nagyon jó lett
IMMÁÁÁDDDDOOOOOMMMMMM!!!!!!!!!!
Megjelent Calvin Harris és Ellie Goulding közös szerzeménye
2014. november 14. 12:00
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Vhogy ez az első kellemesnek mondható csalódásom Ellie-vel kapcsolatosan. Alapvetően nem szeretem a hangját, és szerintem semmi kiemelkedő nincs az éneklésében, de ez vhogy olyan hallgatható lett. A zenei alap viszont nem fogott meg.
2014. november 15. 00:00
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Szerintem csak szokni kell a fülnek ezt az új hangzást. Elsőre nekem se volt teljesen szimpatikus a dal, de egyébként egész jó lett. Bár az "I need your love"-ot nem múlja felül. Egyébként Ellie hangjával szerintem nincs gond, szokatlan és fura, de nagyon elbűvölő.
2014. november 15. 19:45
|
|
DaisyChanel_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.04. Hozzászólás: 193 Csatolások: 6 Azonosító: 235538 offline
|
Hűű nagyon jó lett!
2014. november 15. 20:06
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Most vettem csak rá magam, hogy meghallgassam, de őszintén szólva eddig sem maradt ki túl sok az életemből. Elsőre egyáltalán nem tetszik, és gyanítom, hogy ez másodjára sem fog változni. Ez most nem sikerült.
2014. november 18. 13:33
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
Nagyon tetszik:)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: