Andelic Jonathan távozott az X-Faktorból
2014. november 16. 19:12
Most is úgy gondolom, hogy nem nekik kellet volna párbajozniuk. Voltak náluk százszor gyengébbek is, azok mégis továbbjutottak. Az aranyos kis Spoon kieshetne már a francba, de gondolom még sokáig bent lesznek, na mégis miért? A Tha Shudras állat volt megint, de szerintem már nem húzzák sokáig sajnos.
2014. november 16. 19:26
jaj g. elaludtam rajtad olyan sokáig beszéltél
ez igaz
ez igaz
2014. november 16. 19:51
Idézet (Mirrors @ 2014.11.16. 17:00)
Én nagyon sajnálom, hogy ő esett ki, szerintem eleve párbajoznia sem kellett volna. Meg Julinak sem. Alig várom már, hogy a Spoon kiessen, mert ők egyáltalán nem valóak az X-Faktorba. Mindenki csak a "helyességük" miatt szavaz rájuk, pedig szerintem még csak nem is néznek ki jól.
Szerintem meg igenis illenek az X-Faktorba, de ezt nem pozitívan mondom
Valamint én Benji-nek szurkolok, gyönyörű volt amit énekelt
2014. november 16. 19:59
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Annyira sajnáltam G-t, hogy már másodjára esett ez meg vele, hogy két mentoráltja között kellett választania. Egyáltalán nem azoknak kellett volna párbajozni akik párbajoztak. Nem tudom mikor fog már az az álarcos csapat kiesni, de kicsit idegesítő, hogy sokkal tehetségesebbek esnek ki.
2014. november 16. 21:12
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Kieshetnének a kanalak!
2014. november 17. 00:26
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Szerintem egyáltalán nem Jota kellett kiesnie hanem valaki másnak
2014. november 17. 08:30
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
"maszkos borzalom"
Túlkéne látni a maszkokon, és meglátni az igazi zeneiséget, amik ők képviselnek. Önmagukat adják, lazán, stílusosan adják elő hétről-hétre a dalaikat, és ez az igazán megfogó bennük.
Továbbá mutass egy másik idei versenyzőt, aki olyan szinten tartja a kapcsolatot a rajongóival, mint a Tha Shudras:)
Túlkéne látni a maszkokon, és meglátni az igazi zeneiséget, amik ők képviselnek. Önmagukat adják, lazán, stílusosan adják elő hétről-hétre a dalaikat, és ez az igazán megfogó bennük.
Továbbá mutass egy másik idei versenyzőt, aki olyan szinten tartja a kapcsolatot a rajongóival, mint a Tha Shudras:)
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. november 17. 10:25
Idézet (kittey @ 2014.11.16. 19:26)
jaj g. elaludtam rajtad olyan sokáig beszéltél
ez igaz
ez igaz
Én pedig kifejezetten bírom a manuszt, azt viszont nem titkolom, hogy előítéleteim voltak az irányába, amelyek egyike sem volt helytálló. Túlárad benne az érzelem, mégsem ömleng mint Tóth G., nem esik barokkos túlzásokba mint Alföldi és nem pipogya mint Szikora. Korrekt, lelkiismeretes a saját versenyzőit nem magasztalja a mennyekig és nem rest kiemelni azokat az erényeket, amelyekkel a többi mentor versenyzői rendelkeznek. Tavaly Alföldinek szorítottam, mint a legnormálisabb mentor és a legszínesebb egyéniségek is nála voltak, most G-nek és csapatának bár Jonatánt egyáltalán nem kedveltem, de Julit és Zsófit igen. Sajnos már csak Juli van bent és mint az érződik 1-2 adás múlva neki is menni kell.
Egyszer olyan jó lenne, ha tényleg nem csak a kinézetre szavaznának, már-már kezdi minden varázsát elveszíteni a műsor. Igazából az X-nek sosem voltam rajongója, a Mega volt még kezdetben jó, ahol a hang, kiállás, egyéniség együtt játszottak szerepet, Rúzsa Magdiig bezáróan imádtam a Megát. Aztán a 4-ben lecserélték a zsűrit is, meg már olyan semmilyenek voltak az énekesek is.
Itt is azt látom, hogy kiáll a szépfiú végigüvölt 2 és fél percet, Tóth Gabi el van ájulva, a tini lányok sikongatnak, de engem egyáltalán nem fog meg a produkció. Mért nem csukják be a szemüket egy percre a khm ún. "nézők" és vállnak hallgatókká? Akkor talán nem álarcos majmoznák le az egyébként baromi jó és világviszonylatban majdhogynem egyedi hanggal rendelkező énekest és fény derülne a 2 Ricsi mennyire rossz látvány nélkül.
1 felhasználónak tetszik:
Earth Song
2014. november 17. 16:42
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ez, az! Hajrá Bella és Benji!!!!!!!!!!!
2014. november 17. 17:00
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
az utóbbi 3 adást már nem néztem, de kezd vicces lenni, hogy folyton egy kategóriában levő versenyzők párbajoznak
nem bunda... csííí... amúgy bírtam Jotát, nagyon jó hangszíne volt, sőt, brutál jó, a Julitól meg kiráz a hideg, na mind1. ez van lényeg, hogy a kanál-fiúk még bent vannak, pf XD
2014. november 17. 17:56
Nagyon, nagyon örülök hogy elment
Az oszt.társam fatherja azt mondta hogy ő egy meleg b*zi XDdddd
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.