Starity

Kylie Jenner póthaj-kollekciót dob piacra

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 16. 12:29 #41
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Ez már karrier! beer.gif
Kiadta a póthaj kollekcióját, következőleg gondolom ő is csináltat majd parfümöt, aztán saját ruhamárkája is lesz.. rohog.gif

Amúgy kérdezném én a hozzászólók 30%-ától, hogy mégis, hogy kapcsolódik ide a nagy szája?! Ja plasztikáztatta, ha nem szerintem senkinek semmi köze hozzá, ha így érzi magát jól a bőrében akkor ez van. Törődjetek bele. pardon.gif
2014. november 16. 14:16 #42
- törölt felhasználó -    
Annyira imádom, hogy ti a kbaszott élő fába is bele tudtok kötni biggrin.gif Ha prűd lenne, netán olyan unique mint ti, és a családja nem a valóságshowkból hanem mondjuk esetleg egy átlagos munkából élne meg, akkor egyből változna a véleményetek, igaz? Mert ha valaki éppen nem szimpatikus, vagy nem olyan életet él amit ti elvárnátok mástól, akkor ott már bajok vannak, mert hogy képzelik hogy nem tökéletesek biggrin.gif Egyébként én nem látom hogy miért "rbancos" a kinézete, de gondolom nektek van igazatok. Ahogy mindig. Menjetek picsogni hogy mennyi a rbanc ebben a generációban, meg hogy mennyire gáz a társadalom meg a világ, a lényeg az hogy ti egytől-egyig jó emberek vagytok mert hát ti nem plasztikáztatjátok a szátokat meg 17 évesen még barbibabáztok. Ezek a dumák, nem?
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. november 16. 14:30 #43
pamoreworld
pamoreworld
visszatérő vendég

StátuszPrinceton-Plainsboro
Hozzászólás: 139
Csatolások: 0
Azonosító: 232770
Hát szerintem egyáltalán nem csunya és biztos jol néz ki a póhaj, sőt neki is jól áll.Engem csak az zavar, hogy szerintem még túl fiatal ehez.
Jó, őt és a családját biztos nem zavarja, de szerintem( és ez saját vélemény) még elég fiatal.Amugy nem értem miért mindig a külsövel törödtök, attol még, hogy a szája nagy lehet még kedves is.
Vagy nem, kitudja...
2014. november 16. 15:20 #44
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.11.16. 14:16)
Annyira imádom, hogy ti a kbaszott élő fába is bele tudtok kötni biggrin.gif Ha prűd lenne, netán olyan unique mint ti, és a családja nem a valóságshowkból hanem mondjuk esetleg egy átlagos munkából élne meg, akkor egyből változna a véleményetek, igaz? Mert ha valaki éppen nem szimpatikus, vagy nem olyan életet él amit ti elvárnátok mástól, akkor ott már bajok vannak, mert hogy képzelik hogy nem tökéletesek biggrin.gif Egyébként én nem látom hogy miért "rbancos" a kinézete, de gondolom nektek van igazatok. Ahogy mindig. Menjetek picsogni hogy mennyi a rbanc ebben a generációban, meg hogy mennyire gáz a társadalom meg a világ, a lényeg az hogy ti egytől-egyig jó emberek vagytok mert hát ti nem plasztikáztatjátok a szátokat meg 17 évesen még barbibabáztok. Ezek a dumák, nem?

Nekem az a kedvencem, mikor lebutázzák őket. Nem tudom a ruhájuk színéből, esetleg a szájuk formájából sikerül leszűrni ezt, de oké. De mégis ők csináltak milliókat "a semmiből", nem azok, akik lebutázzák őket. rohog.gif De ez nyilván csak azért van, mert ők tisztességesen VAGY SEHOGY SEM akarnak meggazdagodni.
2014. november 16. 17:28 #45
- törölt felhasználó -    
Miért is kötekedés az, hogy semmi értelme és értéke nincs annak amit csinál? A 17 éveseket pedig egyáltalán nem gyerekként kellene már kezelni (18 éves kort hogy is hívják hivatalosan?-úgy hívják felnőttkor rolleyes.gif ) igenis csinálhatna ennél többet
2014. november 16. 17:33 #46
- törölt felhasználó -    

meghajolo.gif meghajolo.gif
2014. november 16. 17:34 #47
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Alapból nincs semmi értelme a póthajnak. Nem értem, hogy az emberek miért nem jó az amit a természet adot nekik.
2014. november 16. 19:20 #48
kutyuska01
kutyuska01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Csatolások: 3
Azonosító: 234261

pompom.gif
2014. november 17. 06:32 #49
luluxD
luluxD
visszatérő vendég

StátuszARCTIC monkeys not artic monkeys, pls it's not so hard
Hozzászólás: 490
Azonosító: 186626
Zita Twilight teljesen egyetértek biggrin.gif
2014. november 17. 06:40 #50
- törölt felhasználó -    
Nem értem az olyan embereket akik 5 tonna és hosszú hajat rakatnak fel maguknak ! Mindegy egésségükre smileeee.gif sok sikert Kylie !
2014. november 17. 20:48 #51
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Azonosító: 154155
Beyla: akarmelyik cikk hozzaszolasait vegigolvasom te mindegyik cikkben szereplo sztarrol/ sztarokrol csak rosszat tudsz mondani....nem ertem mi bajod van mindenkivel...ha nem tetszik valami (mondjuk az egesz starity) akkor minek regisztraltal?????? ohmy.gif nem ertem az ilyen negativ embereket akik mindenben csak a rosszat latjak es csak rosszat tudnak mondani mindenrol es mindenkirol... wink.gif amugy meg gratulálok Kylie-nak hogy probal kitorni a noverei arnyekabol:) csak igy tovabb :*
2014. november 18. 16:02 #52
- törölt felhasználó -    
Emberek! ne mondjátok már hogy ez a száj természetesen nőtt meg akkorára!XD (láttam képet hogy milyen volt)
2014. november 18. 16:29 #53
krisztinaa 22
krisztinaa 22
visszatérő vendég

Státusz,,Élj a pillanatnak, mert minden más bizonytalan!"-Louis Tomlinson <3
Hozzászólás: 478
Azonosító: 204511
Azigen! o.O
2014. november 18. 18:16 #54
- törölt felhasználó -    
Neki is meg kell élni valamiből!
2014. november 18. 23:00 #55
- törölt felhasználó -    
Illik neki smileeee.gif
2014. november 19. 14:50 #56
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó a haj és Kylie is gyönyörűen néz ki smileeee.gif
2014. november 20. 11:11 #57
- törölt felhasználó -    
Jo otlet, neki is gyonyoru haja van!!
2014. november 20. 15:58 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nina 10 @ 2014.11.16. 17:34)
Alapból nincs semmi értelme a póthajnak. Nem értem, hogy az emberek miért nem jó az amit a természet adot nekik.

Az unokatestvérem esetéből ítélve igen is van jelentőssége a póthajnak.Levágatta a haját és túl rövidre vágták le,és pont az esküvőjére készült így póthajat csináltatott. És van még rengeteg ilyen eset,hogy levágják a hajukat és megbánják..Persze felesleges egy mellkasig érő hajnak póthaj. Na mindegy de utálom Kyliet és ha meg akar élni valamiből,hát ebből nem nagyon fog. biggrin.gif
2014. november 21. 10:36 #59
- törölt felhasználó -    
sissy0803, ezt jól megmondtad biggrin.gif Én is utálom ezt a csajt, ráadásul még Mrs. Kardashiant is tongue.gif
2014. november 22. 12:17 #60
- törölt felhasználó -    
Azok akik azt mondják, hogy inkább ülne be az iskolapadba és tanulna, kicsit el vannak tévedve, ugyanis melyik Kardashian tenné ezt meg? Semelyik, kb. Nem is nagyon tartozik az elvárható kategóriába. Ugyanannyi vagyok mint ő, én tanulok, ő nem, de mondjuk az én szüleim nem is milliárdos valóságshow sztárok. Nem nagyon lehet párhuzamot vonni a magyar és az amerikai mentalitás között, valljuk be biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok