A The CW megosztotta az első fotókat Katie Cassidy karakterének alteregójáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Arrow: így fest Laurel a Fekete Kanáriként
2014. november 14. 18:11
Még így sokadik ránézésre is, számomra továbbra is nevetséges hatást kelt ez az egész; a parókától kezdve egészen az öltözetig. Sosem fogja tudni átvenni Sara helyét, számomra mindig is ő marad az igazi Kanári. Borzasztóan sokkolt a halálának jelenete, mert tényleg egyáltalán nem számítottam rá.
2014. november 14. 18:22
Nagyon szeretem ezt a sorozatot,de valahogy nem keltett bennem jó benyomást Fekete Kanáriként,de majd meglátom.
2014. november 14. 18:38
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Örültem, hogy végre ki(ny)írták Sarát, de megérzéseim szerint Laurel még idegesítőbb karakter lesz (ami nagy szó), és ő sajnos állandó szereplő az elkövetkező 1-2 évadban biztosan. Nem tudom eldönteni, hogy a színészek ennyire antipatikusak és egyarcúak, vagy a karaktereik azok, mindenesetre egyre süllyed a szememben ez a sorozat. Hová jutott a kiindulása óta, pedig olyan ígéretesnek indult, de most már minden egyes rész kínszenvedés, annyira értetlen, döntésképtelen szereplőket sorakoztat fel, hogy kedvem lenne mindet pofán csapkodni (na jó, Felicity örök kedvenc, ő viszi hátán az egészet). De ha már ennyit végigkínlódtam, nem adom fel, kibírom a végéig (már ha valóban öt évad lesz összesen).
2014. november 14. 18:42
|
|
Necridúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.12. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 234381 offline
|
Habár Caity Lotz-ot is bírom,számomra Katie Cassidy a kedvenc.Sara karaktere,a kanári(nem fekete!!!) a képregényben meg sem jelenik,míg Dinah Laurel Lance,a fekete kanári elég fontos karakter Oliver életében.Szerintem nagyon jó,hogy Laurel-t is beépítik a történetbe,úgy,ahogy a fekete kanári megszületett,hisz wildcat tanította őt is a boxolni.
már nagyon várom,hogy teljes tagja legyen a csapatnak,és rúgdossa az ellenfelek s*ggét ^^
már nagyon várom,hogy teljes tagja legyen a csapatnak,és rúgdossa az ellenfelek s*ggét ^^
2014. november 14. 18:58
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Egyébként az eddigi évadok közül szerintem ez eddig a leggyengébb és a leglaposabb. Az jó húzás volt, hogy megölték az elején Sarat és a Thea-szál is egész érdekesnek ígérkezik, de ennyi. A múltheti rész valami borzalmas volt és a mostani se lett sokkal jobb, a jövőheti meg a trailer-e alapján egyszerűen szörnyű lesz.
2014. november 14. 19:01
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem rossz az összeállítás..kíváncsi vagyok a filmre!
2014. november 14. 19:18
Szeretem Katie-t,és az Arrow sorozatot is
biztos menő lesz.. mindig az
2014. november 14. 20:03
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Meglepő és fura így látni Laurelt, de mit ne mondjak, elég badassre sikerült a Canary-öltözéke. :] Remélem, kevesebbet fog nyafogni, és végre szétrúg pár s*gget, ahogy azt is, hogy a karakterét rokonszenvesebbé teszik az írók, mert unalmas már, hogy mindenki csak Felicityvel van elfoglalva.
2014. november 14. 20:12
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Így a képek alapján nem győzött meg. Sara sokkal keményebb volt. Valahogy nem tudom elhinni Laurelről, hogy szét tudná rúgni a hátsóm. De remélem kellemesen fogok csalódni. Meglátjuk.
2014. november 14. 20:49
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Jajj de utálom ezt a csajt. Az Arrow-ba is csak őt utálom:D
2014. november 14. 20:49
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Most látom, hogy enyhe szóismétlésem volt:D
2014. november 15. 00:54
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Szerintem nem illik hozzá, sajnálom hogy kiírták
Caity Lotz-t, neki jól állt a fekete kanári szerep!
Caity Lotz-t, neki jól állt a fekete kanári szerep!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

1 felhasználónak tetszik: