Kylie Jenner póthaj-kollekciót dob piacra
2014. november 15. 19:11
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nem szeretem ezeket a műszarokat...a lány is elég műnek nézz ki és még a képen elég ribancos is...
2014. november 15. 19:13
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Tegyen amit akar végül is a sztárok nagy része póthajat visel. Viszont Kylienak alapból szép arca van kevesebb sminkel de ezeken a képeken ha tényleg nem plasztikáztatta a száját és csak sminkel ilyen akkor legközelebb kisebbre csinálja mondjuk általában se kicsi de azért ennél kisebb. Meg minek ekkora műszempilla?!
2014. november 15. 19:24
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Végre vmit csinál Kylie is
2014. november 15. 20:35
Annyira nincsen sok értelme ennek,de legalább csinált is valamit!
2014. november 15. 21:06
|
|
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline
|
Ennek aztán igen nagy értelme van...
2014. november 15. 21:32
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én szeretnék thajat (bár biztos nem olyat, amiben kylie keze benne van
) de ismerőseim szerint nem jó az, maceráns és engem öregítene is, bár a mostani hajam már egész hosszú és amióta nem vasalom szép is, szval növesztem is letettem róla. most nehogy már mindenki meghajoljon meg kezet csókoljon neki, csak mert a nevéhez kötődik néhány műhatású hajcsomó xdd :') egyébként rövid hajjal 30-nak néz ki, hosszúval 40-nek, ennyit erről
2014. november 15. 22:08
Gratulálok hozzá. Nevetséges, hogy valaki enyire nem tud mit kezdeni magával. Komolyan jobb dolga nincs? Csak az, hogy hogy néz ki?
2014. november 16. 01:32
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
wHOHHO. Egy kicsit sem úgy néz ki mint egy r'banc..
2014. november 16. 08:24
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Nem tudom miert kellett feltoltenie a szajat, ugy sem volt kicsi! Raadasul, 17eves!! Mondjuk, o dolga. Van penze es kolti. En szeretem a stilusat, de azert vannak kifogasaim. Egyet kell ertenem az elottem szolokkal, kezd hasonlitani a noverere...
2014. november 16. 09:03
|
zsina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 205712 offline
|
Véleményem szerint..
17 éves!
És igaz, hogy reality sztár. DE! Akkoris 17! Ti ennyi évesen csináltatok valami komolyabbat?
Nem hinném...
És ha ő ennek így örül, fontos neki..akkor minek kell őt így leszólni?. Nem értem az emberek gondolkodását hogy : Óóóó ez a csaj nem szimpi, akkor minden egyes mozdulatát kritizálni fogom.
Ha ennyire lenézitek hogy 17 évesen csak póthajat dob piacra, akkor gondolom ti ennyi évesen a világot szoktátok megmenteni:)
Viszont a kinézetével én sem értek egyet. Csinos és szép lány! A szájával se lenne baj mégha megműttette se, csak legalább akkor ne tenne rá ilyen nagy hangsúlyt erős rúzzsal.
ETTŐL FÜGGETLENÜL nem szólom le!
Hisz az ő dolga, azt tesz amit akar. Én pedig szintúgy.
Lilly008!
Ez a felfogás nevetséges, hogy ha nem úgy csinál ahogy nekünk tetszik már megkell alázni!
Neked úgysem kötelező ilyenné válnod:)
Mindenki legyen olyan, amilyen szeretne lenni és kész!
Legalább akkor nem egymás vérét szívnák az emberek.
17 éves!
És ha ő ennek így örül, fontos neki..akkor minek kell őt így leszólni?. Nem értem az emberek gondolkodását hogy : Óóóó ez a csaj nem szimpi, akkor minden egyes mozdulatát kritizálni fogom.
Ha ennyire lenézitek hogy 17 évesen csak póthajat dob piacra, akkor gondolom ti ennyi évesen a világot szoktátok megmenteni:)
Viszont a kinézetével én sem értek egyet. Csinos és szép lány! A szájával se lenne baj mégha megműttette se, csak legalább akkor ne tenne rá ilyen nagy hangsúlyt erős rúzzsal.
ETTŐL FÜGGETLENÜL nem szólom le!
Lilly008!
Neked úgysem kötelező ilyenné válnod:)
Mindenki legyen olyan, amilyen szeretne lenni és kész!
2014. november 16. 11:12
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez a száj neki...
2014. november 16. 12:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Gondolom, eszébe sem jutna ilyen felesleges f*szságok helyett mondjuk beülni az iskolapadba és tegyük fel elvégezni a középiskolát. Még véletlenül sem feltételezem szegény lánykáról azt, hogy alkalmas lenne egy amerikai (ez kifejezetten negatív jelzőként szerepel jelenleg) főiskola illetve egyetem elvégzésére. Tudom, most az jön, hogy hú, ő most mennyire építgeti a karrierjét meg ilyenek. Számomra viszont ez nem karrierépítés, szimplán csak bohóckodás, hogy megmutassa ő is tudja valamire vinni (?) a famíliájában. Bár sosem az eszükről voltak híresek és elvégre nekem kéne elnézést kérnem, hogy tőlük is miért várom el az alapműveltség minimumát.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: