Britney Spears segítene a megzakkant Amanda Bynesnek
2014. november 14. 20:49
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Nagyon rendes volt Britney-től :)Nem megzakkant Amanda hanem beteg ami érthető, bárki kerülhet ilyen helyzetbe, és aki ilyenbe kerül az segítséget kérne,Amanda-nak nagy szüksége van a támogatásra!
2014. november 14. 21:15
Ez kedves dolog Britneytől,nagyon remélem,hogy tud neki segíteni!
2014. november 14. 21:19
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Ez szép dolog Britney-tõl
2014. november 14. 22:08
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
nagyon becsülöm ezért!
2014. november 14. 22:10
nem bírom britney-t de ez kedves volt tőle
reméljük amanda mostmár magához tér, és nem küldi el a pcsába, mint courtney-t mostmár igazán észhez térhetne amanda. és az, hogy britney, aki mindazon keresztül ment, mint amiben most szenved amanda, és segít neki, azért az elég kedves gesztus
2014. november 15. 15:19
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon kedves dolog tőle! Nem tudná egyedül megcsinálni Amanda.
2014. november 15. 18:06
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Idézet (ciel @ 2014.11.14. 15:41)
Amanda beteg. Ez szerintem mindenki számára evidens. Ezért kissé sértőnek találom, hogy a "megzakkant" kifejezést használta rá a cikkíró. Kíváncsi vagyok, hogyha egy családtagja lenne pszichés problémája, mennyire esne jól neki, ha zakkantnak neveznék.
Nem én használtam ezt a szót. A cikket én írtam, de a címet átjavították. Már reklamáltam miatta, de hasztalan volt sajnos. Én sohasem használnám ezt a szót és nemcsak azért, mert szeretem Amandát, hanem azért is, mert nem csinálok viccet egy betegségből sem. Hiába írtam le ezt az érvelésemben, azt a választ kaptam, hogy nem lesz átjavítva. De mégegyszer hangsúlyozom, hogy NEM ÉN ÍRTAM EZT A SZÓT A CÍMBE!
2014. november 15. 18:45
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
tényleg nagyon rendes dolog ez Britney-től,mert ő igazán érti,hogy most mi van szerencsétlen lánnyal...anno nagyon rossz volt látni Britney összeomlásait is,de hála az égnek most már jól van
2014. november 15. 19:46
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Ez hihetetlenül kedves Britneytől. Imádom Amandát, szerintem hatalmas színésznő, de a magánéletével látványosan problémák vannak sajnos.
De ettől függetlenül imádom egy tünemény lehet de nem kezeli túl jól a problémáit. Britney a legjobb aki segíthet neki talpra állni, hiszen neki is sikerült. Remélem elfogadja a segítséget és végre még több remek alakítását láthatjuk majd a mozivásznon! Mi szurkolunk Neked Amanda!!!
2014. november 15. 23:34
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Mindig van kiút és sohasem szabad feladni. Nem tudom Amanda miért került oda ahova, de én egykor nagyon szerettem a munkásságát és a filmjeit. Remélem elfogadja a segítséget és Britneynek sikerül visszaterelni az útjára az eltévedt báránykát.
Pozitívum: egyelőre nem hallani botrányáról! Sokkal inkább megmagyarázhatatlan, furcsa cselekedeteiről.
Britney egy jó példa arra, hogy minden csak hozzáállás kérdése és akarni kell előrébb jutni, kilábalni a gondokból.
Ha akarja, menni fog neki, csak AKARNI kell!
Pozitívum: egyelőre nem hallani botrányáról! Sokkal inkább megmagyarázhatatlan, furcsa cselekedeteiről.
Britney egy jó példa arra, hogy minden csak hozzáállás kérdése és akarni kell előrébb jutni, kilábalni a gondokból.
Ha akarja, menni fog neki, csak AKARNI kell!
2014. november 16. 18:27
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
hátha ő is újra visszatér!
2014. november 18. 14:24
Ez nagyon kedves Britney-től. Sajnálom, hogy Amanda idáig jutott, hiszen egy rendkívül tehetséges színésznőnek tartom. Remélem, hogy minél hamarabb helyre jön.
2014. november 23. 10:33
Hát nagyon sajnálom Amandát hogy ilyen ember lett belőle, ez történt vele és hogy idáig jutott..nem hinném hogy sokat lehetne rajta segíteni :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: