Alufóliával kreppelte a haját tiniként Iszak Eszti
2014. november 15. 17:02
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Remek cikk lett,és számomra azért volt érdekes,mert ő a kedvenc magyar hírességem!
2014. november 15. 19:50
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Ez nagyon tetszik! Hatalmas ötlet nagyon nagy gratuláció annak aki ezt kitalálta. Imádom Eszter stílusát (de mivel a szöges ellentéte vagyok külsőleg remélem azért nekem is jól állnnak majd azok amiket mutat!)
2014. november 16. 18:47
Engem csak az zavar ilyen videóknál,hogy világ-világtalan csinál egy videót,kisminkeli magát jó szarul közbe mondja a tutit mint egy nagymenő. Tisztelet a kivételnek Iszak Esztinek meg legalább valami köze van a divathoz.
2014. november 16. 20:57
|
|
Blackberry_SIMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 231782 offline
|
jó lett lehet hogy kipróbálom
2014. november 19. 10:23
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
én is kipróbálom majd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: