mese hogyan van megrajzolva. Például a Sharon naplójában, ha jól emlékszem, négy ujjuk van meg szögletes a fejük. És szerintem senkinek nem okozott károsodást, hogy így lettek megrajzolva (más kérdés, hogy az okát a mai napig nem értem).
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Lindsay019, Lil98
2014. november 17. 13:14 #15
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Világéletemben imádtam ezeket a meséket,de soha nem akartam olyan lenni,mint például Ariel.Szerintem akinek van egy reális önképe,az tudja,hogy a valóságban nincsenek ilyen arányokkal rendelkező emberek(szóljatok,ha tévedek).Ez csak mese,nem kell mindjárt ezt is testképzavar kialakulási okának kikiáltani csakazért,mert most épp a vékony embereket "divat" piszkálni.
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, Lil98
2014. november 17. 13:15 #16
Josh_
Josh_
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.11.17. 12:11)
Azon meg le vagyok döbbenve, hogy egyesek szerint az eredeti méretarány szerint némelyik figura elhízott/kövér. blink.gif 110.gif Ezek után nem csodálkozom a sok testképzavaros (kis)csajon. Emberek, ébredjetek már fel, de tényleg! EGYIK SEM KÖVÉR! Sőt, ez lenne az ideális!

Szintén megdöbbentett. Egyébként érettebb fejjel tűnik csak fel, hogy pl.: vállig érő, teltebb lányok valahogy nincsenek a mesében. Pedig az utcán szembejön néhány. Vagy nagyon vékonyak, vagy túlzóan kövérek, mintha a kettő között nem létezne átmenet. Ez a darázsderék mánia szerintem a legirritálóbb. Nem mindenki a csontkollekciókra bukik, mégis úgy van beállítva: ha nem vagy 60 kiló vasággyal, az már kövér kategória. Marhaság.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Lil98
2014. november 17. 13:17 #17
- törölt felhasználó -    
Nekem se fordult meg még osha a fejembn,hogy de jó lenne ha úgy néznék ki mint ők. biggrin.gif
2014. november 17. 13:20 #18
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (An_d_a @ 2014.11.17. 13:14)
Világéletemben imádtam ezeket a meséket,de soha nem akartam olyan lenni,mint például Ariel.Szerintem akinek van egy reális önképe,az tudja,hogy a valóságban nincsenek ilyen arányokkal rendelkező emberek(szóljatok,ha tévedek).Ez csak mese,nem kell mindjárt ezt is testképzavar kialakulási okának kikiáltani csakazért,mert most épp a vékony embereket "divat" piszkálni.

Nem ezektől a meséktől lesz valaki testképzavaros, hanem a pálcika, elől deszka, hátul léc modellektől és azoktól a hiperszuper fotóktól, amik úgy jelennek meg nyomtatásban, meg mindenütt máshol, hogy agyon vannak retusálva.
Engem az döbbentett le, hogy ezek a figurák arányosan, a valóságnak megfelelően megrajzolva egyesek szerint kövérek. 110.gif Holott egyáltalán nem azok, ez a normális, átlagos alak, ami messze nem meríti a kövér szócska fogalmát. Na, ez a megdöbbentő.
3 felhasználónak tetszik: Josh_, Lindsay019, Lil98
2014. november 17. 13:45 #19
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.11.17. 13:20)
Nem ezektől a meséktől lesz valaki testképzavaros, hanem a pálcika, elől deszka, hátul léc modellektől és azoktól a hiperszuper fotóktól, amik úgy jelennek meg nyomtatásban, meg mindenütt máshol, hogy agyon vannak retusálva.
Engem az döbbentett le, hogy ezek a figurák arányosan, a valóságnak megfelelően megrajzolva egyesek szerint kövérek. 110.gif Holott egyáltalán nem azok, ez a normális, átlagos alak, ami messze nem meríti a kövér szócska fogalmát. Na, ez a megdöbbentő.

Azokon a fotókon én is sokat gondolkodtam,vannak amelyek egyenesen ijesztőek.Bár ha személyesen beszélnénk,lehet álszentnek tartanál,mert a 170 cm-es magasságomhoz vagyok 51 kiló,bár mentségemre szóljon,hogy a napi ötszöri étkezés mindig meg van,és nem salátán élek.Bár soha nem tartoztam ebbe a kategóriába,ami szerintem is túl sok.
Én amikor először megnéztem a képeket,eleinte furcsa volt a szememnek,elvégre annyira megszoktam már őket az évek alatt olyannak,amilyenek.Bár aki őket kövérnek hívja,annak ajánlanék egy szemüveget. mellow.gif
Viszont ami nekem kicsit személyes kérdés,hogy szerintem igazán megférhetne a vékony és a teltebb lány is egymás mellett.Nem értem miért kell mindig vagy az egyiket vagy a másikat piszkálni.Személyes tapasztalat,engem az utóbbi időben nem egyszer vádoltak meg azzal,hogy nem eszem rendesen.Általában így hangzanak a mondatok:"Annyira szép lány vagy,mehetnél modellnek,tetszel meg minden,de nem ennél többet?"Köszi,tényleg...Csakazért nem lehet az ember vékony,mert ilyenek az adottságai?Nem állnak ki a csontjaim,nincs beesett arcom,és mégis megkapom.Én nem éheztetem magam,ahogy a ducibbak se szándékosan olyanok,amilyenek.Én legalábbis ezt vallom,bár az rettenetesen kiábrándít,amikor valaki olyan csontsoványra akar fogyni,mint az általam belinkelt lány.Nem feltétlenül esztétikai szempontból,hanem egézségügyileg sem nyerő választás ennyire lefogyni.
Kicsit elkanyarodtam,lehet zavarosan is fogalmaztam,de arra akartam kilyukadni,hogy én ahogy igyekszem nem ítélkezni borító alapján(ember vagyok,1-2 alkalommal én is ítélkezem,hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem),úgy mások is lehetnének ilyenek,és nem kellene hol az egyiket piszkálni hol a másikat.Valószínűleg ilyen sose lesz,örök álmodozó és naív vagyok,de olyan jó lenne egyszer úgy felébredni,ha nagyobb lenne az elfogadás.
3 felhasználónak tetszik: Rocket, Lindsay019, Lil98
2014. november 17. 13:54 #20
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Nos én se vagyok a megfelelő testsúlyban a koromhoz képest. Viszont sose akartam úgy kinézni (alakról beszélek) mint Ariel, vagy Elsa. Hanem mint ő .. Modell de nem csontsovány, pont a megfelelő testsúly.
Én személy szerint már kezdek lefogyni, az alakom már szebb ( a papóm,testvérem, akit már csak ritkán látok, és anyum szerint).

AMÚGY ÍGY SE KÖVÉREK ezek a figurák. szerintem smileeee.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!