A The CW megosztotta az első fotókat Katie Cassidy karakterének alteregójáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Arrow: így fest Laurel a Fekete Kanáriként
2014. november 14. 18:11
Még így sokadik ránézésre is, számomra továbbra is nevetséges hatást kelt ez az egész; a parókától kezdve egészen az öltözetig. Sosem fogja tudni átvenni Sara helyét, számomra mindig is ő marad az igazi Kanári. Borzasztóan sokkolt a halálának jelenete, mert tényleg egyáltalán nem számítottam rá.
2014. november 14. 18:22
Nagyon szeretem ezt a sorozatot,de valahogy nem keltett bennem jó benyomást Fekete Kanáriként,de majd meglátom.
2014. november 14. 18:38
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Örültem, hogy végre ki(ny)írták Sarát, de megérzéseim szerint Laurel még idegesítőbb karakter lesz (ami nagy szó), és ő sajnos állandó szereplő az elkövetkező 1-2 évadban biztosan. Nem tudom eldönteni, hogy a színészek ennyire antipatikusak és egyarcúak, vagy a karaktereik azok, mindenesetre egyre süllyed a szememben ez a sorozat. Hová jutott a kiindulása óta, pedig olyan ígéretesnek indult, de most már minden egyes rész kínszenvedés, annyira értetlen, döntésképtelen szereplőket sorakoztat fel, hogy kedvem lenne mindet pofán csapkodni (na jó, Felicity örök kedvenc, ő viszi hátán az egészet). De ha már ennyit végigkínlódtam, nem adom fel, kibírom a végéig (már ha valóban öt évad lesz összesen).
2014. november 14. 18:42
|
|
Necridúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.12. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 234381 offline
|
Habár Caity Lotz-ot is bírom,számomra Katie Cassidy a kedvenc.Sara karaktere,a kanári(nem fekete!!!) a képregényben meg sem jelenik,míg Dinah Laurel Lance,a fekete kanári elég fontos karakter Oliver életében.Szerintem nagyon jó,hogy Laurel-t is beépítik a történetbe,úgy,ahogy a fekete kanári megszületett,hisz wildcat tanította őt is a boxolni.
már nagyon várom,hogy teljes tagja legyen a csapatnak,és rúgdossa az ellenfelek s*ggét ^^
már nagyon várom,hogy teljes tagja legyen a csapatnak,és rúgdossa az ellenfelek s*ggét ^^
2014. november 14. 18:58
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Egyébként az eddigi évadok közül szerintem ez eddig a leggyengébb és a leglaposabb. Az jó húzás volt, hogy megölték az elején Sarat és a Thea-szál is egész érdekesnek ígérkezik, de ennyi. A múltheti rész valami borzalmas volt és a mostani se lett sokkal jobb, a jövőheti meg a trailer-e alapján egyszerűen szörnyű lesz.
2014. november 14. 19:01
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem rossz az összeállítás..kíváncsi vagyok a filmre!
2014. november 14. 19:18
Szeretem Katie-t,és az Arrow sorozatot is
biztos menő lesz.. mindig az
2014. november 14. 20:03
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Meglepő és fura így látni Laurelt, de mit ne mondjak, elég badassre sikerült a Canary-öltözéke. :] Remélem, kevesebbet fog nyafogni, és végre szétrúg pár s*gget, ahogy azt is, hogy a karakterét rokonszenvesebbé teszik az írók, mert unalmas már, hogy mindenki csak Felicityvel van elfoglalva.
2014. november 14. 20:12
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Így a képek alapján nem győzött meg. Sara sokkal keményebb volt. Valahogy nem tudom elhinni Laurelről, hogy szét tudná rúgni a hátsóm. De remélem kellemesen fogok csalódni. Meglátjuk.
2014. november 14. 20:49
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Jajj de utálom ezt a csajt. Az Arrow-ba is csak őt utálom:D
2014. november 14. 20:49
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Most látom, hogy enyhe szóismétlésem volt:D
2014. november 15. 00:54
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Szerintem nem illik hozzá, sajnálom hogy kiírták
Caity Lotz-t, neki jól állt a fekete kanári szerep!
Caity Lotz-t, neki jól állt a fekete kanári szerep!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: