Kylie Jenner póthaj-kollekciót dob piacra
2014. november 22. 15:08
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Teljesen egyetértek Porciccával. Ne magunkból induljunk ki. A szülei milliárdosok. Ő sok mindent megtehet, minek tanuljon. Megmondom őszintén hogyha én is olyanok körülmények között nőnék fel mint ő, engem egy cseppet sem érdekelne az iskola, hiszen tudom, hogy a jövőm már be van biztosítva.
2014. november 22. 18:47
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Ne jöjjünk már ezzel a "Minek tanuljon, be van biztosítva pénzügyileg" dologgal. Emma Watson például nem a szülei pénzéből él, hanem színésznő, akinek folyamatosan jönnek új szerepei. Mégis megszerezte a diplomáját is, de számos más eset van, amikor a szülők által dől a pénz, de a gyerkőcök mégis tanulnak. Engem nem érdekel, hogy mit csinál Kylie, az ő dolga, de azért az se hülye, aki tanul.
2014. november 22. 19:13
Ez a csaj úgy teszi tönkre magát, ahogy kell, és nem értem miért néznek fel rá tinilányok ezrei. Tiszta mű, mű a haja, egy kiló sminket visel. Az pedig, hogy műhajat dob piacra, még nem is lenne baj, node ő nem rendes, átlagos színekben teszi ezt (mint a barna, szőke, stb.) hanem ebben az ocsmány zöldben, és ezért elkér több ezer forintot. De leginkább csak azokat sajnálom, akik vannak olyan elmelágyultak, hogy ezért pénzt is költenek
2014. november 22. 19:36
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ettől a csajtól a hideg ráz. Úgy néz ki, mint egy kiélt 30 éves.
A póthajat pedig alapból visszataszítónak találom.
A póthajat pedig alapból visszataszítónak találom.
2014. november 23. 10:46
Nagyon tönkreteszi magát ez a lány..hogy néz ki? Nagyon közönséges.. és ez a póthaj kollekció is..visszataszítónak találom..
2014. november 23. 13:19
annyira szánalmas ez a csaj. ezekkel a feltöltött ajkakkal, meg ezzel a hülye póthajjal. egyszerűen utálom őt
2014. november 24. 10:14
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Deminek sokkal jobban áll ez a haj
....és ahogy szokás mondani: Lopott holmi nem áll jól!
2014. november 25. 20:21
|
|
Irinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 192567 offline
|
valószínű, hogy sokkal drágábban fogják az emberek megvásárolni a póthajat... egyébként nem is értem, hogy minek ezeket a póthajakat erőltetni. persze egy hírességnél más, mert ő a legjobb fodrászokkal rakatja fel, és majdhogynem észre se lehet venni. de nagyon sok lanyon katasztrofa
2014. november 25. 21:41
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nekem is az a véleményem, hogy van aki nagyon szépen feltudja tenni, és sajnos abból vannak kevesebben.... A mai kisebb fodrászok katasztrófa, ahogy felteszik.
2014. december 01. 17:46
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
há' neki is élni kell valamiből!
2015. május 07. 21:10
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
Csodás eredmény, hogy 17 évesen póthaja van, feltöltette az ajkait, műkörme van, és ki tudja még, hogy mit csinált, amiről nem tudunk..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: